- 26 Mayıs 2025
- 295
- 84
- 13
- Konu Sahibi 44Malatya44
-
Ayy canım cok sevındım ınsallah benımde oyle gecer korkuyorum valla kac tane yumurtan cıktı hepsı guzel embrıyolar olusur ınsallah kacımcı gun embrıyosu transfer edıcekEve yeni geldim canım çok şükür güzel geçti doktorum pazartesi günü gel dedi herşey Yolunda giderse pazartesi transfer yaparız dedi şuan çok iyiyim Ağrı sızı falan hiç bişey yok zaten uyutuyorlar hiç anlamıyorsun ameliyathanede uyandırıyolar odaya goturiyorlar elhamdülillah korktuğum gibi olmadı şükür darısı senin başına inşallah canım sana çok dua edecem emin ol
Selam canım. Nasılsın? Yumurta toplama yapıldı mı?Sağolasın bacım Allah razı olsun. İnşallah Seninde çok güzel olur Rabbim gönlünü kucağını boş bırakmasin dua et bana
Taze transfer olacak 3. Gün olacak dedi doktorum genetige gidecek mi onuda sormadim vallahi hiçMerhaba Geçmiş olsun embriyolarını genetiğe göndermeyecek misin pazartesi günü gel derken 3.gün embriyosu mu konulacak taze transfer mi olacak ?
Amin canım inşallah çok güzel geçecek emin ol hiç korkutacak bişey yok valla ben ameliyathaneye girdim sonra beni hazırladılar elimin üstüne serum taktı takar takmaz uyumuşum ameliyathanede uyandırdilar hemen odaya götürdüler ben hemen uyandım sonrasında ağrılarım biraz oldu ama ben namaz falan kılıyorum o kadar kötü değilim şükür elhamdülillah hemen taza transfer yapılacak denildi é. Gün emriyosu transfer edilecek inşallah Rabbim sana da kolaylık versin inşallah hiç korkma valla hemencecik geçiyorAyy canım cok sevındım ınsallah benımde oyle gecer korkuyorum valla kac tane yumurtan cıktı hepsı guzel embrıyolar olusur ınsallah kacımcı gun embrıyosu transfer edıcek
Evet sabah 10 gibi yapıldı çok şükür hiç korktuğum gibi geçmedi sonrasında da hafif ağrılarım var yani iyiyim elhamdülillah pazartesi taranfer yapılacak denildi oda pazartesi 10 gibi hastaneye gel dedilerSelam canım. Nasılsın? Yumurta toplama yapıldı mı?
3.gün embriyosunu göndermiyorlar diye biliyorum hayırlısıyla sağlıklıca tutunsun inşallahTaze transfer olacak 3. Gün olacak dedi doktorum genetige gidecek mi onuda sormadim vallahi hiç
Toplamda kac yumurtann cıktı canımAmin canım inşallah çok güzel geçecek emin ol hiç korkutacak bişey yok valla ben ameliyathaneye girdim sonra beni hazırladılar elimin üstüne serum taktı takar takmaz uyumuşum ameliyathanede uyandırdilar hemen odaya götürdüler ben hemen uyandım sonrasında ağrılarım biraz oldu ama ben namaz falan kılıyorum o kadar kötü değilim şükür elhamdülillah hemen taza transfer yapılacak denildi é. Gün emriyosu transfer edilecek inşallah Rabbim sana da kolaylık versin inşallah hiç korkma valla hemencecik geçiyor
Amin inşallah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah3.gün embriyosunu göndermiyorlar diye biliyorum hayırlısıyla sağlıklıca tutunsun inşallah
Toplamda kac yumurtann cıktı canım
Geçmiş olsun kuzum. O zaman doktorun 3. Gün embriyosu transfer yapacak. Galiba aynı günlerde transfer olacağız. Bana da doktorum bugün yumurtan erken gelişmiş salı ya da çarşamba transfer yapabiliriz dedi kan istedi ona göre karar verecek. Verdim kanı arayıp yarın tekrar kan vermemi istediler. Beklediğimden daha yakın olunca bir heyecan sardı. Tabi iptal de olabilir dediler ama ben transfer olacağını hissediyorumEvet sabah 10 gibi yapıldı çok şükür hiç korktuğum gibi geçmedi sonrasında da hafif ağrılarım var yani iyiyim elhamdülillah pazartesi taranfer yapılacak denildi oda pazartesi 10 gibi hastaneye gel dediler
