Temmuzda tüp bebek olacak olanlar.

He anladım mesele bende dün opu oldum bugün progesteron tablet ve estrofem ve coraspirin baslayacam ayriyetten pazartesi sabah dahil antibiyotik başladılar bide kortizon verdiler onu dün başladım yani transferden sonra ayriyetten ilaç başlarlar mi bilmiyorum

Evet transferden sonra da progesteron fitil kortizon ekleniyor diğerleri de devam bana üç günlük antibiyotik verdiler o bitti cuma kontrol inşallah her şey yolunda giderse o gün gün verecekler transfer için

Evet transferden sonra da progesteron fitil kortizon ekleniyor diğerleri de devam bana üç günlük antibiyotik verdiler o bitti cuma kontrol inşallah her şey yolunda giderse o gün gün verecekler transfer için
Ay canım inşallah herşey istediğin gibi olur cuma günü mübarek gündür Rabbim kalbine gore versin emeğini boşa çıkarmasın inşallah valla her namazda dua ediyorum burda konuştuğumuz kim varsa butun bacilarim için Rabbim bu süreçte hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Amin amin çok teşekkürler güzel hayırlı haberlere inşallah hep birlikte

Canım senden yumurta toplama oncesı e2 ve progesteron bakıldımı benden ıstedı doktorum bugun verdım kan

Canım senden yumurta toplama oncesı e2 ve progesteron bakıldımı benden ıstedı doktorum bugun verdım kan
Evet canım her kontrole gittiğimde E2 baktılar en son Çarşamba gitmiştim sabah E2 baktılar sonucu çıkınca progesteron baktılar ay Allah'ım inşallah güzel geçer inşallah yumurtalar kaliteli gelir ve inşallah minik bebisler bize tutunmak için ilk savaşlarını kazanırlar

Ayy ınsallah canım benımkac cıkmıstı senın en son e2 degerın benım 3379 cıkmıs ıyıdır ınsallah ya bılemıyorum bu arada aradılarmı senı ne durumdaymıs yumurtaların

2 gün önce yumurta toplama işlemi yapıldı banada transfer temmuzda olcak pcos olduğu için rahmi dinlendirmemiz gerek dedi doktor inşallah güzel sonuçlar alırız ilk transferde inşallah hepimiz

Ayy ınsallah canım benımkac cıkmıstı senın en son e2 degerın benım 3379 cıkmıs ıyıdır ınsallah ya bılemıyorum bu arada aradılarmı senı ne durumdaymıs yumurtaların
Yok canım.aramadilar üniversite hastanesi bende aramadım hafta sonu ya acamazlar diye pazartesi gidince ogrenecem inşallah zaten sıkışık gel dediler ama benim bugün ağrım var biraz bide ilaçları dün içmeye başladım ağzımda kötü bı tat var içim yanıyor sanki şu bile zehir gibi geliyor

2 gün önce yumurta toplama işlemi yapıldı banada transfer temmuzda olcak pcos olduğu için rahmi dinlendirmemiz gerek dedi doktor inşallah güzel sonuçlar alırız ilk transferde inşallah hepimiz
Kaç tane yumurta toplanmıştı senin bacım banada pcos yatkınlıgi var denildi bide senin amh kaç çıkmisti ? Bu arada inşallah güzel sonuçlar alırsınız insallah yumurtaların kaliteli ve güzeldir Rabbim emeğini boşa çıkarmasın benimde ilktranferim olacak pazartesi herşey yolunda giderse sabah 10.da yapılacak inşallah gidecem hastaneye Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın

Yok canım biz alıngan hassas değiliz. Biz her şeye Seyit onbaşı gibi altına girip kaldırdığımız her şeyi toparlayıp yoluna koyduğumuz hatta hasta dahi olsan hastayım demeden o işten ötekine koştuğumuz için adamlar alınganlık ya da naz olarak değerlendiriyor. Bilmiyorlar ki biz gerçekten dayanılmaz ağrı yaşadığımız da ağrım var diyoruz. Ahhh kocamın hastalık hallerini anlatsam yerlere yatıp üç gün katıla katıla gülersiniz.

