- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Prensescann
-
O zaman bulunur, ne tarafta oturuyorsanız piyasa fiyatı daha iyiymiş.Bizim burda 60 liraya geliyorlar
Yatılı çalıştırıyorum önce öğretiyorum sonra denetliyorum. Ama hepsi aynı birgün iyi yapsa öbür gün savsaklıyorlar.Kızlar bugün yine yeni bir temizlikçi aldım, delirmek üzereyim !!! Aptal gibi davranıyor tam bir aptal beyinsiz bir insan gibi , bana lütfediyor sanki ya , bu nasıl işini sevmemezlik, bu nasıl yüzsüzlük ya , iprendim nefret ettim , sürekli uyarıyorum sürekli cevap veriyor
Halı Yok şuanda evde ve sadece parke süpürüp silecek ve de cam , herşeye bahane , herşeye cevap , yatak odada şimdi yatağın Altını süpürmedi gördüm , görünen yerler sadece , bi geldim silmeye başlamış yine görünen yerleri , yatağı. Altını süpürmedin dedim , nasıl süpüreyim ki diyo , başlığı sokup süpürüyoruz dedim, Giriyo başlık dedim, iyi tamam diyo, öncekiler in hepsi sorardı çekelim ya da nasıl olacak diye , her biri diğerinden beter yadeltiecem ya , siz nasıl hallediyorsunuz
Hadi yaa,hepimiz çok biliyormuşuz. Hanımefendi evet çok biliyoruz,annem bir ara yatılı almıştı bir kadın. Ve emin olun sizin tavrınız onun size olan tavrını belirler. Kadına saçma sapan davranırsanız tabiki işini içinden gelerek yapmaz. Ayrıca ne olursa olsun bu size kadını aşağılama hakkını vermez!Hepiniz çok iyi biliyorsunuz , nasıl davrandığını görmeden beni anlamanızı beklemekle hata ettim , siz nasıl hallediyorsunuz diye soruyorum , olay bu
Aptal gibi davranıyor tam bir aptal beyinsiz bir insan gibi ,
Biz gelen ablaya boyle hakaret etmiyoruz misal.Hepiniz çok iyi biliyorsunuz , nasıl davrandığını görmeden beni anlamanızı beklemekle hata ettim , siz nasıl hallediyorsunuz diye soruyorum , olay bu
Madem siz bu kadar çok biliyordunuz niye buradakilere sordunuz.Hepiniz çok iyi biliyorsunuz , nasıl davrandığını görmeden beni anlamanızı beklemekle hata ettim , siz nasıl hallediyorsunuz diye soruyorum , olay bu
+10000Temizlikçi kadın demek paranla rezil olmak demek. Herkes anasının gözü olmuş. Eve yardımcı alınca ben ondan fazla çalışıp yoruluyorum, sinirlerimin yıpranması da cabası. Artık almıyorum kadın falan. Size tavsiyem de almayın, planlı şekilde kendiniz yapın yavaş yavaş.
Kesinlikle katılıyorum. Herkes çok duyarlı, herkes çok insancıl, sinirlenince böyle düşünen falan kimse yok. Herkes dört dörtlük. O kadar duyarlı bir kesim oluştu ki burada inanın gözlerim yaşardı.Sanırım kk daki bir çok kadın, zıvanadan çıkacak kadar sinirlense bile, ağızlarına asssssla hakaretvari kelimeler almıyor.
Onlar ki her durum karşısında üsluplarını bozmadan, sinirlenmeden, sakince ve düzgünce konuşuyorlar..
Hıımmm evet.. Bu kadar duyar çok inandırıcı..
Burda ki çoğu kişinin rol yaptığını düşünüyorum ben. Boş yere kasılan duyarlar falan.Kesinlikle katılıyorum. Herkes çok duyarlı, herkes çok insancıl, sinirlenince böyle düşünen falan kimse yok. Herkes dört dörtlük. O kadar duyarlı bir kesim oluştu ki burada inanın gözlerim yaşardı.
Kesinlikle katılıyorum. Herkes çok duyarlı, herkes çok insancıl, sinirlenince böyle düşünen falan kimse yok. Herkes dört dörtlük. O kadar duyarlı bir kesim oluştu ki burada inanın gözlerim yaşardı.
Hakaret yok ortada zaten konu sahibi düşüncesini paylaşmış. Aklından geçeni yaniDuyarsız olunacak bir şey mi sizce ? Böylesine bir platformda hakaret etmeyi meşrulaştıralim mi ? Sizin için böyle diyen birileri olsa ne düşünürsünüz ? Bu konudaki karakterler gelin kaynana olsaydı ne düşünürsünüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?