- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
O kadar tavsiye içeren cümleden sizi yeren şeyleri mi seçtiniz kusura bakmayın ama yapıcı değilsiniz. Evet size bakmak zorunda ama siz de ona yardımcı olmak zorundasınız evlilik böyle bir şey. Biraz daha iyi ve güzel şeylere odaklanarak daha mutlu olmayı deneseniz. Şükredin ki eviniz var arabanız var tatilinizi yapıyorsunuz, bunlara rağmen hiçbir şey yapmıyormuş gibi muamele ediyorsunuz eşinize bu yanlış. Hiçbir şeye sahip olmadığı halde iki güzel sözle sevgiyle saygıyla ilerleyen nice evlilikler var, sizin sahip olduğunuz şeylere rağmen böyle konuşmanız sizce de nankörlük olmaz mı? Varsın arabayı eşiniz kullansın evin taksidi var desin benzin alamasın, böyle saçma nedenlerden dolayı neden eşinize böyle ithamlarda bulunasınız ki? Yazık olmaz mı evliliğinize?
6-6300 falanEşinizin maaşı ne kadar?
konu sahibi ne yaparsa yapsın eşinin ona bu şekilde hakaret etmesi doğru değil. Eşinizle olan ilişkinizde iletişim sıkıntınız var. Tabi ki tek suçlu eşiniz değil. Mutlu olmak istiyorsanız eşinizle düzgün bir şekilde konuşun. Eşinizin eksiklerini aramayın . Sen bunu yapıyorsun bunu alıyorsun tarzı sorgulamalar sizin aleyhinize olur. Tatlı dille gülen yüzle konuşmlar yaparsanız evliliğinizde sıkıntı yaşamazsınız
Eşinizin bunları yapması onu çok kötü bi insan yapmaz. He eve yemek almaz giysi almaz çocuğuna bakmaz size bakmaz o zaman dersiniz ki ben haklıyım. Ama böyle bir durum da yok, siz istiyorsunuz ki hep bana olsun kendisi için birşey yapmasın bu da yanlış. Tekrarlıyorum şükredin ki eviniz arabanız var bir evladınız var elinizden kayıp gitmesin evliliğiniz. Biz burdan eşinize hakaretler yağdırsak sizi de şişirip şişirip öyle yap böyle yap desek size zarar. Eğer gerçekten mutlu olmak istiyorsanız eşinize yardımcı olun, emin olun siz yapıcı davrandıkça o da size karşı sizin gibi olacaktır. Sigara içiyor maça gidiyor normal hakları bunlar. Üstüne gitmeyin olayların bir istediğiniz şey olmasın, arabaya benzin almasın... Mutlu bir evliliğin yanında bunlar ne ki? Lütfen fevri olmayın daha sakin kafayla ve etraflıca düşünün öyle adım atın. Bazı şeyleri yıprattıktan sonra geri dönüşü olmuyor ne kadar isteseniz de.Tabiki olur peki eşim benden sıkarken hergğn paket sigara içse halı saha maçına gitse haftada iki kez ben neden susayım ki neden işime geldiği gibi davranmayım
Sizin ona kızgınlığınız kırgınlığınız kadar eşinizinde var . Biri konuştuğunda diğeri dinlemezse demek istenilmeyen cümleler her şekilde anlaşılır.Aslında ben o lafı kötü anlamda demedim ters tepti durduk yere küfür etti terbiyesiz
Eşinizin bunları yapması onu çok kötü bi insan yapmaz. He eve yemek almaz giysi almaz çocuğuna bakmaz size bakmaz o zaman dersiniz ki ben haklıyım. Ama böyle bir durum da yok, siz istiyorsunuz ki hep bana olsun kendisi için birşey yapmasın bu da yanlış. Tekrarlıyorum şükredin ki eviniz arabanız var bir evladınız var elinizden kayıp gitmesin evliliğiniz. Biz burdan eşinize hakaretler yağdırsak sizi de şişirip şişirip öyle yap böyle yap desek size zarar. Eğer gerçekten mutlu olmak istiyorsanız eşinize yardımcı olun, emin olun siz yapıcı davrandıkça o da size karşı sizin gibi olacaktır. Sigara içiyor maça gidiyor normal hakları bunlar. Üstüne gitmeyin olayların bir istediğiniz şey olmasın, arabaya benzin almasın... Mutlu bir evliliğin yanında bunlar ne ki? Lütfen fevri olmayın daha sakin kafayla ve etraflıca düşünün öyle adım atın. Bazı şeyleri yıprattıktan sonra geri dönüşü olmuyor ne kadar isteseniz de.
bir tanıdık var
yıllardır arabası var yani evde iki araba var
memlekete giderken eşi araba ile onu ve çocukları götürür otobüsle döner aynı şekilde de gidip alır
orada da sözde bir ya da iki kere binerler zira zaten köye gidiyorlar ve köy içinde her yer yürüme mesafesi
neyse bu arkadaş kendi arabasını eşine erdi ve ona daha büyük araba aldılar eşinin önceki arabasını sattılar
kadın yeni araba alındıktan sonra kaç yıldır köye gittiği araba ile değil de yeni daha iyi model olan araba ile gideceğim diye tutturdu
sizce neden?
