- 17 Ağustos 2011
- 25.534
- 162.230
- 798
- Konu Sahibi fataldanger
-
orada tarih araliklari yaziyor. eger 10 mayistan onceyse evet yetisir.Şimdi sipariş versem 10 Mayısa yetişir mi sizce?
Teslimat:5-17 iş günü diyororada tarih araliklari yaziyor. eger 10 mayistan onceyse evet yetisir.
ayrica konuyu acali bir hafta olmus. keske o gun verseydiniz simdi ucakta olurdu
16 nisanda verdigim.siparis dün teslim edildi, 18inde verdiklerim Türkiye'de kargoya bugün teslim edildi yarına gelirler, yani yetisir bence bı sıkıntı olmazsaŞimdi sipariş versem 10 Mayısa yetişir mi sizce?
Ayyy bunu duyduğuma çok çok sevindim...16 nisanda verdigim.siparis dün teslim edildi, 18inde verdiklerim Türkiye'de kargoya bugün teslim edildi yarına gelirler, yani yetisir bence bı sıkıntı olmazsa
temudan aldınız değil mi16 nisanda verdigim.siparis dün teslim edildi, 18inde verdiklerim Türkiye'de kargoya bugün teslim edildi yarına gelirler, yani yetisir bence bı sıkıntı olmazsa
Tabii kitemudan aldınız değil mi
17 dedigin 11 mayis pazar günü. pazar kargo gelmediğine göre ayin 10undan gelir. cunku gelmezse ekstra para falan veriyorlar. hic gelmeyenine denk gelmedim.Teslimat:5-17 iş günü diyor
Hiç sormayın. İllaki yumurta kapıya dayanacak...17 dedigin 11 mayis pazar günü. pazar kargo gelmediğine göre ayin 10undan gelir. cunku gelmezse ekstra para falan veriyorlar. hic gelmeyenine denk gelmedim.
keske zamaninda verseydin sen de benim gibi son dakikacisin:)
Merhaba. Ya bu 1 nisandan sonra Türkiye'de yeri yok diye siparişler gümrükte kalacak gelmeyecek diyorlardı o yüzden bırakmıştım alışverişi yani şimdi sizin kesin geliyor takılma vs yok yani16 nisanda verdigim.siparis dün teslim edildi, 18inde verdiklerim Türkiye'de kargoya bugün teslim edildi yarına gelirler, yani yetisir bence bı sıkıntı olmazsa
Geldi tabii ki üç farklı sipariş verdim dokuz on parça falan kargolanirken bolunduler birer gün arayla geldiler ama geldiler yani, bı sorun yok dediğiniz gibi birşey de duymadım benMerhaba. Ya bu 1 nisandan sonra Türkiye'de yeri yok diye siparişler gümrükte kalacak gelmeyecek diyorlardı o yüzden bırakmıştım alışverişi yani şimdi sizin kesin geliyor takılma vs yok yani
2_3 sipariş ise 10 güne geliyo. 4 kere sipariş ettim ilk haric hepsi tam 10 gün elimdeydiDaha önce de Temuyla ilgili bir konu açmıştım fakat nedense mesaj geçmişimde konumu bulamadığım için tekrar açıyorum, kusura bakmayın lütfen. Sorum Temu'dan daha önce alışveriş yapanlara. Şimdi vereceğim sipariş 6 mayıs'a kadar gelir mi sizce? 7 Mayısta lazım çünkü. Eğer gelmeme ihtimali varsa hiç sipariş etmeyeyim daha iyi.
Hadi ya Tv'de sosyal medya da çok konuşuldu bu günlerce. Geliyorsa bende sipariş vereyim o zamanGeldi tabii ki üç farklı sipariş verdim dokuz on parça falan kargolanirken bolunduler birer gün arayla geldiler ama geldiler yani, bı sorun yok dediğiniz gibi birşey de duymadım ben
Daha beş dk önce de paketlerimden biri geldiHadi ya Tv'de sosyal medya da çok konuşuldu bu günlerce. Geliyorsa bende sipariş vereyim o zaman
Tamamdır teşekkür ederim bende yeniden düşeyim temu tuzağınaDaha beş dk önce de paketlerimden biri geldi
iade süresi kaç gün biliyor musunuz?Daha beş dk önce de paketlerimden biri geldi
90 gün olması lazım.iade süresi kaç gün biliyor musunuz?
Çok ilginç. İki ürünü birden iade edemiyor muyuz?90 gün olması lazım.
Her gelen süparişte 1 iade hakkınız var
2 farklı siparişse olur herhalde,benim dediğim verdiğiniz ilk siparişteki iadeydi.Çok ilginç. İki ürünü birden iade edemiyor muyuz?
Ben iade etmiştim üç dört tane aynı siparişte hatta ürünü göndermenize gerek yok deyip parayi yatırdılar kredi olarakÇok ilginç. İki ürünü birden iade edemiyor muyuz?
Aynı siparişten 1 ürün iadesi yapailirsiniz deniyor sadece.Ben iade etmiştim üç dört tane aynı siparişte hatta ürünü göndermenize gerek yok deyip parayi yatırdılar kredi olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?