Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim,ne oldu yaa en son ne zaman gittinki sen ultrasona?? kac haftaliksin simdi sen?? ama hamilelik belirtilerinin var canim,nasil olur yaa..
bende bişey anlamadım cnm herşey çok güzeldi 6 haftanın içindeyim kese büyüyor ama embriyo gözükmüyor yarın tekrar gidicem büyük ihtimal boş gebelik veya embriyo gelişmedi:gitme:
bende bişey anlamadım cnm herşey çok güzeldi 6 haftanın içindeyim kese büyüyor ama embriyo gözükmüyor yarın tekrar gidicem büyük ihtimal boş gebelik veya embriyo gelişmedi:gitme:
mihribanım sen nasılsın...neler yapıyosun............
kız dua ediyo musun bize........
kızlar çok zor durumdayız.........sonucu millet arayıp sormaya başladı.........herkes akıl veriyo.........yok şuraya gidin yok buraya gidin....gidemeyiz zaten borcumuz var desekte aman aman biz veririz....ya bu kadının canı varmı yokmu diyen yok...o kadar igneyi yiyen hiçkimse degil tabii......ne olacak bilemiyorum....ama insanlar çok ama çok üzüyo bizi......hadi igneyi ilacıda geçtim...psikolojimiz altüst zaten....bavulları boşaltıyosun aglıyosun....uçak biletlerini görüyosun.....otobüs biletlerini...............sonra o embriyoların fotografı yok mu ahhhhhh onlar beni en çok aglatanlar............
cnm benım amandanın testı cok guzel allah nazardan saklasın benım yarın 4.cu testım olucak ve felaket adet agrılarım var zaten yarın normalde adet olmam lazım destegınız cok tşk ederım allah hepımıze sabır versın gercekten cok zor bır donem hepımız ıcın
Günaydın kızlar, hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Benim için benim kadar sevindiniz. Allah hepinizden razı olsun.
12.gün değerim 91,72 - 14.gün değerim 230,5 şükürler olsun Rabbim
kızlar çok zor durumdayız.........sonucu millet arayıp sormaya başladı.........herkes akıl veriyo.........yok şuraya gidin yok buraya gidin....gidemeyiz zaten borcumuz var desekte aman aman biz veririz....ya bu kadının canı varmı yokmu diyen yok...o kadar igneyi yiyen hiçkimse degil tabii......ne olacak bilemiyorum....ama insanlar çok ama çok üzüyo bizi......hadi igneyi ilacıda geçtim...psikolojimiz altüst zaten....bavulları boşaltıyosun aglıyosun....uçak biletlerini görüyosun.....otobüs biletlerini...............sonra o embriyoların fotografı yok mu ahhhhhh onlar beni en çok aglatanlar............
inşallah değildir çok dua ediyorum. orada minik bir kalp atışı duy diye