Sarı Mercedes filmini bilenler sorunun cevabını da bilir belki
Kötü şeyler düşündükçe büyür ve daha büyük sorun haline gelir. Eşinize bir daha böyle bir kelime kullanmaması konusunda uyarıda bulunun ve konuyu kapatın. Ona sevgiyle yaklaşın, sürekli diken üzerinde olmayın, o da kendini hep hedef tahtasında gibi hisssetmesin. Her şey yolunda gider umarım.Haklısınz bende çok fevri davranıyorum Allahın bana verdiği herşey için çok şükür öyle lüks bir evim lüks bir arabam yok hatta arabamız 2000 model bırda ben yanlış anlaşıldım Herşey e şükür ederim. Eşim bana ben ona söz verdik mutlu olacağız diye ama o güzel giden 3-5 ay ayından tekrar küfür edince beniö ona hırsım çok arttı ondan bu kadar fevriyim. Ve hala çok sinirliyim düşündükçe deliye dönüyorum
konu dışı ama kv niz bir akrabanız yakınlarınızda değil miValla canım ben sabaha kadar beşik sallayıp sabah 6 da uykusuz işe gitmeyi.
Yorgun argın işten gelip
Evde bebeğime yetmeyi
Yemek yapmayı
Temizlik yapmayı
Ve iş yerinde tüm aklımın bebeğim de kalmasını ve ay sonunda cebimde 300-500 TL olmasını özgürlük olarak nitelendiremiyorum. Ben 3, 4 sene çalıştım birikim yaprım evimizin peşinatını arabanızın yarı parasını verdim bırakalım da bebeğim kreş yaşına gelene kadar en azından onunla olayım.
Ha çalıştım kıymetim mi oldı araba da onun oldu ev de.
Şuan da da elime o kadar para geçiyor bana işe gidiyorum diye saygı duyacakssa hiç duymasın. Maalesef bazen huylu huyundan vazgeçmiyor. Ayrıca ben evlendiğimde çalışmadım bu bey benim çalışmadığımı biliyordu.
Ben sonra dan çalıştım. Çok istiyorsa çalışan birini alsaydı.
Ama herşey e ragmen bebeğim kreşe yaşına gelince hemen işe başlıcam.
Ama şu şartlar asla çalışamam
Evet maaşı alınca gidelim dedim bir milyar oraya vericez diğer aya kadar ne yapcaz diyor
konu dışı ama kv niz bir akrabanız yakınlarınızda değil mi
onlara emanet edip çalışabilirsiniz
sizde moralmen çökmüşsünüz iyi gelir
babanızı çağıracaksınız aslında araba kullanıyorsa o arabayla sizi götürecek
eşiniz özür vs diledi mi bu arada
olabilir bazen kadınlar düşünmeden harcama yapabiliyor sende bencilsin kusura bakma adam bi halı saha bi sigarası var ve senin için cocunuz için çalışıyor o kadar aldatan erkek okuyoruz öle olsa daha mı iyi bazen şükretmek lazım sudan sebeplerle adam zıvanadan cıkarılmaz yakıtlar malum eşimde arabayla gidiyordu işe şimdi toplu taşıma kullanıyor sen en hassas oldukları konuya adamlıgına laf et her erkek aynı cevabı verir sen biraz agzından cıkana sahip olacaksın bu adam bunu dersem ne der diye düşünür insan kusura bakma ama ben seni haksız buldum insan eşini her türlü ikna eder ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır umarım inadına yenilmessin
Ben diger konulari bilmiyorum. O yuzden sirf bu konu uzerinden yorum yapmak gerekirse adami sen de tahrik etmissin. Nasil onun sana söylediği laf bir kadina soylenmesi yanlisa, senin adamlikla ilgili benzetmen de onur kirici. Karsilikli olmus yani. Cok zitlasiyorsun sanki tek bu konudam degil galiba bu sinir cevaplari okudukca ben gerildim. Sakin olmaya calissan ? 5 6 saatlik yola ben olsam katlanirdim o eve gelene kadar giderdim. Arabayi goteremiyorsam da anahtari alirim yanima galiba. Adam cimri sen asiri asabi. Millet de gaza getiriyor sunu yap bunu yap. Oturup karsilikli konusamiyor musunuz siz ? Kimsenin gazina gelme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?