arkadaşlar herkese hayırlı günler.kızlar olmadı başaramadım yumoşlarım beni yarı yolda bıraktı. tedavim iptal oldu.hastaneden geldim hemen sizlerle dertleşmek istedim.drum çok şaşırdı bu duruma kaliteli yumurtalıkların vardı neden ilaca cevap vermediğini anlayamadı.
canlarım bundada var bir hayır diyorum üzülmek istemiyorum ama elde olmuyor.ne hayallerle başladım tedaviye şimdi ise yıkıldım.inşallah sizlerin tedavileri başarılı sonuçlanır.sadece 2 yumoş oluşmuş.rabbimin mucizeleri çok inşallah o iki yumoşla hamile kalırım kendiliğinden...
ALLAHIM yardım et sabır ver herkese.bizleri sabrımızla sınama .gönüllerimizdekini bizlere ver....
kızlar ne yapacağımı bilemiyorum şu an kendimi bir boşlukta hissediyorum.içimde öyle bir duygu varki böyle tam üzülemiyorum anlam veremiyorum.bitti artık temmuz hayallerim .bende anne olcaktım temmuz anneleriyle beraber.....
canım saten hepsi rabbimin takdiri ondan gelene karşı çıkamayız. bugün gittiğim dr kendi drum değildi benimki 4günlük yurtdışına gitti.cmrtesi ki kontrolünde söylemişti neden böyle oldu yumartalık kaliten iyiydi anlayamadı bu günde göremedim..
allahım hepimizin yardımcısı olsun.bende o iki yumoşla evde çalışırım bellimiolur kendiliğinden gelir inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
ne yapcağımı bilmiyorum hayaller kurp duruyorummmmmmmmmmmmm
amanda ceza hafıf olmasın kız...............................cok ağır ols...................lmaz:mafoldumben
nzymhan gnaydın tatlım 14. cüzü ben alayım bide 500 tane daha okudum kaydet benide bebişim
arkadaşlar herkese hayırlı günler.kızlar olmadı başaramadım yumoşlarım beni yarı yolda bıraktı. tedavim iptal oldu.hastaneden geldim hemen sizlerle dertleşmek istedim.drum çok şaşırdı bu duruma kaliteli yumurtalıkların vardı neden ilaca cevap vermediğini anlayamadı.
canlarım bundada var bir hayır diyorum üzülmek istemiyorum ama elde olmuyor.ne hayallerle başladım tedaviye şimdi ise yıkıldım.inşallah sizlerin tedavileri başarılı sonuçlanır.sadece 2 yumoş oluşmuş.rabbimin mucizeleri çok inşallah o iki yumoşla hamile kalırım kendiliğinden...
ALLAHIM yardım et sabır ver herkese.bizleri sabrımızla sınama .gönüllerimizdekini bizlere ver....
kızlar ne yapacağımı bilemiyorum şu an kendimi bir boşlukta hissediyorum.içimde öyle bir duygu varki böyle tam üzülemiyorum anlam veremiyorum.bitti artık temmuz hayallerim .bende anne olcaktım temmuz anneleriyle beraber.....
yaa muallimim niye böyle yapıyon yaaaa..........bak aglarım amamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ayyyyyyyy nasıl oldu bu anlamadım amandacım yaaaaaaa..........hatta senin yazına karşı cevaplamıştım yanlış hatırlamıyorsam 46. sayfada ki ''''kız o zaman ilk seni kaydedeyim diye'''''.........
offf kendimi nasıl affettirebiklirim...........cezamı biraz hafif ver olur mu???????????
Senin cezan iki tane bebişin olsun kaydirigubbakcemile5 şöyle sağlıklı, güzel, akıllı. Arada bir seni kızdırsınlar sende o anda beni hatırla olur mu?
bende isterdim sizlerden böyle ceza almak.herkese nasip olsun böyle cezalar.
umudumdun,hayalimdin
sen benim herşeyimdin
minik yaramazım.
yıktın içimdeki umutları....
dünyamı karartın sen benim
çıkmıştım bu yola
olcaktım sonunda beraber...
inatçı keçim minik yavrum
üzme artık bizleri gel
sana hasretim sana özlem doluyum
biran önce senin kokunu duymak istiyorum....
rabbim sen gör bizleri sen merhamet et bizlerede göster o hayırlı günleri olalım yavrularımızla....
mrb kızlar nasılsınız acıbademdede sonuç aynı. sizleri soramıyorum kendi derdmden. sizler ne durumdasınız. bulutcum üzülecek bişey yok tek yumurta bile çokönemli. bak bende yumurta bol ama sperm 0 napalaım. hamd edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?