Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

sagolun kızlar insallah dediginiz gibi olur ama ben pek ihtimal vermiyorum bendeki bu endometriosis belası yok mu hep onun yüzünden. yumurtan olsa bile kaliteli olmuyor işte. tüm sistemi bozuyor pis hastalık.... gerçi buna da çok şükür beterin beteri var. rabbim daha beter hastalıklardan saklasın hepimizi.

neyse moralimi yüksek tutmaya çalışacağım yarına kadar kalan 4ün ne durumda olduğunu doktor arayıp söyleyene kadar can sıkmadan sabretmem lazım sanırım...
umarım becerebilirim. fisfisfis

amandacım senin gonal-f dozu artmış. bugün kaç vuracaksın.senin yumişler nazlı anlaşılan!

amandacım senin gonal-f dozu artmış. bugün kaç vuracaksın.senin yumişler nazlı anlaşılan!

Evet canım arttı. Bugün kan ve ultrason muayenesine gittim yine arttırabiliriz dedi doktor ama az önce telefon geldi e2 sonucum 660 çıktığı için 187,5 doz ile devam edeceğim. Çarşamba tekrar kontrol var. Teyzesi bu yumoşlar çok nazlı çokkkkkkkkkkkk

gelincik başın saolsun canım. rabbim rahmet etsin.

amandacım üzülme geç olsun gülüm güç olmasın inşallah.

momi kız napcan futbol takımı kurcan sana bir ymuoş yeter. oda ikiye bölünür. alsana ikiz . bide şöle benim kız gibi cadı olurlarmış. benim 21 yumurta toplandı. 12 si döllendi. 2 . güne 8 tane 5. güne 3 tane kaldı. 3 taneyi ben aldım geldim. merak etme kaliteliler sona kalıyor. inşallah rabbim boş çevirmeyecek.

Canım evine dönmüşsün, bebekler göbekte.. Nasıl hissediyorsun kendini? Yanılmıyorsan 15 Temmuz değil mi test günün?
Kendine dikkat et olur mu? Cadı yerimseniben kızınada söyle seni yormasın. Madem kardeş istedi şimdiden başlayacak fedakarlıklara, öyle yaramazlık falan yok artık kaydirigubbakcemile

kayracım sagol canım insallah dedigin gibi saglıklı kaliteli 1-2 tane bile olsa yeter. ondan da bir tane guzel bebis gelse yeter ikiz de bile gozum yok su anda....

senin geri sayim nasil gidiyor?

evet evimdeyim geri sayımdayım arkadaşlar. tam 7 gün kaldı. 13 temmuz pazartesi test günüm inşallah. sordum salı alırmışım sonucu.

arkadaşlar hepinizin destegi için allah razı olsun saat altıda aldım sonucu malesef negatif altıdan bu yana agladım ama işallah bundada vardır bi hayır temmuz ayında malesef mucizeme kavuşamadım ama işallah sizler güzel haberler alırsınız HİRAM ve KAYRA CIM işallah sizin güzel haberlerinizi bekliyorumsenağlama senağlama senağlama senağlama

canım yaaaa. çok üzüldüm. muhakkak bundada vardır bir hayır. hayırlı zamanı bekliyordur rabbim. zaman dua vaktidir. devam et güzelim. rabbim sevdiği kulun duasını erteler. bu kulum yine bana dua etse ne güzel dua ediyor yine huzuruma gelse diye beklermiş.

çok haklısın bi tanem ben beklicem artık işallah dualarım sizin le işallah allah size yaşatmazm çok acı beklemek çok zor ama negatif olunca insan dahada üzülüyor ama insanoglu işte hemen bidakini ne zaman yaptırırızdiye düşünmeye başladım :içelim:

welike canım, ne kadar üzülme desemde boş biliyorum. Ama ağlama yine de dua et, hayırlısı böyleymiş. O gün bugün değilmiş, Allahım hayırlı zaman da hayırlı evlatlar versin

welikecim çok üzüldüm. ama herseyde bir hayır vardır deyip tevekkel edip bu üzüntülerden kurtulabiliriz.

rabbim sana tez zamanda hayırlısıyla yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah.

welikecim......canım kardeşim......
Rabbim sabır kuvvetinizi artırsın......hayırlısı bu imiş demekki canım.......inşaallah en garibüzzamanda anniş olucaksın........ve belkide dogal gelir sana mucizen.....hadi inşaallah ALLAHIM

amanda ben hergün hastanedeyim......seninle belkide karşılaştık.......ama tanımadıgımız için görüşemedik.........benim belki bugün belki yarın çatlamayı yaptırırız dediler...... nasip.....hayırlısı olsun.....dualarınızı eksik etmeyin sayın gün sayan anniş adayları......

merhabalar kızlar. neler yapıyorsunuz bugün. ben evdeyim. bugün sadece sağlık ocağına kadar gidip geldim. paso yatıyorum valla. hiç iş yapmadım ama bugün yemek yapmaya başlayacağım. bugüne kadar kardeşim annem vardı. bugün kimse kalmadı. işler bana kaldı. kocişim neysede kuzum var. 6 kaldı bugün. geri sayıp duruyorum.

selam, temmuz ayında benim de mucizem gerçekleşsin istiyorum. bugün tedavimin 6. günü... bu seferde umutlarımın gözyaşıma dönüşmesinden çok korkuyorum. allah herkesin gönlüne göre versin. sevgilerrrr

Ben yarın saat 08:00-11:00 arası Memorial de olacağım. Özelden telefonumu yazıyorum gelirsen ara olur mu?

İnşallah herşey yolunda gider ve sende bebişlerinde buluşursun canım...

Ben yarın saat 08:00-11:00 arası Memorial de olacağım. Özelden telefonumu yazıyorum gelirsen ara olur mu?

İnşallah herşey yolunda gider ve sende bebişlerinde buluşursun canım...

bugün interneti açamayabilir. bende memorialde başladığım zaman bana; zayıf lacivert pardesülü birisiyim demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…