Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

merhaba evet enver bey doktorum 2 embriyo transfer edildi bana transferden 5 gün sona adet ağrılarım başladı enver bey normal olduğu u söyledi hala ağrım var inşallah sende güzel haberler verirsin bize..:ecrin_bebek:

arkadaşlar bende istanbul kalamış tup bebek merkezinde yaptırdım cok memnunum dr melike batukan cok tatlı bi bayan banada 4 yumurta topladılar 2 tanesi dollendi 2 tane embiriyo transfer ettiler cok heyacanlıyım bakalım bebişlerim annesine tutuna bileceklermi bu arada (ilk denemem )

arkadaşlar ben dayanamadım 10. günüm kan testi ne gittim
2 saat sonra kan testim benim için dua edermisiniz
Yarabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş

amin inşallah hayırlı sonuçlarla donersin rabbim herkezin test sonucunu hayırlı haberler almasını nasip eder kurban oldugum rabbim hakkımızda hayırlısını versin biizmde yuzumuzu guldursun inşallah

arkadaşlar ben dayanamadım 10. günüm kan testi ne gittim
2 saat sonra kan testim benim için dua edermisiniz
Yarabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş

merhaba arkadaşım ; umarım allah ikiz biri kız biri erkek nasip eder sağlıklı hayırlı mutlu evlatların olur inşallah . allahım hepimize nasip etsin...çok merak ettim şimdi sabırsızlıkla bekliyorum hemen sonucu alınca yazarsan sevinirim.....

sırma cok rşk ederım ayrıca KAYRA BENI DE EKLERMISIN BUGUN TRANSFERIM 6.CI GUNUM DUA EDIN BANA NE OLUR

inş cnm allah hayırlı evlatlar bagaslasın bıze ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…