Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

yaptim test.....negativ...cikti....kendi kendime güldüm...kaydirigubbakcemile3 neyse ya hayirlisi bekleyelim...daha bugün 8. gün

yok ya hic moralimi bozmadim....ben neler yasadim neler gördümki...bunun icin moral bozmayi istemiyorum....

ama bisey dicem.....test...3 dk bekledim negativ ciktigini gördüm...simdi baktim hafif bi cizgi cikmis...acabaya neye delalet eder.........

offfffffffffffff yaaaaaaaaaa sabırlı olun azcıkın.......................sabreden erer murada olcak ınş bekleyın az daha................................

peki muallimim silikte olsa bişeyler belirmez miydi sence......hiç bir haraket yoktu....:umursamaz:

işaaaaalah canım dualarım seninle rabbim ol der işallah bebişlerin seninle olur teste takılma güzel haberini beklicem yarın dua ediyorum allah negatıf sonucu kimseye yaşatmasın..........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar ben yarın sabah teste gidiyorum hayırlısıyla.benim için dua edin olurmu sonucu öğleden sonra yazarım.

arkadaşlar ben yarın sabah teste gidiyorum hayırlısıyla.benim için dua edin olurmu sonucu öğleden sonra yazarım.

oyyy tanyelim oyyyy............kalb dayanmıyo bu heyecana yaaa..........inşaallah güzel haberlerle dönersin canım.....duamdasın....

selamünaleyküm kızlar......bizim için büyük gün geldi.....kaldıgım yerde kan testi yapılmıyormuş hafta sonu.........ankaranın iç.ine gitcez daha sonra........size haber ulaştırabilecek yer bulamam.......hepinizden ayrı ayrı dua bekliyorum........akşamdan sonra belki geceye gelebilirim.......
allahaısmarladık.....

Allaha emanet ol. inşallah hayırlı haberlerle dönersin. bugün bütün namazlarımda senin için dua edeceğim.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr keseyi gördüm çok şükür 2 taneymiş ama biri küçükmüş o daha belli olmaz dedi ama biri sağlıklıymış çok şükür yolc kesesimi ne oda çıkmış şükürler olsun kalbi için 10 gün sonra gel dedi Rabbim inş onuda duymayı nasip eder

kızlar çooook heyecanlıyım. yarın saat 13:45 'te yumurta toplama işlemim var. ilk defa anestezi alıcağım onun için biraz korkuda var. neyse ki eşim embriyolog olduğu için her anımda yanımda olacak inşallah..
hatta benim yanımda olmasının bir nedeni de görevi. yüce mevlam hayırlısıyla kolay bir şekilde atlatmayı nasip etsin.. sizde benim yaşadıklarımı yaşamışsınızdır mutlaka hormonlardan dolayı çok duygusalım.
hatta yarın benimle birlikte 10 kişinin daha yumurta toplama işlemi olacakmış. çok tuhaf 11 kişinin kalbide aynı şey için atacak.. minicik melekler için.. düşündükçe içim bir garip oluyor..
dualarınıza ihtiyacım var.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah arkadaşım. Allah emeklerini-emeklerimizi boşa çıkarmasın.. dualarım sizlerle.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Yüce Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..
darısı tüm isteyen bizlerin başına..
hamilelerin duaları kabul olurmuş bizler içinde dua edersen sevinirim. yarın benimde yumurta toplama işlemim var. duygular tavan yapmış durumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…