arkadaşlar bende varım inşallah 4 gun kaldı test yaptırmama benide yazınnn
Amerikali.....
Canim hadi hayirlisi insallah,Rabbim saglicakla kavustursun seni yavrularina.. Insallah 12 gun sonrada mujdeli haberi verirsin canim.. hadi kolay gelsin :) :)
arkadaşlar o kadar mesaj yazdım kimse benimle ilgilenmedi herkes birileriyle konuşuyor ama bana kimse bişey yazmadı ...bende paylaşmak istiyorum sadece başka bişey istemiyorum..bu önüne gelenle konuşulacak bir konu değil sadece başından geçen anlar diye düşünüyorum ....yanlışmı düşünüyorum ...
tset yaptıracaklar kaç kişi kaldınız. fetih suresi dağıtalım size. kalanını ben okuyayım.
çok teşekkür ederim canım ALLAHIM devamınıda hayırlısıyla nasib etsin isteyen herkeze nasib etsin şimdi önümüzde keseyi görme ve kalp atışlarını dinleme hdeyecanı var 15 gün sonra kısmetse:ecrin_bebek: a.s.
momi canım hakkında hayırlısı buymuş demek ki her ne kadar söylemesi biraz zor olsada..
Rabbim aratmadan meleğini yollar inşallahh canım.
benim de bugün kontrolüm vardı. duyduklarımı seninle - sizlerle paylaşmak istiyorum..
eşimin iş arkadaşının ablası 7 kez tüp bebek yaptırıyor. ve sonuç negatif. dile kolay..
en sonunda kendiliğinden gebe kalıyor ve çocuğu 1 yaşında iken 2. çocuğuna gebe kalıyor.....
şu an 7 aylık gebeymiş..
yaa Allah ol deyince oluyor.. Rabbim her şeyin hayırlısını versin arkadaşım.. sevgiyle kal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?