• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

ha o zaman bilemem.......sen öyle diyosan olabilir......ama inşaallah doktora bile gerek kalmadan geçer.................:1hug:

canim,ne oldu yaa en son ne zaman gittinki sen ultrasona?? kac haftaliksin simdi sen?? ama hamilelik belirtilerinin var canim,nasil olur yaa..

bende bişey anlamadım cnm herşey çok güzeldi 6 haftanın içindeyim kese büyüyor ama embriyo gözükmüyor yarın tekrar gidicem büyük ihtimal boş gebelik veya embriyo gelişmedi:gitme:

inş kayracım dualarınızla ayaktayım yoksa katlanılcak durum değil bu hafta psikolojik tedaviyede başlıycam çünkü çok zor durumdayım

kızlar çok zor durumdayız.........sonucu millet arayıp sormaya başladı.........herkes akıl veriyo.........yok şuraya gidin yok buraya gidin....gidemeyiz zaten borcumuz var desekte aman aman biz veririz....ya bu kadının canı varmı yokmu diyen yok...o kadar igneyi yiyen hiçkimse degil tabii......ne olacak bilemiyorum....ama insanlar çok ama çok üzüyo bizi......hadi igneyi ilacıda geçtim...psikolojimiz altüst zaten....bavulları boşaltıyosun aglıyosun....uçak biletlerini görüyosun.....otobüs biletlerini...............sonra o embriyoların fotografı yok mu ahhhhhh onlar beni en çok aglatanlar............

nzmyhn ... Canim benim yaaa,gercekten cok zor bir durum,helede millete laf anlatmak,cok luzumsuz insanlar var maalesef.. Ama sen kafani takma canim,cooook zor bi donemden geciyorsun sabrin,sinaniyor kolay bir imtihan degil,maddi manevi her yonden sanki koseye SIKISIYOR insan,ama insallah mukafatini alacaksin .. Kendini uzme diyecegim ama,sakin icine atma agla,sizla ne hissediyorsan onu yasa,acini at disariya,aglamakta insani rahatlatiyor..... Kendine cok iyi bak Allaha emanet ol..

bende bişey anlamadım cnm herşey çok güzeldi 6 haftanın içindeyim kese büyüyor ama embriyo gözükmüyor yarın tekrar gidicem büyük ihtimal boş gebelik veya embriyo gelişmedi:gitme:

Canim benim,ne zordur kim bilir... allah sana sabir versin,insallah korktugun gibi degildir,insallah bebisin sana naz yapiyordur kendini gostermiyordur.. Hakkinda hayirlisi olsun... Rabbim gonlune gore versin insallah..

mihribanım sen nasılsın...neler yapıyosun............
kız dua ediyo musun bize........

Iyim bende,biraz yogun geciyor benim gunlerimde.. Birazda halsizlik ve bulantilarim tiksintileirm var,onun icin gunun yarisi ogure ogure geciyo diyebilirim.. Takip etmeye calisiyorum ama bazen okudugumu bile anlayamiyorum..
Tabiki hiram icin cekelim insallah,sen soyle ne kadar yapilmasi gerektigini... ??

kızlar çok zor durumdayız.........sonucu millet arayıp sormaya başladı.........herkes akıl veriyo.........yok şuraya gidin yok buraya gidin....gidemeyiz zaten borcumuz var desekte aman aman biz veririz....ya bu kadının canı varmı yokmu diyen yok...o kadar igneyi yiyen hiçkimse degil tabii......ne olacak bilemiyorum....ama insanlar çok ama çok üzüyo bizi......hadi igneyi ilacıda geçtim...psikolojimiz altüst zaten....bavulları boşaltıyosun aglıyosun....uçak biletlerini görüyosun.....otobüs biletlerini...............sonra o embriyoların fotografı yok mu ahhhhhh onlar beni en çok aglatanlar............

ağlama artık sen bilinçli inançlı bir kızsın. hamd edeceksin. imtihana sabırla tevekkülle karşılık vereceksin. arayan soranlar akıl verenler normal. hem dua etki sana yaptır diyorlar . bana yaptırıp durma el kadar ete paramı verilirmiş diyorlardı. demekki o kadar cahil insan yok çevrende. bak biz verelim diyorlarmış.... ne güzel bizimkiler vermeyi bırak harcıyoruz diye elimizdeki parayı bile almak istiyorlardı. sadece kardeşlerimiz manen destek oldular. para veren nerdeee....çocuk isteyenin aklı yok diyenler vardı....

cnm benım amandanın testı cok guzel allah nazardan saklasın benım yarın 4.cu testım olucak ve felaket adet agrılarım var zaten yarın normalde adet olmam lazım destegınız cok tşk ederım allah hepımıze sabır versın gercekten cok zor bır donem hepımız ıcın

günaydın kızlar.anne olmak ne kadar zormuş.sabah 4 ten beri kanamam var.şimdi geçti gibi.çok üzgünüm. .rahimdede perde vardı iki kez ameliyat olmuştum.rahimden ve ikiz gebeliktendir dedi.bugün istirahat et olmazsa yarın bakalım dedi.sabahtan beri ağlıyom anne olamayacakmıyım ben diye.ikiz gebelik bile riskli teke düşürelim dedi dr.ne olur banada dua edin.

