Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

cemrecim senin bebişlerinde hayırlı olsun 9 temmuz çok güzel bir gün olsun senin için işallah

benim de 9 temmuz test günüm

canım bende bi belirti falan yok ilk günler biraz karnım acıyo gibiybi şimdi iyi gaz sancısı gibi çoktu ilk günler........ canım bide kabız olmamaya dikkat et

cemrecim senin bebişlerinde hayırlı olsun 9 temmuz çok güzel bir gün olsun senin için işallah

inşallah ben ço ağrı çektim çok hasta oldum yumurtalar toplandıktan sonra inşallah bunlar güzel haberle sonuçlanır senin kaç gün beklettiler embriyoları benim 5 gün bekletildi

embiryoları 4 gün beklrttiler ve bana 4 embiryo transfer ettler

canım bende bi belirti falan yok ilk günler biraz karnım acıyo gibiybi şimdi iyi gaz sancısı gibi çoktu ilk günler........ canım bide kabız olmamaya dikkat et

ah ah canım yumurtaların toplandığı günden beri ishalim aşırı su kaybettim doktor da şaşırdı serum verdiler bu şanssızlk dedi doktor 5 litre sıvı almam lazımmış günde

sevgili hiram maşallah yumoşların çok güzel haylısıyla taransferin olur ve bebişlerine kavuşursun dualarımız seninle :Saruboceq:

oooooo oleeeyyyyyy:lepi::lepi::lepi:
listemizin ilk annişi yarın açıklanacak...........:CüvCüv::CüvCüv:

hosgeldin fanita,allah gonlune gore versin insallah

bursada nerede tedavi oluyorsun?
selam momi
ben soranusa gidiyorum ve yarın yumurta toplamamız var , 12 gün nasıl geçti hiç anlamadım
hamilelik olur gözüyle bakıyoruz
sen nereye gidiyorsun , yumoşların toplandımı , sen benden birkaçgün öncesin yalnış hatırlamıyorsam.

canım ben acıbademde sahin beyin hastasıyım. bugun yumurtalarım toplandı. 13 tane cıkmış yarın haber verecekler durumu ile ilgili .
bir gun arayla gidiyoruz cok yakın yakın olacak insallah guzel haberlerimiz...

welikecim insallah guzel olacak haberlerin sen ver suradan hamileyim diye haberlerini arkandan bizde geliyoruz sonra kayradan gelecek insallah haberler.

cemrecim seninde hayırlı olsun insallah sonucun...

canım ben acıbademde sahin beyin hastasıyım. bugun yumurtalarım toplandı. 13 tane cıkmış yarın haber verecekler durumu ile ilgili .
bir gun arayla gidiyoruz cok yakın yakın olacak insallah guzel haberlerimiz...

momiciğim çok sevindim canım inşallah sonuda güzel olur. canım yaaaaa bende bu ay herşey tersine gidiyor hiç olmadık şeyler oluyor bu sefer.perşenbe günü çok az kahve rengi akıntı oldu kasık sancısıyla ondan sonra hiç birşey yok .kasıklarımda batmalar oluyor ara karın ağrısı çok hafif gün içinde mide bulantısı.hiç böyle olmamıştı acaba diyorum yumoşlarımmı tutunmaya çalışıyor adetime 3 gün var canım kafam çok karışık

nzmyhn bi geliyon bi gidiyon. nerdesin ne haldesin. şükür ben evime döndüm. ne güzelmiş benim evim.

kız welike ben seni unutmuşum halbuki kızımın adısın ...... hayırlı haberler ver inşallah. bizede moral olursun inşallah.

HERKESE MERHABA::: insallah iyisinizdir..hepimizin tedavisi insallah iyi gidiyordur....ben 3 gün sonra türkiyeye geliyorum...Allah izin verirse.....hepiniz Allaha emanet olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…