canım teşekkür ederim....ama benim fazla bişey hissettigim söylenemez.......yinede aklıma kötüsünü getirmemeye çalışıyorum...:CüvCüv: olacam inşaallah diyorum...Allahım ne olur hepimiz hamiş olalım hayırlısıyla.......
kayracım üçüz bebekler çok güzel oluyor.arkadaşımın var.insan hangisini seveceğini şaşırıyor.
hayırlı cumalar kızlar
herkeze merhaba arkadaşlar ben geldim 15 günlük bi annemleri ziyaret ettim sakinleştim geldim negatif haberinden sonra şoktan biraz çıkmaya çalıştım.... kayracım hiramcım sizin güzel haberinize çok sevindim allah tamamına erdirsin ve diger arkadaşları....momicim senin içinde inan çok üzüldüm çok acı ama işallah hayırlısıyla bi dakine ....nzmyhn sanım seni çooookkkkk merak etmiştim eve gelir gelmez baktım nete işallah güzel haberini beraber alıcaz
herkeze merhaba arkadaşlar ben geldim 15 günlük bi annemleri ziyaret ettim sakinleştim geldim negatif haberinden sonra şoktan biraz çıkmaya çalıştım.... kayracım hiramcım sizin güzel haberinize çok sevindim allah tamamına erdirsin ve diger arkadaşları....momicim senin içinde inan çok üzüldüm çok acı ama işallah hayırlısıyla bi dakine ....nzmyhn sanım seni çooookkkkk merak etmiştim eve gelir gelmez baktım nete işallah güzel haberini beraber alıcaz
evet eminim güzledir. ama ağlayınca hangine bakacağınıda şaşırrıyormu arkadaşın........:ecrin_bebek::uhm:
evet.4 kişi bakıyorlar.hiç boş durmadan.üçüde aynı anda uyanınca mamaları hazırlayacak birisine ihtiyaç oluyor.ama çok tatlılar.
kayracığım öncelikle rabbim sağlıklı hayırlı evlat olarak versin sana onları sen bizleri anlarsın bu yolların zorluğunu bili,yorsun onun için rabbim bizede nasip eder inşallah ben razıyım geceleri uykusuz kalmaya onlarla sürekli uğraşmaya rabbim yeterki bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin
şuan diyorumki inşallah benimde bebişim veye bebişlerim olurda bende onlar için uykusuz kalıp onlar için yorulurum rabbim bizlere onların güzel hayırlı zorluklarını versin ondan sonra beraberce mutlu huzurlu günlerini yaşatsın aminnnnnnnnn
kızlar momi arkadaşımızın en son ne durumu bugünmü belli olacaktı
huriya özür dilerim güzelim ya. inan bilgisayar başına bir oturup bir kalkıyoruz. birde uzun zamandır görüştüğümz arkadaşlardan haberler geliyor üzülüyoruz seviniyoruz. hakkını helal et.
inşallah kızlar inşallah bende görürmüyüm acaba çoçuklarımla beraber gezdiğim günleri ah ahhhhhhhhhh rabbim isteyen herkese versin
önemli değil ben de sonra pişman oldum sitem ettiğim için tedaviden dolayı sanırım hassaslaştım ...kusuruma bakmayın olurmu .....hergün okuyorum yazılanları kendimi sizden birisi gibi hissettim ....bu arada sanırım üçüzlere hamilesin......allah tamammına erdririr inşallah sağsalim üçünüde kucağına alırsın...TEBRİKLER
Kayracığım en son Çarşamba günü yazmıştım. Maalesef ağır şekilde grip oldum. Saat 15:00'e kadar şirkette süründüm sonra dayanamayınca izin aldım. Eve gidip duş alıp yattım gerisini hatırlamıyorum desem yalan olmaz. Dün işe gelemedim bugünde zar zor geldim. Şimdi biraz daha iyim, sizleri çok özledim. Bu arada sayfalar nasıl akıp geçmiş neler kaçırmışım. Neredeyse unutturacakmışım kendimi sırnaşık şey
Neyse canım bugün transferin 7.günü yani tam bir haftayı geride bıraktım. Allah müjdeli haberler vermeyi nasip etsin.
Sen nasılsın? nasıl gidiyor :CüvCüv:
inşallah kızlar inşallah bende görürmüyüm acaba çoçuklarımla beraber gezdiğim günleri ah ahhhhhhhhhh rabbim isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?