merhabalar kızlar. neler yapıyorsunuz bugün. ben evdeyim. bugün sadece sağlık ocağına kadar gidip geldim. paso yatıyorum valla. hiç iş yapmadım ama bugün yemek yapmaya başlayacağım. bugüne kadar kardeşim annem vardı. bugün kimse kalmadı. işler bana kaldı. kocişim neysede kuzum var. 6 kaldı bugün. geri sayıp duruyorum.
çok haklısın bi tanem ben beklicem artık işallah dualarım sizin le işallah allah size yaşatmazm çok acı beklemek çok zor ama negatif olunca insan dahada üzülüyor ama insanoglu işte hemen bidakini ne zaman yaptırırızdiye düşünmeye başladım :içelim:
canım çok sıkkın yazayım mı yazmamayım mı bilemedim.
az önce merkezden aradılar 13 tane toplanan yumurtanın sadece 6sı yeterince olgunmuş. 7 tanesi çöpe gitti yani. 6 tanesinden de sadece 4 tanesi döllenmiş. mafoldumben
doktor çok ümitsiz konuşmadı gerçi yarın belli olur kaliteleri ve sağlıklı olup olmadıkları muhtemelen çarşamba transfer yapılır dedi. offf bilemedim üzülsem mi sevinsem mi....
4 de iyi kalite çıkarsa çok sevineceğim ama 4 de giderek kötüleşirse ve transfer yapılsa bile kötü kaliteli olursa ne yaparım bilmiyorum. :a015: yarına kadar zaman nasıl geçer acabaaa
merhaba arkadaşlar.yeni üyeyim burda a.s dün yumrta toplama işlemi yapıldı,sanırım perşembeye trnsfer olacak.temmuz sonunda ben de mucieme kavuşmak istiyorum hihoyyyt
arkadaşlar kalan salatı tefriciye ile cüzleri paylaşalım isimlerimize dua edip bağışlayalım. 19.cüden devamı 3444 tefriciye var okunacak.
arkadaşlar kalan salatı tefriciye ile cüzleri paylaşalım isimlerimize dua edip bağışlayalım. 19.cüden devamı 3444 tefriciye var okunacak.
arkadaşlar benim de transferim bugün.dualrınız benimle olsun
Herkese Selam ve Sevgiler,
Sabah kontrolüm vardı, benim yumoşlar 10 adetten fazla idi ama sadece 4 tanesi şuan için gelişme gösteriyor. Bugün Gonal-f'in 9.günü ve benim en büyük yumoşum 14mm. Bakalım öğleden sonra kan sonucum için arayacaklar. Tedavi süresi uzayacak gibi görünüyor. Yumurta toplama işlemi Hafta başına kalabilir mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?