MERAKETMEYİN ARKADAŞLAR................
sizinle artk görüşemedigimiz için üzgünüm.........yoksa elhmd. başka bir nedeni yok.........
hepinizi merak ediyorum........hastanedeki nete giriyorum beş dakkalıgına.......ve yazıp çıkıyorum......
misafirhanedeki net çalışmıyo.........bu arada mihriban nerelerde......kayracımsen ne yaptın.....amanda hiram momi zümmin.. .............hepiniz bir bilgi yazın yaaaa.........
ayrıca yine cetrodide aldırdılar bana.......gonalf lazım falan................ilaç sıkıntım var..........bide misafirhane çok kötü..........dışarda yemege verdigimiz parayla batacaz herhalde.....ya istanbullular bu sıcaga nasıl dayanıyodunuz........Allah size sabır versın.............ve bizede inş.
pregnly ne ya bilen varmi? doktorlar verdiler ama suana kadar kullanmadim duriyor öylece...sormayi unuttum simdi de merak ediyom...
Selam
ben de tedavi aşamasındayım
transferim önümüzdeki hafta olacak
hayırlısı ile bende temmuzda hamile olacam
kızlar benide listeye alabilirsiniz
pregnly ne ya bilen varmi? doktorlar verdiler ama suana kadar kullanmadim duriyor öylece...sormayi unuttum simdi de merak ediyom...
canim benim hepsi buzdolabinda.....
dün dokora gittim kontrol yapti....hersey normal dedi lucrini 5 e indirdi....puregonda pek anlasamadi...türkiyedekelir 400 vurcaksin dediler....ama ilacta tek 300 var onun icin burdaki doktorum 300 vur simdilik dedi....insallah anlatabildim....türkiyedeki doktorlarla görüscekmis ve bugün bana haber vercek....hakkimizda hayirlisi....insallah bi kac tane saglikli yumurta bulurlar....cok tedirgin olmaya basladim öbür pgt yapanlari okinca....
çatlatma iğnesi canım. ilk tedavimde kullanmıştım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?