Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Bu sabah gittim yumoşlarımın en büyüğü 17,5 mm. diğerleri 16-15,5-14-13,5. Gonal-f'i düşük dozda kulanıyordum 150 ünite veya 187,5 ünite olarak inip çıktı dozlar. Yarın sabah belli olacak artık ne olacağı.

biraz daha buyumeleri gerekli tabiki belki bigun yapıp bi gun yaptırmayacaklar iğneni onlar ayarlayacaklardır merak etme
ben memorial a bu konuda çok guveniyorum
bende oraya gidecektim ama eşim ilk gitiğimiz yerde devam etmek istedi kısmet herşey

Canım çok sağol ilgin için, ilk önce hayırlısını diliyorum Allah'tan. Doktoruma mail attım muhtemelen muayeneleri bitince beni arar. O zaman biraz daha rahatlarım diye düşünüyorum. Şuan için yapacak birşey yok, beklemekten başka...

kayracııııımm 300 tefrice okudum bugun ekler misin.....
okudukca haber verecegim daha

bugün misafirim vardı. giremedim hepiniz buradaymışınız maşallah.

Hiram Allahın izni ile ilk hamiş haberini pazartesi Kayra'dan alacağız. :CüvCüv: Sonra inşallahhh senden :CüvCüv: Arkanızdan geliyoruz. Rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:

inşallah güzelim hayırlı haber olsun inşallah. hiç heyecenlı değildim ama son günler artık geçmemeye başladı.

benimde 4 kaldı
kayrayla beraber bende haber vericem sanırım pazartesi çünkü 13 gunum olucak haftasonu yaptırmış olabilirim
bekle haftasonu geçsin. pzartesi hayırlı gündür sabır sabır.ayyyyy sen ananın karnında nası durdun kıııııı.

bozma moralini ilk tedavimde 8000 e çıkmıştı topladılar yumurtayı ama biraz sıkıntı yapar. ateş, halsizlik şişkinlik gibi. Allah sabır versin. rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.

kayracııııımm 300 tefrice okudum bugun ekler misin.....
okudukca haber verecegim daha

bununla 1300 oldu canım Allah kabul etsin. diğerlerinin duaya ihtiyacı yok sanırım.

kızlar belirti varmı sizde hiç bende yok sadece arada bel ağrısı o kadar ohss geçti gibi

hiramım benim kabızlık sorunum var. birde bugün göbek deliğimin yanında sertleşme ve ufacık bir ağrı var. bel ağrısı varda hareketsizlikten galiba nede olsa hareketlerim yavaşladı ondandır diyorum. inşallah ilkinde gibi olursa benim kusmalarım haricinde hiç sıkıntım yoktu. ilk 4 ay üçüz taşımama rağmen çok rahattım. heryere yürüdüm gittim. olursa nşallah buda öle olur.

momiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sen nerelerdesin yaaaa:)
yarın test yaptırsam bişey çıkar mı

ayyyyyyy genemi test kııııııııı ..... başka şeyler düşün. kendine eğlenecek şeyler bul. valla topiklerde yazdıklarının 10 da 9 u test . bekleeeeee ...klava:klava:klava:

iyi akşamlar.ben yarın yumurtalarımı toplatmaya gidiyorum.e2 düşüktü yükselmiş 6 yumurtam vardı 7 olmuş.hayırlısı artık.kayracım inşallah testin pozitif çıkar.

nasılsınız kızlar:CüvCüv: ler gelmeye başladı mı?benide eklemişsiniz listeye yeni gördüm ve çok mutlu oldumopuyorumnanaktan hele ki merkezin adına bayıldımmmm.kim bilir belkide listeyi hazırlayan arkadaşımızın içine doğmuştur.Şeniz inşallahhhh burdaki tüm arkadaşlar pozitiffff diye paylaşırlar burda hamişlik haberlerinia.s.

iyi akşamlar.ben yarın yumurtalarımı toplatmaya gidiyorum.e2 düşüktü yükselmiş 6 yumurtam vardı 7 olmuş.hayırlısı artık.kayracım inşallah testin pozitif çıkar.

saolasın canım. hayırlısını isteyelim Allah'tan.

acaba foliküllerim boş çıkar mı onun korkusu aldı içimi.

neden böyle bir korkun varki durduk yere. stres yapmaya yer aramayın. stressiz yer arayın.

Kızlar dün Gonal-f vurulmadım çünkü e2 değerim 4063 çıkmıştı ve yumoşumun en büyüğü 17,5mm.
Sabah kan verdim ve ultrason muayenesi oldum. Yumoşlarımın 2 tanesi 20,00mm olmuşlar diğerleri 18-17,5-16... gibi gidiyor. Öğleden sonra kan sonucum çıkacak eğer 5000 altı olursa akşam çatlatma iğnesi yapılacak. 5000 üstü çıkarsa ne yaparız bilmiyorum :uhm:

amandacım merak etme kesin düşmüştür çünkü bendede aynısı oldu merak etme hatta 3000 lere düşer çatlatmanı yaparsın cnm

misafir75 ilgilenirsen şu ankete göz atabilirsin.
http://kadinlarkulubu.com/kadin-faktoru-kadin-infertilitesi/268370-hashimoto-hiotiroidi-gebe-

kayracım selam,
daha once aldıgım 500 tefricenin dun yazdigim gibi 300unu bugunde 200unu okudum... 500 tamamlandı cok sukur. bundan sonra da ise baslayana kadar okuyacagim insallah. okudukca sayılarını yazarım sana eklersin hatim listemize... hep dualarımdasınız.
pazartesi insallah pozitifi goreceksin sende testinde...

canım meraklanma hersey yolunda gider insallah. hayırlısıyla toplanır yumurtalanır ve kaliteli olurlar insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…