Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

beni de ekleyin demek isterdim ama bugün doktora gittim ve 3 cm lik kist olduğunu ve doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi yani bir dahaki adet günüme kaldım çok üzüldüm artık olsun istemiştim.kısmet böyleymiş olsun da bir ay sonra olsun napalım inşallah ağustos annesi olurum.

arkadaşlar bende tedaviye başladım bu ay.antalya tüp bebek merkezinde başladım.temmuz 27 sinde sonuç belli olcak inşallah.umarım allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder.

pregnly ne ya bilen varmi? doktorlar verdiler ama suana kadar kullanmadim duriyor öylece...sormayi unuttum simdi de merak ediyom...

benneyaptımkibende temmuzda mucizeme kavuşmak istiyorum kızlar bu ay denedik olmadı malesef

adet oldumda...lucrini kullandim ya simdi..doktor ultrasonla bakti...simdi pregnon u ek olarak verdi..bide fitil...hakkimizda hayirlisi

fazla ozletme kendini canim insaalah yakinda bu sikintilarinin yerini mutluluklar alir canim
Allah yar ve yardimcin olsun

zummincim gelincikin dedigi gibi preglyn catlama ignesi yumurtalar toplanmadan 34-35 saat once yapılıyor. o simdilik duracak sen once guzel guzel yumoslarini buyuteceksin.

bu arada puregon gibi preglyn de soguk zincir ilactir buzdolabinda rafta saklamayı unutmamışsındır herhalde. eczacı uyarmıştır dimi???

canim benim hepsi buzdolabinda.....
dün dokora gittim kontrol yapti....hersey normal dedi lucrini 5 e indirdi....puregonda pek anlasamadi...türkiyedekelir 400 vurcaksin dediler....ama ilacta tek 300 var onun icin burdaki doktorum 300 vur simdilik dedi....insallah anlatabildim....türkiyedeki doktorlarla görüscekmis ve bugün bana haber vercek....hakkimizda hayirlisi....insallah bi kac tane saglikli yumurta bulurlar....cok tedirgin olmaya basladim öbür pgt yapanlari okinca....

Selam
ben de tedavi aşamasındayım
transferim önümüzdeki hafta olacak
hayırlısı ile bende temmuzda hamile olacam
kızlar benide listeye alabilirsiniz

Hoşgeldin, hayırlı olsun tedavin... Allah kucaklarımızı doldursun inşallah :Saruboceq:

pregnly ne ya bilen varmi? doktorlar verdiler ama suana kadar kullanmadim duriyor öylece...sormayi unuttum simdi de merak ediyom...

Hayatım Prengnly çatlatma iğnesi, puregonla yumoşların yeterli büyüklüğe gelince vurulacaksın çatlatma iğnesini...

Bende yeni geldim doktordan bugün 4.Gonal-f'i vurulacağım. Yumoşlarım harekete geçmeye başlamış yavaş yavaş 3-4 tane 7-8 mm'lik yumoşum var. Bu heyecana yüreğim dayanırmı bilmiyorum. Günler geçtikçe endişe-heyecan-sevinç-üzüntü iyice karışıyor birbirine. Ama biz güçlü olmalıyız, unutmayın biz "Özel Kadınlar"ız........... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…