arkadaslar bane du edin lutfen yarin transferim var bide transferde agri oluyormu
amandacım ah canım yaaa grip olmanın tam sırasıydı şimdi nereden gelmiş bu hastalık sanaaaa..... ama neyse üzülme vucudun güçlüdür yenersin inşallah bol bol taze meyve ye... kivi al özellikle hem C vitamini çok yüksek hem onunda ananas gibi bebeğin tutunmasına faydası var diyorlar. sen kendine ve bebişlerine çok iyi bak hattta hastalığı bahane edip bence izin al git evine dinlen.....
test sonucu için bekliyorum bakalım artık ne çıkarsa bahtımıza diyorum.
slm kızlar son kanıda verdim şükür 1686 çıktı artık keseyi gömeye gidicem haftaya salı 6 haftalık olunca gidicem çok şükür Rabbim inş keseyide görürsem rahatlıyacam
amanda geçmiş olsun canım. c vitamini al. inşallah bebişlere zarar vermez izin al dinlenmen lazım senin. dün gece hepiniz için dua ettim.
srımacım 10. gün benim 557,2 ydi. canım üçüzmüş. rabbim hayırlısını versin inşallah.
Biliyorum dinlenmem lazım. Doktoru aradım ilaç alamazsın şuanda dedi. Dinleneceksin ve bol meyve yiyeceksin ve çok ağrın olursa sadece minoset içeceksin dedi demesine ama benim müdür yeni geldi henüz izin istemem söz konusu değil malesef öğle yemeğinden sonra şansımı deneyeceğim.
İyi çıkacak Allahın izniyle. Annesini,babasını,ailesini ve Teyzelerini üzmez benim yeğenim. İnşallah "Anne ben burudayım" mesajını alacaksın az sonra kaydirigubbakcemile5
momicim senin için dua ediyorum.inşallah iyi sonuç alırsın
momi allahın izni ile sonucun çok güzel çıkacak inanıyoruz....
Hadi gözümüz aydın canım. Allah bundan sonra keseyi görmeyi, Kalp atımlarını duymayı, tüm testleri sağlıkla geçmeyi, cinsiyeti öğrenmeyi, doğumu planlamayı ve nihayi buluşmayı en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin :Saruboceq:
canım ilaçların ve kimyasalda olsa gebeliğin etkisi herhalde adet görmedim henüz ama ilaçları kesince bir haftaya kadar başlar herhalde.
kendiliğinden gelir inşallah diyeceğim ama gerçekten bir mucizeye ihtiyacım var. endometriosis ve biri tamamen kapalı tüp diğeri yarı açık yapışıklıkları olan bir tüp. ve ben hep tamamen kapalı taraftan yumurtluyorum. tam bir mucize lazım yani... ama rabbim büyük ümit kesilmez. verir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?