Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

dogru soyluyorsun canim seninkiler sayilamyor bendede fazla yumurta yok kac tane olacak acaba diye merak ediyrum insallah buyurler canim stresten uzak dur

bu ramazan bayramını bebeğin var mı diye sormalarını istemiyorum bu çok canımı acıtıyor artık.inşallah benimde ve benim gibi bebiş isteyen herkesi bebişleri olur.allah kimseye aratmasın.

aminn canim insallah bende bayramda memleketi aradigimda soranlara hamileyim derim rabbim kimselerin besigini bos birakmasin sen ramazan ayindami basliyacaksin tedaviye zor olacak oruclu oruclu hayirlisi olsun canim

Ayy canim benimm,ne guzel masallah 16 taneside dollenirr insalllaaaahhhh,hadi gozun aydin canim,nasil gecti yumurta toplama islemin,anlatsana biraz detaylarini ben cok merak ediyorum korkuyorum.. acisi cok anlat iste.. Ha yarinda haber ver merak ederim valla kaci dollenmis.. opuyorumnanaktan

Canim iyi olur insallah sonucunuz ... Duaciyizz Rabbim yuzunu guldursun.. hepimizinde insallah..

Ha baksana ilk izlenimlerin nasil acibademle ilgili,anlatirsan sevinirim.. Bende merak var mirmirmirmir

Benimde bir haftam kaldi kiz,belkide goruruz biz birbirimizi orda haa.. hihihih

welike canım insallah cok cok kaliteli annelerine sımsıkı tutunacak embriyoların olur canım benim. hadi bakalım simdi biraz sabır... transferden sonra guzle haberleri bekleyecegiz insallah... :1hug:

slm benide ekleyin ltf.benim transferim oldu.3 gün önce.Allah hepimizin gönlüne göre vrir inş

hadi bakalım insallah sen sonradan girdin listemize ama hızlı girdin maasallah...
insallah ilk guzel haberler sizinkiler olur bizde pesinizden geliriz insalaaaahhhhh

Son düzenleme:
dogru soyluyorsun canim seninkiler sayilamyor bendede fazla yumurta yok kac tane olacak acaba diye merak ediyrum insallah buyurler canim stresten uzak dur

tmm cnm saol stres olmamaya çalışıyorum doktorum herşey normal dedi e2 336 çıkmış inş büyürler bian önce inş seninde yumurtaların çok olur

bu ramazan bayramını bebeğin var mı diye sormalarını istemiyorum bu çok canımı acıtıyor artık.inşallah benimde ve benim gibi bebiş isteyen herkesi bebişleri olur.allah kimseye aratmasın.

uzulme canım uzulme rabbim en kısa zamanda hepimize, tum isteyenlere versin de kucaklarimiz bos kalmasin..... :Saruboceq: :Saruboceq:

arkadaşlar herkese hayırlı günler.kızlar olmadı başaramadım yumoşlarım beni yarı yolda bıraktı. tedavim iptal oldu.hastaneden geldim hemen sizlerle dertleşmek istedim.drum çok şaşırdı bu duruma kaliteli yumurtalıkların vardı neden ilaca cevap vermediğini anlayamadı.
canlarım bundada var bir hayır diyorum üzülmek istemiyorum ama elde olmuyor.ne hayallerle başladım tedaviye şimdi ise yıkıldım.inşallah sizlerin tedavileri başarılı sonuçlanır.sadece 2 yumoş oluşmuş.rabbimin mucizeleri çok inşallah o iki yumoşla hamile kalırım kendiliğinden...
ALLAHIM yardım et sabır ver herkese.bizleri sabrımızla sınama .gönüllerimizdekini bizlere ver....
kızlar ne yapacağımı bilemiyorum şu an kendimi bir boşlukta hissediyorum.içimde öyle bir duygu varki böyle tam üzülemiyorum anlam veremiyorum.bitti artık temmuz hayallerim .bende anne olcaktım temmuz anneleriyle beraber.....

