Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

arkadaslar bane du edin lutfen yarin transferim var bide transferde agri oluyormu

amerikalı hadi canım hayırlı olsun transferin... güzelce bebişlerini al karnına dön inşallah. sıkı sıkı tutunsunlar. dualarımız seninle canım.
güzel haberlerini bekliyoruz

İyi çıkacak Allahın izniyle. Annesini,babasını,ailesini ve Teyzelerini üzmez benim yeğenim. İnşallah "Anne ben burudayım" mesajını alacaksın az sonra kaydirigubbakcemile5

slm kızlar son kanıda verdim şükür 1686 çıktı artık keseyi gömeye gidicem haftaya salı 6 haftalık olunca gidicem çok şükür Rabbim inş keseyide görürsem rahatlıyacam

amanda geçmiş olsun canım. c vitamini al. inşallah bebişlere zarar vermez izin al dinlenmen lazım senin. dün gece hepiniz için dua ettim.
srımacım 10. gün benim 557,2 ydi. canım üçüzmüş. rabbim hayırlısını versin inşallah.

slm kızlar son kanıda verdim şükür 1686 çıktı artık keseyi gömeye gidicem haftaya salı 6 haftalık olunca gidicem çok şükür Rabbim inş keseyide görürsem rahatlıyacam

Hadi gözümüz aydın canım. Allah bundan sonra keseyi görmeyi, Kalp atımlarını duymayı, tüm testleri sağlıkla geçmeyi, cinsiyeti öğrenmeyi, doğumu planlamayı ve nihayi buluşmayı en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin :Saruboceq:

Biliyorum dinlenmem lazım. Doktoru aradım ilaç alamazsın şuanda dedi. Dinleneceksin ve bol meyve yiyeceksin ve çok ağrın olursa sadece minoset içeceksin dedi demesine ama benim müdür yeni geldi henüz izin istemem söz konusu değil malesef öğle yemeğinden sonra şansımı deneyeceğim.

canım dr niye rapor vermedi.rapor için konuş istersen.

İyi çıkacak Allahın izniyle. Annesini,babasını,ailesini ve Teyzelerini üzmez benim yeğenim. İnşallah "Anne ben burudayım" mesajını alacaksın az sonra kaydirigubbakcemile5

momicim senin için dua ediyorum.inşallah iyi sonuç alırsın

momi allahın izni ile sonucun çok güzel çıkacak inanıyoruz....

arkadaşlar çok teşekkür ederim desteğiniz için ama malesef benim için bu sefer kısmet değilmiş. tahmin ettiğim gibi düştü sonucum 5 küsur birşeyler. hayırlı sağlıklı evlat istedim rabbimden... vermediyse vardır bunda da bir hayır diyorum. dualara devam bundan sonra verir inşallah rabbim.

tedavisi devam edenler morallerini çok yüksek tutsunlar en önemlisi o. inşallah hersek birer birer verir güzel haberlerini. hamile arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum. hamileliklerinin sonra da bebeklerinin keyfini çıkartsınlar. allahın izniyle sizlerinde desteğiyle bende bir gün anne olacağım.....

cnm benim hayırlısı buymuş demekki inş Rabbim fazla bekletmez kendiliğinden gelir bebişin dualarımız seninle momicim

saol cnm benim seninde hayırlı olsun çok sevindim cnm zemuszemus

canım yaaaaa o kadar umutluydumki ikimiz için ikimizde beraber temmuz annesi olacaktık. ama olsun bizler için hayırlısı böyleymiş. canım adet gördünmü ne zaman adet zamanın bellimi olur tekrar kendiliğinden yükselir bak ben hala testtede çıkmsa sana özelde yazdım bir umut var.....

rabbim inşallah kendiliğinden gelmeyi nasip eder diğer ay çünkü ilaçların etkisi uzun süre devam ediyormuş sende benim gibi evde çalışmalara devam et bir süre izin verelim kendimize canım ben öyle düşünüyorum.

canım ilaçların ve kimyasalda olsa gebeliğin etkisi herhalde adet görmedim henüz ama ilaçları kesince bir haftaya kadar başlar herhalde.

kendiliğinden gelir inşallah diyeceğim ama gerçekten bir mucizeye ihtiyacım var. endometriosis ve biri tamamen kapalı tüp diğeri yarı açık yapışıklıkları olan bir tüp. ve ben hep tamamen kapalı taraftan yumurtluyorum. tam bir mucize lazım yani... ama rabbim büyük ümit kesilmez. verir inşallah..

sagol canım rabbim sizlere de bu tedavilerinizi vesile kılıp bebeklerinize kavuştursun inşallah

Canım sen böyle güçlü ve isyan etmeyen takva sahibi bir olduğun sürece Rabbim en güzel zamanda sana mucizeni gönderecek. Olayı bu kadar olgun karşılamana Hayran kaldım. Sen çok özel bir insansın. Allah gönlündekini mutlaka verecek

momim benim Allahim sana yardim etsin güzel arkadasim....belki bi umut kendiliginden gelmek ister...üzülme tamam....Rabbim ne eylerse güzel eyler .....sen hamile olacaksin er yada gec

biz elimizden geleni yaptık duamızı ettik güzelim. gerisi rabbime kalmış. isyan etmediğin için rabbimin bildiği muhakkak bir hayır var. zamanını bilir o. sen teslim et yeter. hayırlı zamanda verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…