Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Kızlar işteyim aslında. Aksi gibi işler çok yoğun. Benim bugün 4.günüm karnım ağrıyor ara sıra damar atıyormuş gibi bir şey hissediyorum kasıklarımda. Ama dediğim gibi işler yoğun olduğunda çok da dinleyemiyorum kendimi. ıki gündür sürekli bir karın ağrısı var çok şiddetli değil.

Momiciğim şimdi kızacağım sana moral bozmak yok klava: Yarın hayırlısı ile herşey daha güzel olacak. Benim iğnelerle başım dertte ama yapacak birşey yok. Her iğne sonrası kocaman bir pamuğa alkol döküp kalçama koyuyorum biraz iyi geliryor işte....
Kayracığım üç kese muhteşem birşey inşallah sağlıklı büyürler. Kızın kardeş istedi diye bu kadar da olmaz yani :roflol: Umarım kızın pişman olmamıştır kardeş istediğine.
Nzmyhn canım sen hala ıstanbulda mısın? Benim transfer Cuma saat00 de oldu cumartesi pazar evde dinlendim. Pazartesi mecbur iş başı. Kendimi yormamaya çalışıyorum elimden geldiği kadarıyla. Sende herhangi bir belirti var mı?

amandacım canım hoşgeldin. çalışman güzel ama nolur kendini yorma olur mu... zorlayacak harketler sakın yapma. stress yapma... güzel güzel keyifle çalış. eğilip doğrulup birşeylere uzanmak vb. yok...
ben 10 gun dikkat ettim cumartesi pazar biraz yoğun geçti pek dikkat etmedim sonra da üzüldüm niye dikkat etmedim kendime diye. neyse rabbim ne kararladıysa onu göreceğiz yarın bir umutla yine test yaptıracağım inşallah.

dikkat et kendine güzel güzel bekle tamam mı....

amerika transferde hiç acı hissetmiyosun canım... kolay bi işlem. korkacak bişey yok..inşallah hayırlı sonuçlar canım.

kayracım tebrik ederim cnm darısı başıma ben uçakla döndüm bugün çok fena oldum midem çok kötü şimdi yatıyorum banada dua edin

Merhabalar. Ben geçen cumartesi idrar testi taptım (+) çıktı. 5 gün geçmişti. Dün ultrasonda keseyi gördüm:) 33 yaşındayım. Hiç tedavi görmeden oldu çok şükür. 5.5 aylık evliyim. Hep kafama takılıyordu olur mu olmaz mı diye. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

arkadaşlar merhaba ben yeni geldim aranıza önceki sayfaları okuyordum artvinli isimli nbir arkadaş yazdım gülmeyin bana .....bu arada bende bu ay başladım tedaviye şu anda iğneler falan 7. gün yarın sabah kontrolüm var alman hastanesine gidiyorum.....

arkadaşlar yarın sabah transferim var allahın izniyle inşallah dualarınıza benide ekleyin lütfen 5. denemem :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…