Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

canım benim inşallah transfer gununu saymıyorsun degilmi ben ilk o hatayı yapmıştım çünkü
şimdi 1 gun eksiye düştüm :)
benimde bugun 8. :)

mübarek cuma gununde testini ayptırcan ne guzel
inşallah hepimiz hayırlı haberler vereceğiz
of sadece kendi adıama değil hepimiz için çok heyecanlanıyorum

evet cnm cuma test günüm inş hayırlı haberle döneriz hepimiz ayrıca saydım ben transfer günü sayılmıyor demek ama testi 17 temmuz dediler

Tünaydın anne adaylarım, hayırlı Cumalar....

Sabah her zamanki gibi hastanedeydim. Kan ve ultrason muayenesi için. Yumoşlar büyüyor en büyüğü 17,5 mm olmuş 16-15,5-14-1,13,5 mm diye arkasından gelenler var. Nasıl heyecanlandım anlatamam. Rabbim şu mübarek gününde hepimizin gönlüne göre versin inşallah... Öğleden sonra iğne dozun için arayacaklar bugün Gonal-f'in 11.günü... Saya saya bitiremedim bende................ :kedi:

kızlar bişey sorcam bizim listemizde dikkat ettim hiç hamiş yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaa mayıs ayı maşallah neydi öle kızlar hadi peşpeşe verelimde liste hareketlensin içim karardı

kızlar bişey sorcam bizim listemizde dikkat ettim hiç hamiş yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaa mayıs ayı maşallah neydi öle kızlar hadi peşpeşe verelimde liste hareketlensin içim karardı

Hiram Allahın izni ile ilk hamiş haberini pazartesi Kayra'dan alacağız. :CüvCüv: Sonra inşallahhh senden :CüvCüv: Arkanızdan geliyoruz. Rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:

benide ekleyebilir misiniz listeye ilk denemem 24 yaş ist. tup bebek merkezi erkek infertilitisi nedenimiz transfer 8. gunu 3 embriyo transferim oldu

benimde 4 kaldı
kayrayla beraber bende haber vericem sanırım pazartesi çünkü 13 gunum olucak haftasonu yaptırmış olabilirim

herkese hayırlı cumalar, bende sonuç bekleyenlerdenim pazartesi günü test günüm(transferin 12. günün),haftasonu 2 saatlik yolculuk yapmam gerekiyor ne dersiniz tutmuş ise problem olur mu???

selam melek bir sorun olacagini sanmıyorum doktoruma sormustum calismaya baslayacagim bursadan istanbula gidip gelsem yolculuk sıkıntı olur mu diye cok sarsıntılı olmadıgı surece sorun olmaz demisti.

momiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sen nerelerdesin yaaaa:)
yarın test yaptırsam bişey çıkar mı

Arkadaşlar moralim çok bozuldu. Az önce hastaneden aradılar e2 değerim 4063 olmuş ve bugün Gonal-f iğnesi yapma dediler. e2 değerim 28-103-660-1716-2311-4063. Bugün 11.Gonal-f'i vurulacaktım. Sizce e2 değerim normal mi? Birde yumurtası toplanan arkadaşlar en son e2 değeriniz kaçtı?

ya bana e 2 testi yapmadılar
ist. tup bebek merkezinde yumurta toplamadan 2 gun önce yapıyoruz dediler ama doktora gittiğimizde c.tesi çatlatma iğnesini ve ssatıini söyledi kontrol etti ve gönderdi

evet degerin biraz fazla çıkmış
bence sorun yapma bunda sonra ne zaman yapıp ne zaman yapmaman gerektiğini söyleyecekler 11. gunun demekki yumurtaların guzel buyudu ve gonal f fazla geliyor belki artık iğne olmadan toplama gununu yapacaklar
e2 degeri yumurtaların kalitesi için önemli herşey yolundadır sıkma canını
ama merkezini tebrik ediyorum çok ilgililer memorial mıydı

Evet canım Memorial, sağolsunlar çok ilgililer. Hemşireye sordum ne yapmamız gerekiyor diye Gonal-f kullanmayın yarın sabah tekrar kan ve muayene yapacağız dedi. Bakalım doktorumla da görüşmeyi düşünüyorum inşallah tedavinin seyrini değiştirecek bir sorun olmaz. Bana dua edin olur mu arkadaşlar.... :çok üzgünüm:

canım benimde 4000 lerde doz düşürüldü sonra 5000 olunca topladılar merak etme yani ama iğneyi 2 gün falan bırakınca yumurtaların kalitesi biraz düşüyor benim dozumu çok düşürdü 37.5 oldu yumoşlar çapını kaybetti yeniden 187.5 vurup sonra topladılar toplanır yani merak etme

canım benim merak teme sanmıyorum değiştireceklerini yarın istedikleri sonuç çıkmazsa yine iğneni olmayacaksındır buyuk ihtimalle
en son gittiklerinde yumurta buyuklüklerin neydi
belki bir daha iğne olmadan toplarlar yumurtalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…