biraz daha buyumeleri gerekli tabiki belki bigun yapıp bi gun yaptırmayacaklar iğneni onlar ayarlayacaklardır merak etme
ben memorial a bu konuda çok guveniyorum
bende oraya gidecektim ama eşim ilk gitiğimiz yerde devam etmek istedi kısmet herşey
Hiram Allahın izni ile ilk hamiş haberini pazartesi Kayra'dan alacağız. :CüvCüv: Sonra inşallahhh senden :CüvCüv: Arkanızdan geliyoruz. Rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:
bekle haftasonu geçsin. pzartesi hayırlı gündür sabır sabır.ayyyyy sen ananın karnında nası durdun kıııııı.benimde 4 kaldı
kayrayla beraber bende haber vericem sanırım pazartesi çünkü 13 gunum olucak haftasonu yaptırmış olabilirim
Arkadaşlar moralim çok bozuldu. Az önce hastaneden aradılar e2 değerim 4063 olmuş ve bugün Gonal-f iğnesi yapma dediler. e2 değerim 28-103-660-1716-2311-4063. Bugün 11.Gonal-f'i vurulacaktım. Sizce e2 değerim normal mi? Birde yumurtası toplanan arkadaşlar en son e2 değeriniz kaçtı?
kayracııııımm 300 tefrice okudum bugun ekler misin.....
okudukca haber verecegim daha
kızlar belirti varmı sizde hiç bende yok sadece arada bel ağrısı o kadar ohss geçti gibi
momiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sen nerelerdesin yaaaa:)
yarın test yaptırsam bişey çıkar mı
Merhaba kızlar İnŞallah hepİnİzİn tedavİlerİ Çooook gÜzel geÇer ve temmuzda kÜÇÜk mucİzelerİnİzle bİrlİkte olmaya baŞlamıŞ olursunuz.bende İstİyoruuuuuuummmmm ama.gerÇİ temmuzda tÜp bebek ÇalıŞmalarına baŞlayamayız ama belkİ allah banada doĞal yoldan verİr.madem mucİzesİnİ İsteyenlerİn sayfası bende İstİyooooorruuuuuummmmm
iyi akşamlar.ben yarın yumurtalarımı toplatmaya gidiyorum.e2 düşüktü yükselmiş 6 yumurtam vardı 7 olmuş.hayırlısı artık.kayracım inşallah testin pozitif çıkar.
acaba foliküllerim boş çıkar mı onun korkusu aldı içimi.
merhaba arkadaslar
34 yasındayım .hasimato troidi dısında bir sorunum yok ama yumurtalık rezervim cok dusuk.adetlerim düzenli.esimde azosperm var.maalesef 5 yumurta alındı 3 gün önce ve bunların sadece 3 tanesine mikroenjeksiyon yapılmıs. doktorun söylediğine göre sadece biri bölünmüs o da geç bölünmüs ve 2 hücreli imis.yarın sabah 4 hücre olursa transfer yaparız dedi.benim merak ettigim hücre sayısı normalde kac olmalı? tutunma şansı var mı? bu durumda olup da hamile kalan varmı????
günaydın.uyku tutmadı beni.bana dua edin olurmu herşey yolunda gitsin.görüşmek üzere
Kızlar dün Gonal-f vurulmadım çünkü e2 değerim 4063 çıkmıştı ve yumoşumun en büyüğü 17,5mm.
Sabah kan verdim ve ultrason muayenesi oldum. Yumoşlarımın 2 tanesi 20,00mm olmuşlar diğerleri 18-17,5-16... gibi gidiyor. Öğleden sonra kan sonucum çıkacak eğer 5000 altı olursa akşam çatlatma iğnesi yapılacak. 5000 üstü çıkarsa ne yaparız bilmiyorum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?