Bana da geçen gün bu ay transfer olmaya bilir dediler ben kaç saat hastanede dua ettim bir ay daha ertelenmesin diye çok yalvardım Allah'a çünkü insan bu ay için kendini planliyor kafasında ama bı anda olmayabilir demeleri şok etkisi yaratıyor seni çok iyi anlıyorum inşallah kan sonucun güzel gelir inşallah senle aynı günlerde aynı müjdeli haberi almak nasip olur gönlünü ferah tut hep olumlu düşün bolca dua et gerisi Allah'a kalmis umarım güzel sonuçlar gelir duam seninleGeçmiş olsun kuzum. O zaman doktorun 3. Gün embriyosu transfer yapacak. Galiba aynı günlerde transfer olacağız. Bana da doktorum bugün yumurtan erken gelişmiş salı ya da çarşamba transfer yapabiliriz dedi kan istedi ona göre karar verecek. Verdim kanı arayıp yarın tekrar kan vermemi istediler. Beklediğimden daha yakın olunca bir heyecan sardı. Tabi iptal de olabilir dediler ama ben transfer olacağını hissediyorum
İnşallah canım. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Eşim olsun bu ay olmazsa sonra ki ay olur diyor. Tabi ona hava hoş, ben kendimi o kadar hazır ve pozitif hissediyorum ki modum düşsün istemiyorum. İnşallah birlikte pozitif haberimizi de burada konuşmak nasip olur.Bana da geçen gün bu ay transfer olmaya bilir dediler ben kaç saat hastanede dua ettim bir ay daha ertelenmesin diye çok yalvardım Allah'a çünkü insan bu ay için kendini planliyor kafasında ama bı anda olmayabilir demeleri şok etkisi yaratıyor seni çok iyi anlıyorum inşallah kan sonucun güzel gelir inşallah senle aynı günlerde aynı müjdeli haberi almak nasip olur gönlünü ferah tut hep olumlu düşün bolca dua et gerisi Allah'a kalmis umarım güzel sonuçlar gelir duam seninle
Valla erkekler bize göre daha mı dirayetli yoksa daha mı sakinler bilmiyorum ama bence onlar bizim gibi olamazlar çünkü Bizim hormonlar bizim yaşadığımız duyguları yaşayamazlar elbette onlarda çocuk sahibi olmak istiyorlar belki bize göstermek istemiyorlar yada bize yansitmiyorlar duygularini mesela ben dün eşimle opuya gittik bana bişey yemek yasak oldugu için ona dedim sen aç bekleme öğlene kadar sen biseyler ya dedi ki hiç iştahım yok yemiycem beni işleme aldılar ve işlemden sonra başka bi odaya alıp 2 saat boyunca orda dinlendirdiler takip ettiler ve ben eşimi en son 9.30 da gördüm onu iceri almadılar çıktığımda rengi değişmişti resmen ama bana böyle göstermiyor benimle uğraşıyor yürümemle falan dalga geçiyor hani işlemden sonra insan eskisi gibi dik yürümüyor en azından ben öyle oldum bugün daha iyiyim gece birazcık huzursuz gibiydim bence erkekler hem kendileri hemfe bizim için daha sakin duruyorlar ama sen herşeye rağmen olumlu düşün canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah hiç modunu düşürme ne kadar ölümsüz düşünürsen o kadar olumsuzluklar olur Allah'ın izniyle herşey çok daha güzel olur Rabbim zorlastirmasin kolaylastirsin inşallah hayırlı olani kolaylıkla nasip etsin inşallahİnşallah canım. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Eşim olsun bu ay olmazsa sonra ki ay olur diyor. Tabi ona hava hoş, ben kendimi o kadar hazır ve pozitif hissediyorum ki modum düşsün istemiyorum. İnşallah birlikte pozitif haberimizi de burada konuşmak nasip olur.
