Gelincik canım kendi tedavin hakkında yazmıyorsun bu aralar nasıl gidiyor?
sağol canım beni düşündüğün için. bugün 6. günüm lucrinde 5 günü geride bıraktım. adet olacakmışım hissediyorum belirtileri var ama erken daha. normalde 7 veya 8 temmuzda olmam gerekiyor.
senin gonal-f dozu bellimi. öğleden sonramı haber verecekler? nasıl heyecanlanmaz insan arkadaşım ne kadar çok ümit ediyoruz büyük bir hasretle bekliyoruz.
Bende yeni geldim doktordan bugün 4.Gonal-f'i vurulacağım. Yumoşlarım harekete geçmeye başlamış yavaş yavaş 3-4 tane 7-8 mm'lik yumoşum var. Bu heyecana yüreğim dayanırmı bilmiyorum. Günler geçtikçe endişe-heyecan-sevinç-üzüntü iyice karışıyor birbirine. Ama biz güçlü olmalıyız, unutmayın biz "Özel Kadınlar"ız........... opuyorumnanaktan
dayanır dayanır bu heyecana dayanır. iki gunde bir gidip ne olmus diye bakıp ogrenebiliyorsun. ama transfer sonrası beklemek zor olayanacak birşeyler bulmak gerekecek sanırım.
3. 150 gonal fden sonra 3-4 yumurta gayet guzel bundan sonra hem sayısı hem boyları artar merak etme... hadi bakalım sende girdin artık bu yola hemen arkamdan geliyorsun.... zemuszemus
sağol canım beni düşündüğün için. bugün 6. günüm lucrinde 5 günü geride bıraktım. adet olacakmışım hissediyorum belirtileri var ama erken daha. normalde 7 veya 8 temmuzda olmam gerekiyor.
senin gonal-f dozu bellimi. öğleden sonramı haber verecekler? nasıl heyecanlanmaz insan arkadaşım ne kadar çok ümit ediyoruz büyük bir hasretle bekliyoruz.
kızlar ben geldim. yatıyorum. eşim kalkmama izin vermiyor. o nedenle ara ara nete girer bakarım yazdıklarınıza .3 tane embriyo transfer edildi. 13 temmuz test günüm. ben 10 dan geri sayacakmışım.
Momiciğim bir arkadaşım bana 12'den geri sayıma geçtiğim zaman büyük parçalı bir puzzle (yapboz) alacakmış. Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın diyor. Hem bitince çerçeveletip inşallah doğacak bebiş(ler)in odasına asarsın diyor. Aslında fikir hoşuma gitti ama çalıştığım için bitirebilir miyim bilmiyorum.:kedi: (1000-2000-5000 parçalı olanları varmış)
kızlar ben geldim. yatıyorum. eşim kalkmama izin vermiyor. o nedenle ara ara nete girer bakarım yazdıklarınıza .3 tane embriyo transfer edildi. 13 temmuz test günüm. ben 10 dan geri sayacakmışım.
arkadaşlar ben tedavime başladım bugün adetimin 5. günü dondurulmuş transfer edilecek inşallah...15 gün sonra transferim olacak inş..hayırlı sonular alırız hepimiz.ve tatlı annişler oluruz inşallah...
canım valla puzzle iyi bir fikir ama ilk 1-2 gun biraz daha yatay pozisyonda olacagimiz icin yapamayız herhalde. sonrasindan 5. gun ise donerim ben yogun cunku islerim cok izin almam herhalde hem surekli oteki turlu onu dusunurum evde takmamak lazım kafayı ne olacak diye.
yalniz 1000lik puzzle beni kesmez en son 1000lik 2 ay once yaptim. %25ini bir iki gece ara ara yapip bitirmistim. sonra bir pazar gunu oturdum dalmisim bir baktim puzzle bitti 5-6 saat falandı herhalde. o kesmez o yuzden beni daha fazla kafa yoran birşeyler bulmam lazım.
bu cok guzel bir haber ALLAH tamamina erdirsin hayirli olsun canim cok sevindim
kayracım hadi hayırlı olsun. insallah guzel ve sımsıkı tutunur bebeklerin ilk birkac gun dinlen sonra dolanırsın nasıl olsa evin icinde....
yalnız anlamadım neden 10 gun? yumurtalar hızlı oldu onu anladık da test gunu de mi hizli yahuuuu :1shok:
Kayracığım herşeyin yolunda gitmesine sevindim...
İnşallah 10 gün sonra daha çokkkkkkkkk sevineceğiz... :teytey: 3 embriyo transfer edildi demişsin, durumları nasıldı? Umarım 3'üde çok kalitelidir. Bu arada 10 gün bekleyecek olman da ayrı bir güzellik... Hayırlısı ile Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canım.. Kendine dikkat et....Yolculuk yakın mı?
cnm bende pko olunca malum yumurta çok küçük dozla 37.5 le ancak bu kadar zamanda büyüdü e2 yüksek olunca zor ayarladı doktorum inş bundan sonrası daha kolay olur seninde hayırlı olsun transferin
selam arkadaşlar hepinizin tedavileri hayırlı olsun ben aranıza yeni katıldım ankarada oturuyorum ben de şu anda tedavideyim 5. denememlucrin aşamasındayım adet olamayı bekliyorum ALLAH ım hepimizİn yardımcısı olsun AMİN
Ooooo zoruz yani... Bana gel ben hem seni hem kafanı yorarım diyeceğim ama Bursadasın. Neyse dediğin gibi en iyisi çalışmak (ne kadar çalışılabiliniyorsa) Evde olanların işi bize göre çok daha zor. Neyse bir o günler gelsinde Allah kerim........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?