!!!!terbiyesiz!!!!!

Evet ya! Resmen soka girdim burdaki yazilanlari okurken. Ne demek 6 yasindaki kiz, 12 yasindaki erkek kuzen ile oynatma? Bu ne biçim bir zihniyet? Gerçekten migdem bulandi! Bizde hep kuzenler beraber oynardik çokta zevkli geçerdi ve hiç bir zaman en ufak sekilde bile cinsellik düsünceler söz konusu degildi. Cocuk ergenlik çagini giriyor diye, kuzene o göze bakip saldirmasi hiç ama hiç normal degil.

Cocuklari dövmekte çook yalnis! Evet o oglanin dedigi çok yalnis birsey fakat bunu döverek çoçuga anlatamazsin. Ayrica nedenini bu sekilde ögrenemezsin ve dövmenin en kötü yani çoçuk asla ebeveynlere güvenmez. Dövmek çoçukta sadece bir travma yaratir. Kim bilir böyle büyük bir olaydan sonra çoçugun ilerdeki cinsel hayatini, evlilik hayatini bile etkiler.

En güzeli aslinda o iki oglan ile konusup neyin nesi diye sormak. Neden öyle laflar konusuyorlardi diye sormak lazimdi ve konusarak öyle laflarin hiç yakismadigini ve öyle laflari tekrar duyulmak istemedigini fakat eger cinsellik üzerinde soru isaretleri oldugunda her zaman bunlari anne/babalariyla paylasabildiklerini.

Sonuçta bu çoçuklar herkezin dedigi gibi ergenlik çagini giriyorlar ve büyük ihtimale bundan dolayi saçmaladilar iste ama ayni zamanda bu demek ki, cinsellik hakkinda bilgeleri ve buyuk ihtimalle soru isaretleri var diye. Anne,babalar aslinda çoçuklari ergenlik çaginda girdiginde bu tür konulari konusmalari gerekir.

3 yaşında çocuu yaşıtı olmayan insanlarla ne işi var ne muhabbeti olabilir ki onlarla bebek sayılır daha keşke gözünüzün önünde olsaydı ama maalesef çocuklar okullarda dışarıda arkadaş çevresinde öğreniyorlar bunları kendi ailesinin yanında zaten böyle konuşamaz ama dışarda böyle ben de görüyorum her iki kelimelerinden biri küfür ama evde öyle konuşabildiklerini sanmıyorum işte tabi yaşıt erkek çocukları konuşuyor böyle aralarında konuşmuşlar kızınızın üzerinden olması çok çirkin ama annesi zaten dövmüş çocuk çekmiş gitmiş eğer annesi dövmeseydi çocuk kızıp gider miydi annesi yapmış yapacağnıı baba da öyle burada eltinizin suçu ne anlayamadım. Dövdüyse filan sonra da çocuk ağladıysa yüzünü yıkamıştır ama kapısıjna gidip bağırmak hoş olmamış çocuk böyle hatasını anlamaz ki güzellikle konuşup anlatmanız gerekirdi eltinizin yanında çocuğa zaten söylenen söylenmiş. Siz de kızınızı ergen çağda erkek kuzenleriylr bıraköayım tamam güvendiniz ne var ki dediniz ama bir paylaşımları olamaz ki yani.

erkek kuzenlerle bıle aynı yerde kalamıycaksa kız çocukları ozaman başlarından hiç ayrılmayalım gerçekten işin içinden çıkılmaz böyle hepimizin erkek kuzenı vardı hangımızınkı yaşımız ne olursa olsun böyle sapıkça davrandı dünya aldı başını gidiyor bu olayın çözumu kız kuzenlerle erkek kuzenlerı ayırmak değil çocuktan terbıyeyı eksık etmemek ne yapıyor arkadaşları nasıl evde öğrendıklerını arkadaşlarının yanında unutuyormu bunu takıp etmek eltınız oğluyla daha çok ılgılenmeli bence bu durumda yapılacak tek şey bu sizde çok demogojiye gırmeden oğlanı yalnız yakaladığınızda sızın kızınızla kardeş kadar yakın olduklarını vurgulayın çocuğa düşmanca bakarsanız daha buyuk tehlike olur sız herşeyın farkında olduğunuzu hıssettırın ama bunun bır hata olduğunu kabul ettiğinizi gösterin

