- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Ha o ayrı o senin bileceğin iş ama yukarda bi arkadaşın da dediği gibi,kötü günde belli olur herkes ona göre gardını alEngellemek istememin sebebi gelecekte bu tür problemleri engellemek icin ve kafamin rahat olmasi icin. Neyime yariyor ki face.. kafa agrisindan baska.
Neyse bir kac gün gecsin belki sakince bir daha düsünürüm. Istedigim gelecekte daha stressiz bir hayat o yüzden kafami agritan insanlari silmeye hazirimHa o ayrı o senin bileceğin iş ama yukarda bi arkadaşın da dediği gibi,kötü günde belli olur herkes ona göre gardını al
Bana anlar gibi geldiIyide o kadar ince düsünüpte anlar mi ki benim onu neden arkadasliktan cikardigimi?
Bilerek yaptiysa sinir etmek icin büyük ihtimalle anlar.Bana anlar gibi geldi
Boşver bilerekse ne kuyruk acısı var senle,değilse de düşüncesiz...bence tepkisiz kal ...inan önemli değil artık bakma resimlere de insan etkilenirBilerek yaptiysa sinir etmek icin büyük ihtimalle anlar.
Sosyal medyadaki arkadaşlıktan çıkarma çocuksu bir tavır gibi geliyor bana. Ama gerçek hayatta ilişkimize sınır koyarım.Yaptim ve gördüm. Arkadasliktan cikarmalimiyim sizce?
Tesekkür ederim. Evet bana iyi gelmiyor. Kapatmayi düsünüyormRuh sağlığınız için sosyal medya kullanmayın uzunca bir süre
Yalniz olunca ne oluyor ki? Hemen kosup bir daha mi evlenmek gerekiyor.Arada gösteriyor işte kendini, '' Baaaak ne mutluyum '' diye. Hazır açmışken bir de yoklama çekiyor. Yalnız olduğunu görünce, bir de gezip tozup mutluluk pozları atmıyorsan '' Oh olsun! '' çekiyor geri engelliyor.
Ah canıııım. Sen hala düşünüyorsun o herifi. Ama adam bakmış kendi yoluna. Sen de bak kendi yoluna. Böyle yaşanmaz.Yalniz olunca ne oluyor ki? Hemen kosup bir daha mi evlenmek gerekiyor.
Neden öyle düsündünüz?Ah canıııım. Sen hala düşünüyorsun o herifi. Ama adam bakmış kendi yoluna. Sen de bak kendi yoluna. Böyle yaşanmaz.
Ben buraya benim yaptigim sacmalik mi degil mi diye konu acmadim! Bu akrabama karsi nasil tavir takinmaliyim diye actimEski eşinizi takip etmeniz kadar saçmalık olamaz
Valla benimde çevremde böyleleri var bende sinir oluyorum . Üstüne bide sizin gbi bı konumda olsaydım hazmedemezdim. Karşılaşınca pat pat konusunHerkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?
Duygu olarak nötr olmanız gerekmez miydi? ilk olarak bunu sorgulamalısınız bence.Herkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?
Kadin dayak yemiş daha ne olabilir ki??Duygu olarak nötr olmanız gerekmez miydi? ilk olarak bunu sorgulamalısınız bence.
Ben konuşmuyorum oda konuşmasın bencillik bence çok olaylı bir ayrılık değilse. Bireyler yoluna devam etmeli hayat devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?