Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

amanda ceza hafıf olmasın kız...............................cok ağır ols...................lmaz:mafoldumben

bitanem sakın koyverme kendini belki o iki yumoşun senin meleklerin olacak sende temmuz annesi olacaksın üzülme cnm benim nolurlmaz:

canım o iki yumoşun kalitesi iyimiymiş canım...................eger iyiyse niye toplamadılar........bak şimdi yaaaaaaaaaa.........belki onlar bebişlerin olcak senin..........

inşallah kızlar.... inşallah var bu işte bir hayır .... ama ney artık....çözemiyorum rabbimin işine karışılmaz..ona sığınıyorum ondan yardım istiyorum yarıda kalan tedavim mutlu sonuçlanır....inşallah kızlar...

nzymhan gnaydın tatlım 14. cüzü ben alayım bide 500 tane daha okudum kaydet benide bebişim

canım Allah razı olsun..............kayra bana mesaj çekmiş aldıgı savatları okuyamamış...adet oldugu için......temizlenince okuyacakmış.....onunkini sen okuda duasını yapalım.......welike falan transfere girmeden.......xemrevin kardeşimize falan duaları yetişsin........ya bu senin okudugun 500 ü o hatme ekleyelim ne dersin.............

Bulutcum üzülme Bnece yaşına göre çok az sayda ya o yüzden tedavi masrafı olmasın diye yapmış ya da kaliteden dolayıdır Ama üzülme MEvlam neylerse güzel eyler belki doğal olur belli mi olur tatilde moralini bozma bol ye iç

yaa muallimim niye böyle yapıyon yaaaa..........bak aglarım amamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Ağlama arkadaşım size kıyabilir miyim ben. Benim ki sadece latife.

Muallim böyle olayları biriktirelim cezaları doğumdan sonra verelim :roflol:
Yeğenlere kavuşalım ilk önce de sonra bakarız

Senin cezan iki tane bebişin olsun kaydirigubbakcemile5 şöyle sağlıklı, güzel, akıllı. Arada bir seni kızdırsınlar sende o anda beni hatırla olur mu?

Senin cezan iki tane bebişin olsun kaydirigubbakcemile5 şöyle sağlıklı, güzel, akıllı. Arada bir seni kızdırsınlar sende o anda beni hatırla olur mu?

amandacım böyle cezaya ne denir ki AAAAALLLLLLLLAAAAAAHHHHHHHH denir..........amin amin amin.hep birlikte büyütcez inşaallah bebişlerimizi............

bende isterdim sizlerden böyle ceza almak.herkese nasip olsun böyle cezalar.
umudumdun,hayalimdin
sen benim herşeyimdin
minik yaramazım.
yıktın içimdeki umutları....
dünyamı karartın sen benim
çıkmıştım bu yola
olcaktım sonunda beraber...
inatçı keçim minik yavrum
üzme artık bizleri gel
sana hasretim sana özlem doluyum
biran önce senin kokunu duymak istiyorum....
rabbim sen gör bizleri sen merhamet et bizlerede göster o hayırlı günleri olalım yavrularımızla....

cnm benim ya nolur üzme kendini inş bizde alıcaz yavrularımızı sonuçta o canı veren Allah tüp bebek sadece bi yardımcı inan hiç olmadık anlarda ne mucizeler oluyor Rabbime sığın ona dua et cnm belki senin için bambaşka mucizeler bekliyor yumurtalarınıda küstürme :umursamaz:

bulutcum lütfen böyle yapma.........................
hemen vazgeçtin yaa herşeyden
2 tane yumoşun var ya senin
hadi bakalım tatlı anniş toparlan
ve yumoşlarına iyibak......lmaz:lmaz:

mrb kızlar nasılsınız acıbademdede sonuç aynı. sizleri soramıyorum kendi derdmden. sizler ne durumdasınız. bulutcum üzülecek bişey yok tek yumurta bile çokönemli. bak bende yumurta bol ama sperm 0 napalaım. hamd edelim.

Bulut,canim biz ne kadar uzme kendini desekte kolay degil,emek veriyor sonucta insan..
Ama inanki,bundadsa vardir bi hayr.. Rabbim yuzunu guldursun insallah kendiliginden gelsin bebisin..

Catlatma ignesi olacakmisin peki,doktoruna soyle bari catlatma ignesi yapsin,evde calisin,valla hic belli olmaz.. 2 yumurta var sonucta.. Hayirlisi canim.....

Kayracim,acibademle ilgili izlenimlerini sormustum canim. Nasil ilgili davraniyorlarmi?? Ortam nasil ??

mihribancım kayrayı yakalamak zor....bak bende bir sürü soru sormuştum özelden gitti..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…