- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi _cankizim_
-
Valla ergenlik çağındaydık bizlerde kuzenlerimizle çooook oyun oynamışlığımız vardır...kardeş gibi büyüdüğümüz için ve de ailelerimzden aldığımız terbiye dolayısıyla hiç böyle şeylerin iması bile olmadı..ergenlik çağındaki erkek çocuk kendi kuzenine o gözle bakıp iğrençleşebiliyorsa ben ailesinden şüphe ederim konu sahibinden değil...
arkadasim konuyu tekrar oku yanlis anlamissin3 yaşında çocuu yaşıtı olmayan insanlarla ne işi var ne muhabbeti olabilir ki onlarla bebek sayılır daha keşke gözünüzün önünde olsaydı ama maalesef çocuklar okullarda dışarıda arkadaş çevresinde öğreniyorlar bunları kendi ailesinin yanında zaten böyle konuşamaz ama dışarda böyle ben de görüyorum her iki kelimelerinden biri küfür ama evde öyle konuşabildiklerini sanmıyorum işte tabi yaşıt erkek çocukları konuşuyor böyle aralarında konuşmuşlar kızınızın üzerinden olması çok çirkin ama annesi zaten dövmüş çocuk çekmiş gitmiş eğer annesi dövmeseydi çocuk kızıp gider miydi annesi yapmış yapacağnıı baba da öyle burada eltinizin suçu ne anlayamadım. Dövdüyse filan sonra da çocuk ağladıysa yüzünü yıkamıştır ama kapısıjna gidip bağırmak hoş olmamış çocuk böyle hatasını anlamaz ki güzellikle konuşup anlatmanız gerekirdi eltinizin yanında çocuğa zaten söylenen söylenmiş. Siz de kızınızı ergen çağda erkek kuzenleriylr bıraköayım tamam güvendiniz ne var ki dediniz ama bir paylaşımları olamaz ki yani.
Tesekkurler arkadasimerkek kuzenlerle bıle aynı yerde kalamıycaksa kız çocukları ozaman başlarından hiç ayrılmayalım gerçekten işin içinden çıkılmaz böyle hepimizin erkek kuzenı vardı hangımızınkı yaşımız ne olursa olsun böyle sapıkça davrandı dünya aldı başını gidiyor bu olayın çözumu kız kuzenlerle erkek kuzenlerı ayırmak değil çocuktan terbıyeyı eksık etmemek ne yapıyor arkadaşları nasıl evde öğrendıklerını arkadaşlarının yanında unutuyormu bunu takıp etmek eltınız oğluyla daha çok ılgılenmeli bence bu durumda yapılacak tek şey bu sizde çok demogojiye gırmeden oğlanı yalnız yakaladığınızda sızın kızınızla kardeş kadar yakın olduklarını vurgulayın çocuğa düşmanca bakarsanız daha buyuk tehlike olur sız herşeyın farkında olduğunuzu hıssettırın ama bunun bır hata olduğunu kabul ettiğinizi gösterin
canim esime kesinlikle soylemeliyimtek kelimeyle rezalet eltin olscak kadin ve kocasi hicmi terbiye edep vermemis o cocuguna. resmen sapik ya biraz daha buyusun mazallah. amsn kizini kesinlikle uzak tut onlardan o cocuk hic normsl deyil her erkek cicugu ergenlik te boyle sapikmi oluyor hayir ya anormal lik var tobe tobe sok oldum vallahi rezil ondort yasina gelmis utanmaz.kizinida kendininide uzak tut tutabildigin kadar esine de bence anlatma.onlara emanet falanda asla etme
kiz cocugu hickimseye birakilmaz allah korusun.ne gunlere kaldik ya midem kalkti su hale bak.
