amandacım senin gonal-f dozu artmış. bugün kaç vuracaksın.senin yumişler nazlı anlaşılan!
gelincik başın saolsun canım. rabbim rahmet etsin.
amandacım üzülme geç olsun gülüm güç olmasın inşallah.
momi kız napcan futbol takımı kurcan sana bir ymuoş yeter. oda ikiye bölünür. alsana ikiz . bide şöle benim kız gibi cadı olurlarmış. benim 21 yumurta toplandı. 12 si döllendi. 2 . güne 8 tane 5. güne 3 tane kaldı. 3 taneyi ben aldım geldim. merak etme kaliteliler sona kalıyor. inşallah rabbim boş çevirmeyecek.
canım yaaaa. çok üzüldüm. muhakkak bundada vardır bir hayır. hayırlı zamanı bekliyordur rabbim. zaman dua vaktidir. devam et güzelim. rabbim sevdiği kulun duasını erteler. bu kulum yine bana dua etse ne güzel dua ediyor yine huzuruma gelse diye beklermiş.
arkadaşlar hepinizin destegi için allah razı olsun saat altıda aldım sonucu malesef negatif altıdan bu yana agladım ama işallah bundada vardır bi hayır temmuz ayında malesef mucizeme kavuşamadım ama işallah sizler güzel haberler alırsınız HİRAM ve KAYRA CIM işallah sizin güzel haberlerinizi bekliyorumsenağlama senağlama senağlama senağlama
amanda ben hergün hastanedeyim......seninle belkide karşılaştık.......ama tanımadıgımız için görüşemedik.........benim belki bugün belki yarın çatlamayı yaptırırız dediler...... nasip.....hayırlısı olsun.....dualarınızı eksik etmeyin sayın gün sayan anniş adayları......
Ben yarın saat 08:00-11:00 arası Memorial de olacağım. Özelden telefonumu yazıyorum gelirsen ara olur mu?
İnşallah herşey yolunda gider ve sende bebişlerinde buluşursun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?