Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

merhaba arkadaslar
34 yasındayım .hasimato troidi dısında bir sorunum yok ama yumurtalık rezervim cok dusuk.adetlerim düzenli.esimde azosperm var.maalesef 5 yumurta alındı 3 gün önce ve bunların sadece 3 tanesine mikroenjeksiyon yapılmıs. doktorun söylediğine göre sadece biri bölünmüs o da geç bölünmüs ve 2 hücreli imis.yarın sabah 4 hücre olursa transfer yaparız dedi.benim merak ettigim hücre sayısı normalde kac olmalı? tutunma şansı var mı? bu durumda olup da hamile kalan varmı????

mrb kızlar iki gündür giremiyordum. bilgisayarı bozduk kızımla. yeni gelen arkadaşlar tanyeli misafir ve diğer arkadaşlar hoşgeldiniz topiğimize. tedavileriniz hayırlı olsun inşallah. geçmişi okudum şimdi. şu sıralarda nzmyhn çatlatma iğnesi oluyordur herhalde.

Rabbim Nzmyhn arkadaşımın ve topikteki tüm arkadaşlarımın dualarını peygamberim ve evliyaullahın ettiği duaların yüzüsuyu hürmetine kabul et. şafi isminle şifa ver. halık isminle varediver yarabbim.(amin)

19.ve 20. cüzleri amand kardeşim aldı. 10 cüzümüz kaldı arkadaşlar. test günlerimiz yakın ve yaklaşıyor. bitirelim hadi.

amin amin amin insaallah hepimizin yuzu guler bu sene sen nasilsin canim

arkadaslar bugun bende basladim ignelerime hepimizin Allah yar ve yardimcisi olsun rabbim dualrimizi kabul eder insaallah

Kızlaaaaaaaaaaar,
Sabah yine doktordaydım benim yumoşlarda gelişme var en büyüğü 15,5 mm olmuş. e2 değerim 2.311 çıkmış. Doktorun bugün ki tahminlerine göre cumartesi veya pazar akşam çatlatma iğnesini olur dedi. Nzmyhn ile hastanede tanıştık. Yarın sabah yumurtaları toplanıyor. Dua edin olur mu?
Kayracığım sende haberler nasıl? Kendini nasıl hissediyorsun? Biraz anlatsana, aldım bebişleri gittin hiç sesin çıkmıyor eskisi kadar opuyorumnanaktan

yok kız daha çok oturuyorum artık bilgisayar başına. ama beklemede olduğum için sana öle geliyo. 4 gün kaldı işte. bekliyoz..

saolasın güzelim iyiyim evdeyim geri sayıyorum. iş güç yasak yatıyorum. sadece yemek yapıp ortalık topluyorum okadar. 4 günüm kaldı teste.

sen lucrinemi başladın. hayırlısı inşallah.

gonal f le menopur iki igne biri sabah biri aksam vuruyorum canim senin gunler cabuk gecmis az kaldi buyuk gune insaalah hayirli haberler alirsin test sonucundan Rabbim hepimize verir insaallah

hayırlı cumalar kızlar.

rabbim bu mubarek gun yuzu suyu hurmetine dualarımızı kabul eder insallah.

evet dun akşam kalktım gittim biraz yuruyup minibuse bindim gittim geldim
hemşire hemen anladı tup bebek için diye
o da iki defa yaptırmış ikisindede olmamış tam erken menopaza girme ihtimali varken kafasında bitirmişken kendiliğinden hamile kalmış kızı varmış şimdi çok tatlı bir hemşireydi gençtide yani
çok heyecanlandım

ne guzel denk gelmis. bak insanın kafası rahat olunca kendiliginden bile oluyor gordun mu

insallah rabbim hepimize bu tedavileri vesile kılar da kavusuruz yavrularımıza 9 ay sonra....

cumanız mübarek olsun. rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah. hadi cuma vakti tefriciyelerimizi okuyalım kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…