Haber : 8 çocuk 2 bebeğe tecavüz edip katletti haberi
cok dikkatli olmaliyiz dunya masum bir dunya degil. cocuklar masum degil. bu haberdekiler hep serbest birakildi, bence cocuk da olsa her hatanin cezasi verilmeli.
tek kelimeyle rezalet eltin olscak kadin ve kocasi hicmi terbiye edep vermemis o cocuguna. resmen sapik ya biraz daha buyusun mazallah. amsn kizini kesinlikle uzak tut onlardan o cocuk hic normsl deyil her erkek cicugu ergenlik te boyle sapikmi oluyor hayir ya anormal lik var tobe tobe sok oldum vallahi rezil ondort yasina gelmis utanmaz.kizinida kendininide uzak tut tutabildigin kadar esine de bence anlatma.onlara emanet falanda asla etme
kiz cocugu hickimseye birakilmaz allah korusun.ne gunlere kaldik ya midem kalkti su hale bak.
Aman Allah korusunZaman bizim zamanimiz gibi degil.
Artik yeni nesil her seye anında ulasiyor .
Tvlerde cinsel objeler, subliminal icerikli programlar hat safhada.
Bizlerin zamaninda oyle degildi.
Kuzen de olsa yalnız birakilmamali.
Zaten insanların basina ne gelirse hep en yakınlarından gelmiyor mu?
Araştırmalarda bile kucuk çocukların yasadigi taciz tecavuz olayları hep kuzen , amca oglu dayi oglu vs ... yakın cevre basi çekiyor...
Evet ya! Resmen soka girdim burdaki yazilanlari okurken. Ne demek 6 yasindaki kiz, 12 yasindaki erkek kuzen ile oynatma? Bu ne biçim bir zihniyet? Gerçekten migdem bulandi! Bizde hep kuzenler beraber oynardik çokta zevkli geçerdi ve hiç bir zaman en ufak sekilde bile cinsellik düsünceler söz konusu degildi. Cocuk ergenlik çagini giriyor diye, kuzene o göze bakip saldirmasi hiç ama hiç normal degil.
Cocuklari dövmekte çook yalnis! Evet o oglanin dedigi çok yalnis birsey fakat bunu döverek çoçuga anlatamazsin. Ayrica nedenini bu sekilde ögrenemezsin ve dövmenin en kötü yani çoçuk asla ebeveynlere güvenmez. Dövmek çoçukta sadece bir travma yaratir. Kim bilir böyle büyük bir olaydan sonra çoçugun ilerdeki cinsel hayatini, evlilik hayatini bile etkiler.
En güzeli aslinda o iki oglan ile konusup neyin nesi diye sormak. Neden öyle laflar konusuyorlardi diye sormak lazimdi ve konusarak öyle laflarin hiç yakismadigini ve öyle laflari tekrar duyulmak istemedigini fakat eger cinsellik üzerinde soru isaretleri oldugunda her zaman bunlari anne/babalariyla paylasabildiklerini.
Sonuçta bu çoçuklar herkezin dedigi gibi ergenlik çagini giriyorlar ve büyük ihtimale bundan dolayi saçmaladilar iste ama ayni zamanda bu demek ki, cinsellik hakkinda bilgeleri ve buyuk ihtimalle soru isaretleri var diye. Anne,babalar aslinda çoçuklari ergenlik çaginda girdiginde bu tür konulari konusmalari gerekir.
amin canim .......oyle bir zaman geldiki kimi kimden koruyacagimiza sasirip kaldik.....
verdiginiz linkten bebek tecavuzunu okurken Allahim nereye gidiyor bu toplum insanlar...
her gecen gun cinsellik acligi artiyor hersey bitti sira bebekleremi geldi....
insan evladinin tirnagina kiyamazken boyle serefsizler neler yapiyor kiyamadigimiz ciceklerimize.....
Allahim sen evlatlarimizi kotuluklerden boyle serefsizlerden koru....
oynatma deyince mideniz bulanıyor da 3 yaşındaki bebeğe bu gözle bakan ergenlere mideniz bulanmıyor.. çok ilginç..
oynatma deyince mideniz bulanıyor da 3 yaşındaki bebeğe bu gözle bakan ergenlere mideniz bulanmıyor.. çok ilginç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?