Amin canım inşallah. İşte modum yüksek ve hazırım o yüzden onun öyle söylemesi hoşuma gitmiyor. Geçen sene de transfer hazırlığı yaptık tam o dönem hastalandı, basit bir hazımsızlık problemiydi aslinda. Benim ki hastalik hastası kuruntu yaptı, ben iyisin bir şey çıkmayacak dedikçe o google de araştırma yaptı hatta kendini kanser ilan etti yetmedi evre bile koydu. Hal böyleyken bana transferimi iptal ettirdi "şimdi ben kanser çıkarım benim ameliyat kemoterapi falan, hem ben hem hamilelik bebek nasıl uğraşacaksın" diyip iptal ettirdi. O yüzden mümkünse sussunValla erkekler bize göre daha mı dirayetli yoksa daha mı sakinler bilmiyorum ama bence onlar bizim gibi olamazlar çünkü Bizim hormonlar bizim yaşadığımız duyguları yaşayamazlar elbette onlarda çocuk sahibi olmak istiyorlar belki bize göstermek istemiyorlar yada bize yansitmiyorlar duygularini mesela ben dün eşimle opuya gittik bana bişey yemek yasak oldugu için ona dedim sen aç bekleme öğlene kadar sen biseyler ya dedi ki hiç iştahım yok yemiycem beni işleme aldılar ve işlemden sonra başka bi odaya alıp 2 saat boyunca orda dinlendirdiler takip ettiler ve ben eşimi en son 9.30 da gördüm onu iceri almadılar çıktığımda rengi değişmişti resmen ama bana böyle göstermiyor benimle uğraşıyor yürümemle falan dalga geçiyor hani işlemden sonra insan eskisi gibi dik yürümüyor en azından ben öyle oldum bugün daha iyiyim gece birazcık huzursuz gibiydim bence erkekler hem kendileri hemfe bizim için daha sakin duruyorlar ama sen herşeye rağmen olumlu düşün canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah hiç modunu düşürme ne kadar ölümsüz düşünürsen o kadar olumsuzluklar olur Allah'ın izniyle herşey çok daha güzel olur Rabbim zorlastirmasin kolaylastirsin inşallah hayırlı olani kolaylıkla nasip etsin inşallah
Allah'ım bu erkekler niye böyle ya ciddenAmin canım inşallah. İşte modum yüksek ve hazırım o yüzden onun öyle söylemesi hoşuma gitmiyor. Geçen sene de transfer hazırlığı yaptık tam o dönem hastalandı, basit bir hazımsızlık problemiydi aslinda. Benim ki hastalik hastası kuruntu yaptı, ben iyisin bir şey çıkmayacak dedikçe o google de araştırma yaptı hatta kendini kanser ilan etti yetmedi evre bile koydu. Hal böyleyken bana transferimi iptal ettirdi "şimdi ben kanser çıkarım benim ameliyat kemoterapi falan, hem ben hem hamilelik bebek nasıl uğraşacaksın" diyip iptal ettirdi. O yüzden mümkünse sussun
Amin canım inşallah. İşte modum yüksek ve hazırım o yüzden onun öyle söylemesi hoşuma gitmiyor. Geçen sene de transfer hazırlığı yaptık tam o dönem hastalandı, basit bir hazımsızlık problemiydi aslinda. Benim ki hastalik hastası kuruntu yaptı, ben iyisin bir şey çıkmayacak dedikçe o google de araştırma yaptı hatta kendini kanser ilan etti yetmedi evre bile koydu. Hal böyleyken bana transferimi iptal ettirdi "şimdi ben kanser çıkarım benim ameliyat kemoterapi falan, hem ben hem hamilelik bebek nasıl uğraşacaksın" diyip iptal ettirdi. O yüzden mümkünse sussun
AminAmin inşallah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahinşallah tutunur bebislerimiz inşallah kaliteli devam eder inşallah güzel olur
Zor süreçler inşallah pazartesi yeni hafta hepimiz için umut dolu olur
Bn de ilaçlı transfer hazırlığı yapıyorum şuan cuma günü kontrolüm var Rabbim kolaylaştırsın hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatları tez zamanda nasip etsinZor süreçler inşallah pazartesi yeni hafta hepimiz için umut dolu olur
Bn de ilaçlı transfer hazırlığı yapıyorum şuan cuma günü kontrolüm var Rabbim kolaylaştırsın hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatları tez zamanda nasip etsingüzel haberlerinizi bekliyorum
Donmuş embriyo için çözdürülmeden önce adetin iki veya üçüncü günü hormonlara bakılıyor kanda Rahime de bakılıyor herhangi bir sıkıntı yoksa o gün tedaviye başlanıyor estrofemle rahim kalınlaştırılıyor buna ek olarak corasprin kullanıyorum 10gün sonra rahim kalınlığına ve tekrar hormonlara bakılıp transfer tarihi veriliyor yaklaşık bir hafta sonrasına ve o süreçte ilaçlar ekleniyor yine progesteron iğne kan sulandırıcı iğne gibiİlacli transfer nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?