Temzilikçi cinneti

Yaşam kalitemiz arttıkça,değerlerimiz hızla azalıyor malesef.Yozlaşmayı modernlik sanıyoruz.Oysaki kalite,modernlik eşittir mütevaziliktir,hoşgörüdür,güzel üsluptur.Bazı arkadaşlar gereksiz duyarlılık yapıldığını söylemiş.İşte bu yüzden değerlerimiz giderek bitiyor.Evime yardım için gelen hiç kimseye Temizlikçi demedim.Apartmanımızı temizleyen abiye de öyle.Çöplerimizi toplayan yaşlı teyzeyede.İki çocuk annesiyim.Arkadaşların tabiriyle ben duyar kasmassam çocuklarım nasıl öğrenecek güzel üslubu.Karşısındaki ne iş yaparsa yapsın saygılı olması gerektiğini.

Yatılı çalıştırıyorum önce öğretiyorum sonra denetliyorum. Ama hepsi aynı birgün iyi yapsa öbür gün savsaklıyorlar.

Konu sahibi biraz hakaret vari konusmus evt belki abartmis ama gercekten aldigi parayi haketmeyen yardimci kadinlar var.

Ya guvenilir birisini bulmak lazim ya da basinda beklemek lazim ki o zaman da anlami kalmiyor insan daha cok yoruluyor.

Yapacak fazla birsey yok

Hepiniz çok iyi biliyorsunuz , nasıl davrandığını görmeden beni anlamanızı beklemekle hata ettim , siz nasıl hallediyorsunuz diye soruyorum , olay bu
Hadi yaa,hepimiz çok biliyormuşuz. Hanımefendi evet çok biliyoruz,annem bir ara yatılı almıştı bir kadın. Ve emin olun sizin tavrınız onun size olan tavrını belirler. Kadına saçma sapan davranırsanız tabiki işini içinden gelerek yapmaz. Ayrıca ne olursa olsun bu size kadını aşağılama hakkını vermez!

Benim de ağzım yandı bu işten. Evin zor inçe noktalarını eşime veririm çok güzel temizler. Duvar silme kireçlerle mücadele gibi. Ben de her gün ili odayı baştan sona dip bıçak temizlerim. Mutfağa da bir gün ayırırım. Yaya yaya yaparım rahat rahat. Kendimi yormadan

Konu sahibi ban yemis sanirim.
Ama ben de yorum yapmadan gecemeyecegim. Her calisan isini hakkiyla yapiyor diyemeyiz , fakat kimse sirf para veriyorum diye karsi tarafa hakaret edemez. Ne yuzune ne de arkasindan.
Begenmedigini sirketi arayip soyleyebilirsin. Yeni birini gondermelerini soylersin. Sirket sana yeni calisan gonderemem derse sikayetlerini bimere bildirirsin.

Hepiniz çok iyi biliyorsunuz , nasıl davrandığını görmeden beni anlamanızı beklemekle hata ettim , siz nasıl hallediyorsunuz diye soruyorum , olay bu
Madem siz bu kadar çok biliyordunuz niye buradakilere sordunuz.
Terbiyesizsiniz, kadına da böyle davrandınız muhtemelen.

+10000
Ben onlar gelmeden dolabı kileri mutfağın dolap içlerini hallediyorum
yani asıl büyük is yine e sende oluyor
Yapacakları cam kapi yer silme onlarida yalap sap yapıp geçiyorlar
Mesela bir banyo yıkıyor asla temizlenmiyor o banyo su dok çik yapıyorlar
Sinir olduğunla kaliyorsun
Ben artık bu duvar silen paspaslardan alıp kadın almamayı düşünüyorum

Kesinlikle katılıyorum. Herkes çok duyarlı, herkes çok insancıl, sinirlenince böyle düşünen falan kimse yok. Herkes dört dörtlük. O kadar duyarlı bir kesim oluştu ki burada inanın gözlerim yaşardı.

Burda ki çoğu kişinin rol yaptığını düşünüyorum ben. Boş yere kasılan duyarlar falan.
Ha samimisi yok mu? Tabiki var.
Gerçekten reelde de hakaretten hoşlanmayıp, üslubunu bozmayanlar, hakaret eden kişilere de tepki verenler var ama bu kadar değil..

Duyarsız olunacak bir şey mi sizce ? Böylesine bir platformda hakaret etmeyi meşrulaştıralim mi ? Sizin için böyle diyen birileri olsa ne düşünürsünüz ? Bu konudaki karakterler gelin kaynana olsaydı ne düşünürsünüz ?

Hakaret yok ortada zaten konu sahibi düşüncesini paylaşmış. Aklından geçeni yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…