- 19 Mayıs 2020
- 47.349
- 212.697
- 598
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Arada gösteriyor işte kendini, '' Baaaak ne mutluyum '' diye. Hazır açmışken bir de yoklama çekiyor. Yalnız olduğunu görünce, bir de gezip tozup mutluluk pozları atmıyorsan '' Oh olsun! '' çekiyor geri engelliyor.Engelleyip engellemeyecegi konusunda demek istedim
O akrabayı böyle bir sebepten silersen veya engellersen üzgünüm ama senin için "hala eski eşini takip ediyor" düşüncesi oluşacak ve belki de bu.eski eşinizin kulağına gidecek ve egosunu tatmin edecek. Hiç görmemiş gibi.yapın ve eskiyi eskide bırakınEvet haklisiniz ama o akrabayi ne yapmaliyim?
Herkesi takip edip yönlendiremem ki. Ben yipraniyorumPekala diyebilirsin. Annen kizini doven bir herifin fotosunu begenen bir tiple gorusmek ister miydi sence? Annen ben olsam bilmek isterdim durumu.
Eskisi gibi de olamam o kisiye karsi.O da benim kararimCok yakin devamli gorustugunuz bir akraba degilse karisamazsiniz .hatta karsinizda ki sizi bozabilir bile.siz sorun yasayip ayrildiniz diye herkes eski esinize ayni tepkiyi vermez..bu yalnizca cok yakinlariniz icin problemdir
Evet iste o da var zaten. Merakindan kurcaliyor ve hala onun arkadas listesinde. En iyisi hesabimi kapatmak diyorum görmemek adina. Bu seferde onun yüzünden kapattigimi anlarlar mi acabaSenin stalklamani yine anlarım da...o akraba aşmış yani ne alaka eski kocanı stalkliyor
Tam bir meraklı...
Herkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?
Sakın kendini üzme o senin akraban değilmiş gibi davran sevme bu saatten sonra değer de verme ama hayatından çıkartma benceHerkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?
Uzak durulası bir tip yahu bu akraba zaten onun yüzünden niye sen kapatıyorsunEvet iste o da var zaten. Merakindan kurcaliyor ve hala onun arkadas listesinde. En iyisi hesabimi kapatmak diyorum görmemek adina. Bu seferde onun yüzünden kapattigimi anlarlar mi acaba
Yok.çıkarma eski eşinin. Kulağına gidebilir boşuna totosunu kaldırma ,görmedin bilmiyorsun o arkadaşla da samimi olmazsın zira etkileniyorsunYaptim ve gördüm. Arkadasliktan cikarmalimiyim sizce?
Engellemek istememin sebebi gelecekte bu tür problemleri engellemek icin ve kafamin rahat olmasi icin. Neyime yariyor ki face.. kafa agrisindan baska.Uzak durulası bir tip yahu bu akraba zaten onun yüzünden niye sen kapatıyorsun
Engelle gitsin bi ara...
Bu kadar mı önemli eski eşiniz? Size ne kim beğenirse beğensinHerkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?
Iyide o kadar ince düsünüpte anlar mi ki benim onu neden arkadasliktan cikardigimi?Yok.çıkarma eski eşinin. Kulağına gidebilir boşuna totosunu kaldırma ,görmedin bilmiyorsun o arkadaşla da samimi olmazsın zira etkileniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?