cnm benım amandanın testı cok guzel allah nazardan saklasın benım yarın 4.cu testım olucak ve felaket adet agrılarım var zaten yarın normalde adet olmam lazım destegınız cok tşk ederım allah hepımıze sabır versın gercekten cok zor bır donem hepımız ıcın

Hafta sonu giremedim nete, şimdi okudum. Her ne yaşıyorsak Rabbimden... Kendini çok üzmemeye çalış. Bende daha önce hem düşük hem dış gebelik yaşadım ve benimki geç farkedildiği için sağ tüpüm alındı. Allahtan hep hayırlısını istedik, bizim için en hayırlısı böyleymiş demek ki. Sen yine de bugün test yaptır. İnşallah olumlu sonuçlar alırsın canım

Günaydın kızlar, hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Benim için benim kadar sevindiniz. Allah hepinizden razı olsun.
12.gün değerim 91,72 - 14.gün değerim 230,5 şükürler olsun Rabbim

cnm senı korkutmak ıstemem ama evet dış gebelık olabılır benım arkadaşım aynısı olmustu allah korusun cok çektı bence sen baska bır dr gorun cnm benım arkadaşım olumlerden dondu o da gıdıp gıdıp gelıyordu kesesı gozukmuyor dıye sag upunde yapışmıştı:)) allah hepımıze sabır versın

Günaydın kızlar, hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Benim için benim kadar sevindiniz. Allah hepinizden razı olsun.
12.gün değerim 91,72 - 14.gün değerim 230,5 şükürler olsun Rabbim

arkadaşım senin adına çok sevindim.ne güzel darısı biz bekleyenlere...seninki tek mi ikizmi acaba.benim 7.gün(trasfer gününü saymazsak)şimdi öncelikle arkadaşları okudum iyi hbr verende var kötü hbr verende ALLAH HERKESE ÖNCELİKLE SABIR VE GÜÇÇÇ VERSİN.HERKES İÇİN DUA EDİYORUMÇKENDİM İÇİNDE...ARTIK BU BİZİM KADERİMİZ NAPALIM BİŞEKİLDE MUCİZEMİZ İÇİN BİÇOK ŞEYİ GÖZE ALICAZ.AMA DİKKAT ETDİM HERKES ÇEVRESİNDEN BAHSETMİŞ MİLLET KONUŞUR DURUR.SIRF BEN BU DURUMU YAŞAMAMAK İÇİN KİMSEYE SÖYLEMEDİM.ZAREN BU DURUMDA İNSAN SADECE KOCASINDAN DESTEK GÖRMEK İSTİYOR.ONUDA GÖRÜNCE ŞÜKREDİYOR.Bİ TEK EŞİM TERS BİŞEY SÖYLER YADA YÜZÜ DEGİŞİRSE MORALİM BOZULUR ÇEVREYİ OKADAR TAKMAM.HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN.BURDAN HERKESE İÇTEN DUA EDİYORUM ALLAH HERKESE YARDIM ETSİN HERKESİN KALBİNDEKİNİ VERSİN.şimdi bende de bi korku oluştu dış gebelik.bu konuyla ilgili bilgimde yok.senin yazdıklarını okudum.ne durumda oluşur bu emryoları rahmin iç tabakasını koymuyolarmı nasıl dış gebelik oluyor.dr göre degişiyormu..yardımcı olursanız sevinirim.bide bende hiç bir belirti yok gibi.ilk 4gün adet sancısı gibi sancım oldu.ondan sonra duruldum.şimdi iyiyim.

arkadaşım çok üzüldüm yaaa bu millet böyle işte sanki neyin iyi dogru oldugunu biz bilemeyiz.bende bunları yaşamak istemedigim için kimseye söylemedim tatile diye annemlere geldik başladım tedaviye bilen arkadaşlara da ben bişey anlatmazsam sakın bişey sormayın dedim ama bunla bitmiyoki sürekli bi bebek muhabbeti canım arkadaşım bi süre böyle boş konuşan arkadaşlarından uzak dur neşeli kafanı dagıtacak kişilerle konuş gez.ben ilk zamanlar şu gebelik testlerinden bile nefret etdim sürekli tek çizgi....şimdide beklemedeyim senin yazılarını okudum kendimi gördüm SAKIN KENDİNİ ÜZME ALLAH SEVDİGİ KULLARINI DENERMİŞ...SENİNDE ANNE OLACAGIN ZAMAN GELCEK MUTLAKA ARTIK TEKNOLOJİ İLERLEDİ NELER OKUYORUZ...ARKADAŞIM DUALARIM SENİNLE....

ha yok artık aglamıyorumda....yinede telefonlar gelince kötü oluyoruz......aklımıza tekrar geliyo yaşadıklarımız.....zaten para konusu çok kötü......borcun biri ödenmeden bidaha alınırmı........
ama umut ediyorum belki RAbbim hiç tüp sıkıntısı yaşatmadan gönderiverir..........

Back
X