Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

gonlu guzel dostlarim allah hepinizden razı olsun. sırasıyla hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşallah. isyan etmem hiçbir zaman ne gelirse rabbimden amenna. tevekkül etmeyi küçük yaşta öğrendim. en güzeli de hep böyle oldu. elimizden geleni yaptik. duadan ayrılmadık, bundan sonra da ne geliyorsa elimizden yapacağız. bir gün annelik de kısmet olur inşallah.
çok seviyorum sizleri. güzel rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.

siz şimdi benimle moral bozmayın sakın tamam mı... transferi olan yumoşları büyüyen ve bebeklerini bekleyen bir sürü güzel insan var burada. hepinizin çok yüksek moralli olması gerekiyor. o yüzden üzülmek yok. herşey bizim için siz kendinize ve bebişlere çok iyi bakın .....

Canim gecmis olsun,sozun bittigi yer insan ne diyecegini bilmiyor.. ALLAH Sabir versin,guclu olmaya calis,insallah bi kac gun sonra atlatacaksin bu durumu,tekrar umutla devam edeceksin yoluna.. Hem hic belli olmaz canim,belkide mucize gerceklesir,bak sende en azindan yumurtlama oluyormus,bende yumurtlama olmuyordu bile,dusunsene evlendim evleneli daha kotu olmustu durumum resmen hic yumurtlama adet yoktu dusunnn.. ilacla yumurtlamam oluyordu sadece,ama bak Rabbim Ol dedi ve oldu,oysaki 5 aydir (klomen tedavisini) birakmistim ve gene hic adet olamiyordum.. Umudunu yitirme canim... Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman,bizim en buyuk imtihanimiz SABIR .. ALLAH Sabir versin hepimize canim.. :teselli:

Kizlar,benim icinde dua edin ne olur,yarin keseyi ve kalp atisini gormek icin gidecegiz.. Allahima,siginiyorum insallah bu guzel mucizeyi verdikten sonra kalp atislarini duymayida nasip edecektir bana.. Ama siz dualarini benden eksik etmeyin..

Aaa ,canim tebrik ederim,cok sevindimmm.. Allah tamamina erdirsin insallahh.. MAsallah cok guzel cikmis degerin canim,.. Hadi gozun aydin olsun.. :teytey:

Amerikali.....

Canim hadi hayirlisi insallah,Rabbim saglicakla kavustursun seni yavrularina.. Insallah 12 gun sonrada mujdeli haberi verirsin canim.. hadi kolay gelsin :) :)

canım en azından yumurta rahim problemin yok.benimde sağ tüp tıkalı yumurtada hep sağda oluşuyor aşılamayı bile iptal ettik yumurta olmadığı için.bizim en azından tüp bebek şansımız var.ya oda olmasaydı

topikten ayrılmak yok dualara başkaları için devam edeceğiz

tamam canım dualara devam...

momicim canım benim ALLAH büyük bundada vardır bi hayır ama pes etmek yok dimi yola devam

tabiki devam sırmacım yalnız işten 2 gün izin aldım biraz evde ailemle kafamı dinleyip uzaklaşmak istiyorum hızlıca toparlanmam lazım ki yine yüksek moralle yola devam edelim.

canım inşallah seninki gibi bir mucize de bana olur ama sıkıntılarımız farklı tabi. senin bir yumurtan bile oluşsa böyle hamile kalabiliyorsun. kayınvalidem ve görümcemde varmış bu sorun. biri 9 yıl diğeri 7 yıl beklemişler hiç yumurtlamadan. ama sonra ikiside bir kez hamile kalınca ardı arkası kesilmedi. görümcemin 2 evladı var. 2 tane de aldırdı... olmaz diye düşündükleri için korunmuyorlarmış yazık oldu bebeklere ama onların seçimi tabi.
ben yumurtluyorum ama yumoşların gidecekleri yollar kapalı.... yine de mucizelerden ümit kesilmez inşallah bir mucize verir rabbim bize de... :Saruboceq:

Aaa ,canim tebrik ederim,cok sevindimmm.. Allah tamamina erdirsin insallahh.. MAsallah cok guzel cikmis degerin canim,.. Hadi gozun aydin olsun.. :teytey:

çok teşekkür ederim canım ALLAHIM devamınıda hayırlısıyla nasib etsin isteyen herkeze nasib etsin şimdi önümüzde keseyi görme ve kalp atışlarını dinleme hdeyecanı var 15 gün sonra kısmetse:ecrin_bebek: a.s.

momi canım hakkında hayırlısı buymuş demek ki her ne kadar söylemesi biraz zor olsada..
Rabbim aratmadan meleğini yollar inşallahh canım.
benim de bugün kontrolüm vardı. duyduklarımı seninle - sizlerle paylaşmak istiyorum..
eşimin iş arkadaşının ablası 7 kez tüp bebek yaptırıyor. ve sonuç negatif. dile kolay..
en sonunda kendiliğinden gebe kalıyor ve çocuğu 1 yaşında iken 2. çocuğuna gebe kalıyor.....
şu an 7 aylık gebeymiş..
yaa Allah ol deyince oluyor.. Rabbim her şeyin hayırlısını versin arkadaşım.. sevgiyle kal..

ben senin için çok dua ettim değerin yükselir diye ve halada edicem arkadaşım
ALLAH hakkımızda hayırlısını verir inşallah bende kontrollere gidiyorum bugün 12 yumurta oluşmuş pregon dozunu yükseltiler bakalım önümüzdeki haftaya da yumurtaların toplanır dediler ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.Daha fazla yumoş olur inşallah diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…