kiz benim yüzümden oldu...seni üzdüm...kusura bakma....ben test yapalim demeseydim keske
yok canım daha evime gitmedim...eltimlerdeyim şuan....dün gece duramadım ve yapdım testi.malesef negatif.......fazla takılmadım ama hiçde takılmadım denemez.....Rabbim pazar gününü bayram gününe döndürür inşallah.......:Saruboceq:
peki muallimim silikte olsa bişeyler belirmez miydi sence......hiç bir haraket yoktu....:umursamaz:
arkadaşlar ben yarın sabah teste gidiyorum hayırlısıyla.benim için dua edin olurmu sonucu öğleden sonra yazarım.
canım idrarda çıkmadı diye takma testi sabah ilk idrarında yapman gerekiyordu.Rabbim inşallah yarın ikimizinde yüzünü güldürür:Saruboceq:
selamünaleyküm kızlar......bizim için büyük gün geldi.....kaldıgım yerde kan testi yapılmıyormuş hafta sonu.........ankaranın iç.ine gitcez daha sonra........size haber ulaştırabilecek yer bulamam.......hepinizden ayrı ayrı dua bekliyorum........akşamdan sonra belki geceye gelebilirim.......
allahaısmarladık.....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr keseyi gördüm çok şükür 2 taneymiş ama biri küçükmüş o daha belli olmaz dedi ama biri sağlıklıymış çok şükür yolc kesesimi ne oda çıkmış şükürler olsun kalbi için 10 gün sonra gel dedi Rabbim inş onuda duymayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?