- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Sonuçta sizin işiniz bitmiş akrabamda olsa ilgilenmem.Hatta farkettiğini farkettirmezdimHerkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?
cıkarmalsınHerkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?
O kısmı kaçırdım sanırım. Yine de uzun zaman olmuş ve sanırım bakmaması gerekirKadin dayak yemiş daha ne olabilir ki??
Ne kadar ortak arkadaş varsa çıkartırdım ben olsaydım tabiEvet haklisiniz ama o akrabayi ne yapmaliyim?
Herkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?
Umrumda olmazdı. O kim ki? Biri eski eş, diğeri standart bir akraba. İsterse düğününe gitsin. Umursamayın, Mutlu olunHerkese iyi aksamlar dört sene önce esimden bosandim(kötü bir sekilde siddet falan). Kendisi tekrar evlendi sosyal medyadan resim atmis. Begenilerde kendi akrabalarimdan birinin begenisini gördüm. Bence igrenc bir sey. Yani benim akraba dedigim insan eski esimin yeni esiyle resmine begeni atiyor. Siz olsaniz o insani arkadasliktan cikarirmisiniz karsilastiginizda bir sey dermisiniz? Yoksa haberiniz yokmus gibi normal mi davranirsiniz?
Tesekkür ederim. Bana en iyi gelen yorumlardan biri oldu. Görürsem bir sey demicem ama arama mesafe koycam.Salla gitsin, sana şiddet uygulayıp başkası ile mutlu olacağını mı sanıyorsun işahi adalet şaşmaz. Stalklama, kim beğendiyse beğendi muhattap olma, silersen takip ettiğini düşünebilir bu sebepten sildiğini anlayabilir kendini ini küçük düşürme bence
Cok tesekkür ederim. Bugün annemle konustum o akrabanin dedemlerle bir konuda ters düstügünü ögrendim belkide sinir etmek icin yapiyorUmrumda olmazdı. O kim ki? Biri eski eş, diğeri standart bir akraba. İsterse düğününe gitsin. Umursamayın, Mutlu olun
Benim bir tanidigim ya da akrabam esinden ayrilsa resimlerine begeni atmazdim acikcasi cokta gerekli degil ama kötü niyet beslesem birilerini sinir etmek icin yapardim o zaman. Bircogu sosyal medyam da ekli bile degil ne gerek var kiDuygu olarak nötr olmanız gerekmez miydi? ilk olarak bunu sorgulamalısınız bence.
Ben konuşmuyorum oda konuşmasın bencillik bence çok olaylı bir ayrılık değilse. Bireyler yoluna devam etmeli hayat devam ediyor.
Annemin kuzeni ama samimiyetimiz vardi ailecek10 sayfayi da okumadim ama akrabaniz kim yenge hala kuzen vs mi yoksa didisinin didisi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?