Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Dayanabilirim diyorsan Pazartesi yaptır, yok ben dayanamam diyorsan cumartesi yaptır olmazsa pazartesi tekrarlarsın amannnnnnnnn ne bileyim hamiş haberi verde ne zaman yaptırırsan yaptır naniknanik

herkeze merhaba arkadaşlar ben geldim 15 günlük bi annemleri ziyaret ettim sakinleştim geldim negatif haberinden sonra şoktan biraz çıkmaya çalıştım.... kayracım hiramcım sizin güzel haberinize çok sevindim allah tamamına erdirsin ve diger arkadaşları....momicim senin içinde inan çok üzüldüm çok acı ama işallah hayırlısıyla bi dakine ....nzmyhn sanım seni çooookkkkk merak etmiştim eve gelir gelmez baktım nete işallah güzel haberini beraber alıcaz

hoşgeldin welike cim özlettin.

Hoşgeldin welike, umarım yaşadığın en son üzüntü olur.
Tatil sonrası şöyle güzelce bir toparlanmışsındır inşallah. Bizde senden en kısa zamanda doğal bir mucize haberi alırız belli mi olur? Rabbim "ol" dedikten sonra opuyorumnanaktan

evet.4 kişi bakıyorlar.hiç boş durmadan.üçüde aynı anda uyanınca mamaları hazırlayacak birisine ihtiyaç oluyor.ama çok tatlılar.

valla korkusu sardı içimi.... ben bir kızı zor büyüttüm. 3 taneyle nasıl başa çıkarım bilmem. kızım çok haşarı bir çocuk oturmak bilmez hiç.

kayracığım öncelikle rabbim sağlıklı hayırlı evlat olarak versin sana onları sen bizleri anlarsın bu yolların zorluğunu bili,yorsun onun için rabbim bizede nasip eder inşallah ben razıyım geceleri uykusuz kalmaya onlarla sürekli uğraşmaya rabbim yeterki bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin

şuan diyorumki inşallah benimde bebişim veye bebişlerim olurda bende onlar için uykusuz kalıp onlar için yorulurum rabbim bizlere onların güzel hayırlı zorluklarını versin ondan sonra beraberce mutlu huzurlu günlerini yaşatsın aminnnnnnnnn

kızlar momi arkadaşımızın en son ne durumu bugünmü belli olacaktı

Kayra,seni onumuzdeki sene yogun bi maratonm bekliyor canim,simdi dinlenebildigin kadar dinlen bence lülülülülülü .Valla ufakliklar seni baya yoracaga benziyor. Ama cok tatli olurlar ya gercekten,hangisini sevecegini sasirir insa,Hem ailenden yardim edenler mutlaka olur,olsun bi demlik kurtulursun iste masallah kizinla birlikte 4 tane cocuk oluyor. Bir dahada,tedavi medavi bittti iste bak ne guzel. Ben simdiden,digeri acaba nasil olacak diye kafama takiyorum,sen hepsini aradan cikaracan insallahh

Kiz nzyhmn .... evde test yaptinmi hic idrar testi,ben olsam yapardim valla.. cunki sonucta 10.gunun bugun belkide silikde olsa cikardi... Ha bence yarin kan testini yaptir kizz,valla varsa zaten cikar bence yarinda,ben 8 gun bile kan testi yaptiranlar biliyorum.. Valla merak ettimm yaa sırnaşık şey

Insallah Rabbim sanada en kisa zamanda versin emiii ikiser tane,kac tane istiyorsan bulutcumm... Hepsini yan yana dizip gezdirrrr gamyoncuiremsu :ecrin_bebek:

inşallah kızlar inşallah bende görürmüyüm acaba çoçuklarımla beraber gezdiğim günleri ah ahhhhhhhhhh rabbim isteyen herkese versin

huriya özür dilerim güzelim ya. inan bilgisayar başına bir oturup bir kalkıyoruz. birde uzun zamandır görüştüğümz arkadaşlardan haberler geliyor üzülüyoruz seviniyoruz. hakkını helal et.

önemli değil ben de sonra pişman oldum sitem ettiğim için tedaviden dolayı sanırım hassaslaştım ...kusuruma bakmayın olurmu .....hergün okuyorum yazılanları kendimi sizden birisi gibi hissettim ....bu arada sanırım üçüzlere hamilesin......allah tamammına erdririr inşallah sağsalim üçünüde kucağına alırsın...TEBRİKLER

inşallah kızlar inşallah bende görürmüyüm acaba çoçuklarımla beraber gezdiğim günleri ah ahhhhhhhhhh rabbim isteyen herkese versin

görürsün tabi arkadaşım inşallah hepimiz en kısa zamanda göreceğiz inanmak başarmanın yarısıdır. Ben inanıyorumki bir gün olacak bebeşlerimiz ( yalnız tüp bebek ya ben ikiz diye konsantr olmuşum )
yeterki alalhım istesin o yüzden sürekli dua edelim birde başkasına ettilen dua kabul olurmuş içten edilirse ....dualrım seninle ve bebek isteyen herkese......inşallah....en kısa zamanda olur....hiç üzme kendini

amiiiin teşekkür ederim canım. Allah başına versin inşallah. bebeğim olmuyor endişesinden sonra ben bunlara nasıl bakarım endişesine kapıl inşallah.

canım iyi yapmışsın. insan kafasını sevdikleri ile daha kolay dağıtıyor... bende ablamlar annemler yeğenlerim haftasonu geçiriyorum daha iyiyim... yılmak yok bebişler için çalışmaya devam...

amanda nasıl oldun canım daha iyi misin? iyi bak kendine de bebişlere de

bulutcum merak etme arkadasim bizde kavusacagiz allahin izniyle birgun guzel bebeklerimize.... umudu birakmak yok. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…