Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

canım kusura bakma......nasıl böyle oluyo anlayamadım.....ama hergün bi arkadaşın ya sevinç haberi yada üzüntülü bir haberi oldugu için olmuuştur.......sen kusurumuzu affet lütfen.......evet dedigine katılıyorum ki zaten buradaki arkadaşlarda hep aynı düşünen insanlar......dedimya inan birkaç dakkikalıgına girip çıktıgımız için de olmuş olabilir...

amerikalı kayra hangi topiklerdesiniz yaaa......gelseydinizde sohbet etseydik.....ben çıkacam şimdi....

huriya özür dilerim güzelim ya. inan bilgisayar başına bir oturup bir kalkıyoruz. birde uzun zamandır görüştüğümz arkadaşlardan haberler geliyor üzülüyoruz seviniyoruz. hakkını helal et.

slm ıkımızde aynı merkeze gıdıyoruz enver beye mı gıdıyorsun bugun benımde transferım 6.gunu ayrıca hamlelıgın hayırlı ugrlu olsun benım de sancım var adet sancısı gıbı sende de oldu mu acaba bılgı verırsen cok sevınırım ayrıca kaç tane transfer edıldı?

kayracım senindemi 5 hafta 2 günlük benimde öyle ama biliyorsun benim döllenme geç olmuştu seninkinden o yüzden keseyi görmeye gitmedim daha

turkuaz sagol canım atlatılıyor herhalde bir sekilde birkac gune daha iyi olacagim sanirim.
haklısın herseyin bri vakti zamanı var. daha vakti gelmemiş demek ki bekleyeceğiz bizde ne zaman kısmetse verir inşallah rabbim

Kizzzlarrr,yeni doktordan geldimmm... Benim ufakligin kesesini ve kalp atislarini gordumm,, ayy cook sevincliyimmmm. Cok guzel bir duygu yaa.. Doktor hersey cok guzel dedi,hic korkmana gerek yok birseyden dedi cok sevincliyimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…