Valla mi bende öyleyim hasta olsamda kalkıp evi temizliyorum yemek yapıyorum hasta bile olsam misafir agirliyorum gelene gelme denmez bizde ölsek de o misafirler gelecek belki biz böyle yapıyoruz esleeimizi biz kendimize gereken değeri bilmiyoruz biz demeyi canımız demeyi bilmiyoruz ondan oluyor

Amh 6 benim 23 yumurtam vardı 14 tane toplandı 11 tanesi döllendi denildi sonra bugün 1 tanesinin daha döllendiğini sölediler şuan toplamda 12 tane var toplanıldığı günü 0 sayıyolarmış sanırım o yüzden bugün 2. Günleri inşallah çok kayıp vermem nekadar çok okadar şans umarım ilk transferimde tutar tek dileğim inşallah sende çok güzel sonuşlar alırsın

Benim de Amh 7.35 çıkmıştı en son kaç yumurta toplandığını heyecandan sormadım ama istediğinizden fazla dediler suanlik kaliteli görünüyor denildi işte tam net pazartesi öğrenecem ve pazartesi transfer yapılacak Allah nasip kısmet ederse inşallah bu aksilik çıkmazsa tek hatırladığım emriyolog pazartesi transfer sonrasında geride kalan emriyolarimiz için dondurma işlemini konuşuruz Dediler Belki kaç yumurta olduğunu toplandığını söylemiş olabilirler dedim ya çok heyecanlıydım bide anastesi etkisi vardı inşallah hepimiz sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah hakkımızda hayırlı olan kolaylıkla nasip olsun

İnşallah ya 6 senedir uğraşıyorum ulun uluğ beyle tanıştım onun için 3 saatlik yol gidip geldim 2 günde bir gün aşrı sonucum inşallah çok güzel olur inşallah sizinde aynı çok güzel olur haberleşelim mutlaka

Biz elimizden geleni yaptık iğneler ilaçlar tedavi yumurta toplama yok embriyo oluşmasını bekleme bundan sonra artık Allah'a kalmis o emeklerimizi boş çevirmesin inşallah verecek olan Allah nasip edecek olan Allah ben biliyorum ki Rabbim sabredenlerle beraberdir nerde yasiyorsun peki canım

Yumurta toplamadan sonra ağrı oldumu benim 3. Günüm rahmim ağrıyor yürümekte falan zorlanıyprum biraz yatarken sağa sola dönerken hapşururken nebileyim derin nefes alınca bile ağrım oluyor normalmi acaba

Yumurta toplamadan sonra ağrı oldumu benim 3. Günüm rahmim ağrıyor yürümekte falan zorlanıyprum biraz yatarken sağa sola dönerken hapşururken nebileyim derin nefes alınca bile ağrım oluyor normalmi acaba
Benim işlemin.dun oldu dün bu kadar kötü değildim ama gece baya ateş bastı şu gibi ter döktüm sürekli lavaboya gittim geldim sabah erken kalktım sanki uykum var ama uyuyamıyorum böyle otururken falan ağrıyor hele namazda secdeye giderken çok batıyor hemşireler kanaman olmazsa bı sorun olmaz dediler ağrıması normal sonuçta işlem yapıliyor benim yumurta toplamadan önceki günlerde çok ağrım vardı bide çok akıntım vardı şimdi var mı bilmiyorum fitil kullandığım için ama ağrı çok normal olarak görüyorum ben olsun ağrıdır bugün olur yatin olmaz elbet hepsi gelir geçer benim.tek zorlandığım nokta ilaç içmek valla iğne vururken bu kadar zorlanmiyordum şimdi dünden ilaçlara basladim o beni mafediyor midem çok bulanıyor tek sorunum.suanlik o bide pazartesi gününü iple çekiyorum inşallah güzel olur diye düşünüyorum olumlu düşünüyorum inşallah olumlu da olacak biliyorum bide evde bol bol Meryem suresi açıp dinliyorum sanada tavsiye ederim Türkçe mealini okuyorum icim açılıyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…