Tepki gösterirmiydiniz?

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?

Yaptim ve gördüm. Arkadasliktan cikarmalimiyim sizce?
Akraba dediğiniz insan mesela kuzense yada hala yenge gibi yakın birisiyse belki
Ama uzak bir akrabadan bahsediyorsanız eski eşinizle arasındaki bağlantı devam ediyordur belki,isterseniz çıkarın arkadaşlıktan ama bunun için canınızı sıkmayın.Sosyal medyadan değil de gerçek hayatta aranıza mesafe koyabilirsiniz.

Yaptim ve gördüm. Arkadasliktan cikarmalimiyim sizce?
Öncelikle eski eşinizi stalklamayı bırakın. Kendi hayatınıza dönün. Artık yaşamaya kaldığınız yerden devam edin. Eski eşinizin yeni eşiyle düğün fotosuna beğeni atan akraba ile aranıza mesafe koyabilirsiniz.

Asla konuşmam,seni döven adamı beğenen akraba mi olur? Boşver ayıp ettin benimle konuşma artık de geç

Kaç sene olmuş boşanalı boşverin bence . Akrabada yakınsa arkadaşlıktan çıkarın gitsin.

Eski es kisiside yapiyor sürekli engel kaldiriyor engelliyor karar veremedi hala.

hoşuma gitmezdi ama tepki verip arkadaşlıktan çıkartmazdım heralde sadece o akrabaya oldukça mesafeli olurdum pek iyi niyetli olmadığıni düşünerek.

Eski eşinizi takip etmeyin,onunla iletişime geçen beğenen olursada bunu bildiginizi belli etmeyin gerekirse hayatınızdan çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…