canım ilaçların ve kimyasalda olsa gebeliğin etkisi herhalde adet görmedim henüz ama ilaçları kesince bir haftaya kadar başlar herhalde.
kendiliğinden gelir inşallah diyeceğim ama gerçekten bir mucizeye ihtiyacım var. endometriosis ve biri tamamen kapalı tüp diğeri yarı açık yapışıklıkları olan bir tüp. ve ben hep tamamen kapalı taraftan yumurtluyorum. tam bir mucize lazım yani... ama rabbim büyük ümit kesilmez. verir inşallah..
yüce rabbime binnlerce şükürler olsun günün birinde bende hamileyiim yazmayı hep hayal etmiştim rabbime sığındım hayırlısını istedim çok şükür dualarımı kabul etti 12. sonucum 611 çok şükür ALLAHIM devamını getirir inşallah burada tedavi gören ve gün sayan arkadaşlar hepinizin dilerim ki sonu pozitif olur ALLAHIM hayırlı sağlıklı iyi ahlaklı evlatlar nasib etsin cümlemize momi sana çok dua ettim dün akşam inşallah değerin yükselir.
canım ilaçların ve kimyasalda olsa gebeliğin etkisi herhalde adet görmedim henüz ama ilaçları kesince bir haftaya kadar başlar herhalde.
kendiliğinden gelir inşallah diyeceğim ama gerçekten bir mucizeye ihtiyacım var. endometriosis ve biri tamamen kapalı tüp diğeri yarı açık yapışıklıkları olan bir tüp. ve ben hep tamamen kapalı taraftan yumurtluyorum. tam bir mucize lazım yani... ama rabbim büyük ümit kesilmez. verir inşallah..
topikten ayrılmak yok dualara başkaları için devam edeceğiz
momicim canım benim ALLAH büyük bundada vardır bi hayır ama pes etmek yok dimi yola devam
Canim gecmis olsun,sozun bittigi yer insan ne diyecegini bilmiyor.. ALLAH Sabir versin,guclu olmaya calis,insallah bi kac gun sonra atlatacaksin bu durumu,tekrar umutla devam edeceksin yoluna.. Hem hic belli olmaz canim,belkide mucize gerceklesir,bak sende en azindan yumurtlama oluyormus,bende yumurtlama olmuyordu bile,dusunsene evlendim evleneli daha kotu olmustu durumum resmen hic yumurtlama adet yoktu dusunnn.. ilacla yumurtlamam oluyordu sadece,ama bak Rabbim Ol dedi ve oldu,oysaki 5 aydir (klomen tedavisini) birakmistim ve gene hic adet olamiyordum.. Umudunu yitirme canim... Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman,bizim en buyuk imtihanimiz SABIR .. ALLAH Sabir versin hepimize canim.. :teselli:
Aaa ,canim tebrik ederim,cok sevindimmm.. Allah tamamina erdirsin insallahh.. MAsallah cok guzel cikmis degerin canim,.. Hadi gozun aydin olsun.. :teytey:
mihriban gelmedin mi hala gördün mü keseleri canım merak ettik.
gonlu guzel dostlarim allah hepinizden razı olsun. sırasıyla hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşallah. isyan etmem hiçbir zaman ne gelirse rabbimden amenna. tevekkül etmeyi küçük yaşta öğrendim. en güzeli de hep böyle oldu. elimizden geleni yaptik. duadan ayrılmadık, bundan sonra da ne geliyorsa elimizden yapacağız. bir gün annelik de kısmet olur inşallah.
çok seviyorum sizleri. güzel rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
siz şimdi benimle moral bozmayın sakın tamam mı... transferi olan yumoşları büyüyen ve bebeklerini bekleyen bir sürü güzel insan var burada. hepinizin çok yüksek moralli olması gerekiyor. o yüzden üzülmek yok. herşey bizim için siz kendinize ve bebişlere çok iyi bakın .....
mihriban gelmedin mi hala gördün mü keseleri canım merak ettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?