Arkadaslar yorumlariniz icin hepinize tsk ederim

yalniz bir seyi acikliga kavusturayim ben cocukla konusmak icin gittim dovmek icin falan degil
maksatim onu dovmek dovdurtmek olsa direk kaynima soylerdim ki kaynim bu konuda zaten direk snlamadan doverdi

ben cocukla konusurken yaptigi seyin hic dogru birsey olmadigini anlatirken annesi coştu
olayi o buyuttu dayak noktasina o getirdi
yani hem cocugunun yapmadigini savundu hemde bagirarak esinin duymasini sagladi

tek kelimeyle rezalet eltin olscak kadin ve kocasi hicmi terbiye edep vermemis o cocuguna. resmen sapik ya biraz daha buyusun mazallah. amsn kizini kesinlikle uzak tut onlardan o cocuk hic normsl deyil her erkek cicugu ergenlik te boyle sapikmi oluyor hayir ya anormal lik var tobe tobe sok oldum vallahi rezil ondort yasina gelmis utanmaz.kizinida kendininide uzak tut tutabildigin kadar esine de bence anlatma.onlara emanet falanda asla etme
kiz cocugu hickimseye birakilmaz allah korusun.ne gunlere kaldik ya midem kalkti su hale bak.

arkadasim konuyu tekrar oku yanlis anlamissin
hem farkindamisiniz bilmiyorum yanliz birakmayin dediginiz insanlar amcasinin oglu abisi
Bundan sonra cocugumu mumkunse erkek cocugu olan ortamada sokmiyim ...

Hem 3 yasindaki kizim herseyden habersiz eltimin 6 yasindaki ogluyla resim yapiyorlardi

Tesekkurler arkadasim

canim esime kesinlikle soylemeliyim
Gecen gun pazara gittim hava cok soguktu esim evde kizla beraberdi
eve geldim esime tlfn gelmis cocugu ortanca eltime birakmis gitmis
birdaha birakmasin en azindan tlf acsin ben alisverisi yapmam geri donerim

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuç olarak ortada bir iğrençlik var ve bunun faturası konu sahibine kesilmemeli bence..o zaman kimse kızlarını okullara da göndermesin orda erkek yok mu ?? kan bağı olamyan bir sürü erkek olacak sonuçta ??? kuzen bu kuzen..amca oğlu..abi abi..ergenlik çağında diye bu kadar alttan almaya da gerek olduğunu düşünmüyorum..sizin var ise abileriniz kuzenleriniz ergen olmadı mı ?? her şeyin başı aile..eğer çocuğu küfür ederken o da karşısında sırıtabiliyorsa ergenlik çağında da bir kızın günahına girdiğinde gülebilirler emin olun... anne baba anne baba olmayı beceremdiyse suçu kendisinde arasın...

kiz anneleri denmis ben oglumu da hic bir ergen(ler)le basbasa birakmam. cunku bu sapikligin kizi erkegi yok. o yasta kafalari cok degisik calisiyor. kuzeniyle birakamayacagiz mi falan demeyin, denetim altinda tabii ki birakin ama emanet edip bir yere gitmeyin.

Zaman bizim zamanimiz gibi degil.
Artik yeni nesil her seye anında ulasiyor .
Tvlerde cinsel objeler, subliminal icerikli programlar hat safhada.
Bizlerin zamaninda oyle degildi.

Kuzen de olsa yalnız birakilmamali.
Zaten insanların basina ne gelirse hep en yakınlarından gelmiyor mu?
Araştırmalarda bile kucuk çocukların yasadigi taciz tecavuz olayları hep kuzen , amca oglu dayi oglu vs ... yakın cevre basi çekiyor...

Son düzenleme:

Ne demek daha 14 yasindaki çoçuga sapik damgasini vurmak! O çoçuk kim bilir hangi sekilde yetisiyor. Kim bilir cinsellik o kadar tabuki demekki sadece böyle bir sekilde cinsellik üzerine düsünebiliyor.

