Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kızlar meraba bugün çatlatmamı vuruyorum cumaya toplama var 5000 e2 ile toplanacak inş biraz daha yaklaştım hiracığıma

canım hadi hayırlısı bakalım
muhtemelen arkadan geliyorum yarın kontrolüm var tahmin edildiği gibi büyüdülerse ve bir aksilik olmazsa bende yarın akşam çatlamayı olurum. cumartesi sabah toplanır.

kızlar meraba bugün çatlatmamı vuruyorum cumaya toplama var 5000 e2 ile toplanacak inş biraz daha yaklaştım hiracığıma

hiramım kız beraber başladık. ben seni solladım nasıl oldu bu benim niye erken topladılarki ya. cuma benim transfer var. hayırlı haberlerini bekliyorum kaliteliyumoşların olsun inşallah. gülüm.

anam momi de toplamaya geldi kı test için önde tek ben mi varım. benden önce test sonucu bekleyen varmı kızlar

hiramım kız beraber başladık. ben seni solladım nasıl oldu bu benim niye erken topladılarki ya. cuma benim transfer var. hayırlı haberlerini bekliyorum kaliteliyumoşların olsun inşallah. gülüm.

cnm bende pko olunca malum yumurta çok küçük dozla 37.5 le ancak bu kadar zamanda büyüdü e2 yüksek olunca zor ayarladı doktorum inş bundan sonrası daha kolay olur seninde hayırlı olsun transferin

s.a kızlar
ben nete giremiyorum sorun oluyu
lütfen birkaçınız yeni gelen arkadaşları ve hatim cüz sıralarını takip etsin........
çok üzgünüm çooooookkkkkkkkk
çok özledim hepinizi...................

neden üzgünsün arkadaşım. merak ettim şimdi ya. hatim kimse almıyo. senin işin bitince paylaşacağız sanırım. üzme kendini nolur. dualarım seninle.

Canım yarın için sana dualar ediyorum. Umarım herşey yolunda gider ve bebiş(ler)in sana ikinci kez anne olma mutluluğunu yaşatır. Allah yar ve yardımcın olsun.... :CüvCüv:

a.s canım,
neden üzgünsün merak ettim. ayrıca şuan da en son yapacağın şey üzülmek.
tedavinde ne aşamadasın? evet sık giremiyorsun nete farkındayım ama yine bizi gelişmeler konusunda habersiz bırakma :teselli:

MERAKETMEYıN ARKADAŞLAR................
sizinle artk görüşemedigimiz için üzgünüm.........yoksa elhmd. başka bir nedeni yok.........
hepinizi merak ediyorum........hastanedeki nete giriyorum beş dakkalıgına.......ve yazıp çıkıyorum......
misafirhanedeki net çalışmıyo.........bu arada mihriban nerelerde......kayracımsen ne yaptın.....amanda hiram momi zümmin.. .............hepiniz bir bilgi yazın yaaaa.........
ayrıca yine cetrodide aldırdılar bana.......gonalf lazım falan................ilaç sıkıntım var..........bide misafirhane çok kötü..........dışarda yemege verdigimiz parayla batacaz herhalde.....ya istanbullular bu sıcaga nasıl dayanıyodunuz........Allah size sabır versın.............ve bizede inş.

yarın ben transfere giriyorum. saat 10. 00 da pazar günüde eskişehire dönüyorum. darısı başına bu istanbul yaşanmaz bacım. ilaçlarını baştan yazmadılarmı. sitede ve çiderin forumunda bolca ilaç var. takip et.

nzmyhn canım sevindim iyi olduguna sabah okudum bende ama yazamadım ne oldu diye. iyi sukur sende iyiymissin.

sicaklar kotu bursada oyle pisiyoruz allah sizinde yardımcınız olsun. misafirhanenin kotu olmasina ve masraflariniza uzuldum ama insallah rabbim emeklerini bosa cikartmaz. kayranin actigi bir topic vardi artan ilaclarini paylasiyordu arkadaslar gonal f oradan bulursun belki insallah hallolur canım ilac sıkıntın.
beni sormussun iyiyim canım bugun kontrolum var bakalım yeterince buyudulerse son kontrol olabilir ve cumartesi toplanir ama yetmediyse artik bakacagiz duruma gore.

hadi bakalım hayırlısı ile devam insallah tedavine. ozledik... opuyorumnanaktan

kayracım hadi bakalım guzelce git transferine karninda bebislerle don insallah. sıkı sıkı tutunsunlar sana da kızına kardes gelsin insallahh....

saglıcakla arkadasim.

kayracım hadi bakalım guzelce git transferine karninda bebislerle don insallah. sıkı sıkı tutunsunlar sana da kızına kardes gelsin insallahh....

saglıcakla arkadasim.

saolasın canım hadi senide bekliyorum fazla bekletmein güzel haberlerinizi.

nzmyhn,
ah be canım bende yolunda gitmeyen birşey var onun için üzülüyorsun sandım. Aman sen iyi olda sonra biz yine haberleşiriz.
Bende Gonal-f'e başladım Cuma 08:30, Pazar 08:30 ve Salı 08:30 Memorial de olacağım. Sen de bu tarihlerde orada olacaksan haberleşelim olur mu?
Hayırlı haberler bekliyorum kendine çok iyi bak opuyorumnanaktan

Dahi inşallah ilk önce sen vereceksin hayırlı haberi. Allah gönlündekini göbişine koysun inşallah. Kendine dikkat et... Birde okuyorum transfer öncesi ve sonrası Ananas yemek iyi diyorlar, bebişlerin tutunmasını kolaylaştırıyormuş..... İnşallah yarın herşey güzel geçer a.s.

Selam
ben de tedavi aşamasındayım
transferim önümüzdeki hafta olacak
hayırlısı ile bende temmuzda hamile olacam
kızlar benide listeye alabilirsiniz

hosgeldin fanita,allah gonlune gore versin insallah

bursada nerede tedavi oluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…