kardeşlerim yarın benimde test günüm işallah yarın güzel haberler veririm size çok korkuyorum ve heycanlıyım hiramcım işallah senınde güzel geçer transferin ve bebeklrerein sıkı sıkı tutunsunlar sana ilk 3 gün çok dikkat et kendine
cemrecim senin bebişlerinde hayırlı olsun 9 temmuz çok güzel bir gün olsun senin için işallah
canım bende bi belirti falan yok ilk günler biraz karnım acıyo gibiybi şimdi iyi gaz sancısı gibi çoktu ilk günler........ canım bide kabız olmamaya dikkat et
cemre senin transferin ne gün oldu
gnaydın kızlar bugün aradılar merkezden çok şükür 11 embriyomda yaşıyormuş ve kaliteleri iyiymiş 1 tanesi diğerlerinden hızlıymış yarın transferim var 11 de dualarınızı bekliyorum sanırım 2 tane transfer edecekler inş tutunurlar annelerine
kardeşlerim yarın benimde test günüm işallah yarın güzel haberler veririm size çok korkuyorum ve heycanlıyım hiramcım işallah senınde güzel geçer transferin ve bebeklrerein sıkı sıkı tutunsunlar sana ilk 3 gün çok dikkat et kendine
oooooo oleeeyyyyyy:lepi::lepi::lepi:
listemizin ilk annişi yarın açıklanacak...........:CüvCüv::CüvCüv:
selam momihosgeldin fanita,allah gonlune gore versin insallah
bursada nerede tedavi oluyorsun?
inşallah tutunurlar bana da 3 tane transfer ettiler
sevgili hiram maşallah yumoşların çok güzel haylısıyla taransferin olur ve bebişlerine kavuşursun dualarımız seninle :Saruboceq:
agzından bal damlıyo işallah canım ya dua edin lütfen:uhm:
canım ben acıbademde sahin beyin hastasıyım. bugun yumurtalarım toplandı. 13 tane cıkmış yarın haber verecekler durumu ile ilgili .
bir gun arayla gidiyoruz cok yakın yakın olacak insallah guzel haberlerimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?