Ve asil migde bulandirici nedir biliyormusunuz? Kiz cocugu hiç kimseye birakilmaz tespiti! Ne saçmalik! Kiz çoçugu neyse, erkek çoçugu o dur! Bende hep kuzenlerim ile beraber oynadim ve hiç birsey olmadi! Kiz çoçugu için ekstra önlem alinmasi gerek yok! Önemli olan çoçuklarimizi güzel yetistirmektir. Ergenlik çagina giren çoçuklara cinsellik üzerindeki sorularini cevaplamaktir.

oyle bir zaman geldiki kimi kimden koruyacagimiza sasirip kaldik.....

verdiginiz linkten bebek tecavuzunu okurken Allahim nereye gidiyor bu toplum insanlar...
her gecen gun cinsellik acligi artiyor hersey bitti sira bebekleremi geldi....

insan evladinin tirnagina kiyamazken boyle serefsizler neler yapiyor kiyamadigimiz ciceklerimize.....

Allahim sen evlatlarimizi kotuluklerden boyle serefsizlerden koru....

Aman Allah korusun

ayse arman'in roportajinda okudum oz baba kucuk kizini taciz etmis
anne roportajda diyor ki sakin oz babasi nasil yapar demeyin yapti iste...tovbe tovbe

oynatma deyince mideniz bulanıyor da 3 yaşındaki bebeğe bu gözle bakan ergenlere mideniz bulanmıyor.. çok ilginç..

amin canim .......

oynatma deyince mideniz bulanıyor da 3 yaşındaki bebeğe bu gözle bakan ergenlere mideniz bulanmıyor.. çok ilginç..

Canim arkadas ne demek oynatma demis zaten ysnlis bulmus
bizde kuzenlerle oynardik basimiza birseymi geldi diyo ysnlis okumussun

Psikologlar öz kardeşleri bile biri kız diğeri erkek ise ergenlik zamanlarında odalarını ayırın, aynı yatakta yatırmayın diyorlarsa, bence de kuzen bile olsa, ergenlik çağındaki çocuklarda kontrollü olmak gerekiyor...

Yukarıda eklenen haber gerçek bir haber ve çok rahatsız edici olduğu için bültenlerde pek fazla yer almadı. 13-14 yaşında bir çocuğa kim kondurmak ister ki böyle bir durumu...

Çocuk istismarı almış başını gitmiş, ensest almış başını gitmiş, ebeveynler olarak kontrollü olmak zorundayız. Hem kendi çocuklarımıza karşı hem başka çocuklara karşı...

Bizim zamanımızda olmuyordu demeyin, çocukluğunda kuzeninin yada ailesinden birinin tacizine uğramış ama kendine bile itiraf edememiş yetişkinliğinde bunun travmasını yaşayan insanlar hiç de az değil...

Bu olayda belki taciz yok ama yine de çok rahatsız edici bir durum. Neyseki farkedilip önüne geçilmeye çalışılmış. Ama annelerinin tutumu yanlış. Çocuklarla arkadaş gibi konuşmalıydı, hatta babaları devreye girip konuşmalıydı. Çocuklar merak ettikleri her konuyu cinsellik de dahil anneleri ve babaları ile konuşabilmeli.

Son düzenleme:

O ergene neden mide bulansın ki o da çocuk en nihayetinde. Konu çok büyütülmüş o kadar babaları falan devreye sokarak çocukları utandırmanın alemi yoktu bence. Erkek çocuklarını bir odaya çekip anneleri onlarla usulca konuşmalıydı. ama meseleyi anneler meydan savaşı haline getirmiş. Konu sahibine lafım yok onun elinden çıkmış konu eltinin cazgırlığına gelmiş. Ne kolay çocuk dövüyor bu kadınlar ya. Dövmekle değişir sanki. Adam gibi insan gibi karşına alıp anlat çocuğa. Ayrıca evlerde anne babayla cinsellik konuşulmayınca oluyor bunlar ne yazık ki..

12 yaşındaki çocuk nerde ne konuşacağını öğrenmemiş olabilir. Ama dayak yiyince de öğrenmiyor ne yazık ki.. Ona sapık damgası vuranlara yazıklar olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…