Hadi hayırlısı arkadaşım inşallah çok güzel haberler vereceksin bize, kızına güzel bir kardeş adayı olacak inşallah...:ecrin_bebek:

slm benide ekleyin ltf.benim transferim oldu.3 gün önce.Allah hepimizin gönlüne göre vrir inş

Hoşgeldin xemrevin,
ilk hamiş haberini senden alacağız sen Welike'den de ileri aşamadasın...İnşallahhhhhhhh mutlu haberleri alırız..:CüvCüv:

Bulutcuğum lütfen üzme kendini bak ne güzel söylemişsin bunda da vardır bir hayır diye. Biz üstümüze düşeni yapmaya çalışıyoruz ama bir yerden sonra rabbim nasip edecek. Bizlerin de ne ile karşılacağı belli değil..Allah hayırlısını nasip etsin.
Neden olduğu konusunda hiçbir yorum yapmadımı doktor, bundan sonra ne yapmanı önerdi?

Alıntı:
nzmyhn kullanıcısından alıntı
canlarım.............kızlar..................hepni ze günaydınnnnnnnn.......hayırlı sbahlar....................ve deeeeeee hayırlı cumalar.................
benden destegini esirgemeyen çok uzak bir şehirde kalbi kırık bir arkadaşının cılız bir sesini iştip ona hemen cevablarıyla koşuveren gönülleri çok güzel ve sevgi dolu dünyanın en tatlı annişlerine çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok teşekkür ederiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi çok seviyorum

ayyyy canım ya hiç böyle tatlı sert fırça yememiştim. Çok güldüm inan. Kendi adıma savunma yapacağım müsait olmadığını düşünüyordum o nedenle konuyu gündeme getirmedim. Hazır sen kendini ele vermişken bilgilerimi yazayım
memorial - temmuz sonu -ilk deneme
Bu kezde listeye eklemezsen fırçayı sen yersin
Bizde seni seviyoruz......

nzmyhn
canım ben sana çok kırıldım, kaç kere bilgilerimi yazdım hala listeye eklememişsin, yoksa beni sevmiyor musun? Birde o kadar kızdın bize bilgilerinizi göndermiyorsun diye ama sen es geçiyorsun aşk olsun senağlama

amandacığım kendi doktorum yurt dışna gitti.başka dr baktı.onu arayıp dr söylediklerini anlattım ozaman iptal edelim dedi.gelince görüşmeye gideceğiz oda anlam veremiyordu en son muyanesinde. inşallah yinede içimde bir umut var sanki olcam o 2 yumoşla temmuz annesi....
kızlar sizce kendimimi kandıryorum.olsaydı herşey yolunda giderdi

bulutcum canım çok çok büyük sabır versin Rabbim sana........salıyı merakla bekliyorduk zaten de niçin böyle olmuş diye sormadın mı hocaya..............canım herkes bu yola pozitif sonuçlaznsın diye çıkıyo ama bakalım neler ılacak..........herkes Rabbimin yazdıgını yaşıycak...............bakalım bizlerin tedavileri ne olacak herkesin pozitif olmasını isteriz ama bu iş nasip canım.........benimde ikinci tedavim öyle olmuştu ..............ben bütün igneleri vurunmama ve hatta yumurtalarımın toplanmasına ragmen.....yumurtaların içi boştu.........sende şimdi benim gibi yap ve ayaga kalk '''ya rabbi hikmetinden sual olunmaz'' diyerek hemen kürleri falan araştır bakalım.......bebişlerini fazla bekletme ve sen onlara koş.............hepimiz er veya geç Rabbimin izniyle anne olacagız tmam:CüvCüv:

ayyyyyyyy nasıl oldu bu anlamadım amandacım yaaaaaaa..........hatta senin yazına karşı cevaplamıştım yanlış hatırlamıyorsam 46. sayfada ki ''''kız o zaman ilk seni kaydedeyim diye'''''.........
offf kendimi nasıl affettirebiklirim...........cezamı biraz hafif ver olur mu???????????

canım saten hepsi rabbimin takdiri ondan gelene karşı çıkamayız. bugün gittiğim dr kendi drum değildi benimki 4günlük yurtdışına gitti.cmrtesi ki kontrolünde söylemişti neden böyle oldu yumartalık kaliten iyiydi anlayamadı bu günde göremedim..
allahım hepimizin yardımcısı olsun.bende o iki yumoşla evde çalışırım bellimiolur kendiliğinden gelir inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
ne yapcağımı bilmiyorum hayaller kurp duruyorummmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…