!!!!terbiyesiz!!!!!

yazık bu çocuklara, ellerine iki üç bebek daha verelim bari.
ben çok normal bir ortaokulda çok normal aileleri olan çocuklarla okudum, sürekli taciz edilirdik. öyle böyle taciz değil ama. o yaşta akılları bi taraflarında oluyor, siz ne derseniz deyin, ben çocuğumu en temiz aile evladına bile emanet etmem.

Cocuk dedigin annenin babanin verdiginin (yada daha dogrusu vermediginin) egitimin sonucudur.

Eltilerin davranislarina bakarsak az çok bu egitim nasil veril(me)digini düsünebiliyorum.

uuuu kafası farklı çalışıyormuş yahuu ::) bende kardeşimden biliyorum 11 yaşında kız ama 18 lik gibi bi entrikalar bişiler bi kıskançlıklar ya ben doksanlarda çocuktum böyle şeyler hiç bilmezdik çocuk yetiştirmekte zor allah yardımcın olsun bide aile apartmanı
ister istemez kuzenlerinin hareketlerinden etkilenebılır küçük ecrin :) benimde kuzenlerim var onlarda aile apartmanındalar 10 yaş civarındalar youtubta küfürlü videolar falan göstermiş başka kuzeni bunlara ama teyzecim büyük ceza verdi oğullarına 3 ay internete hasret kaldılar:) bu internet yaygınlaştıgındanmı çocuklar bukadar çabuk büyüyor bılemıyorum ki:/

Cinsel eğitimin verilmediği ve tüh kaka denildiği ülkelerde normal. Bana konuşulanlar anormal gelmedi. Üstüne dayak atmak ne kadar doğru o da tartışılır. Dayak atmak yerine konuşmak ve neden yanlış olduğunu anlatmak gerekirdi.

Son düzenleme:
amcamın oğullarıyla kızlarıyla birlikte büyüdük biz...amca çocukları tabiki yanyana gelicekler...birlikte yanlız bırakma diyenlerede şaşırıyorum...çocuğun öyle bir kelime kullanması yanlış uyrarılması kulağının çekilmesi gerekir tabiki ama olayların bukadar büyümesi biraz enteresan... cnm hakkında hayırlısı

Olayin ciddiyetinin farkindayim zaten ben hir gur cikarmaya degil cocukla konusmaya gittim
burda ben suclumuyum anlayamadim
haa eger bu yastaki bir cocuga cinsellik anlatilacaksa o bana dusmez anasi var babasi var
Annesi surekli arkalanmak yerine oturup bi zahmet cocuguna hem terbiyeyi hemde cinselligi anlatsin

cocukta saga sola saldirmasin...offf be bir saattir susuyorum tepki almamak icin ama patladim artik
Burda olayi buyuten cocugun kendi ailesi
.hem bilmiyorum siz annemisiniz ama tabiki olayi ogrendim kan beynime sicradi yabanci degil bu bunun abisi...kardes gibiler bir cati altinda buyuyorlar tabiku cocugun yanina gidip olayi birde ondan dinlemek istedim burda nerede sucluyum soylermisiniz???

Devir bizim devrimizdeki gibi değil, evet..Yalnız yine de bunlar nihayetinde çocuk..14 yaşındaki de çocuk..Üstelik ergenlik çağında, yani bazı hormonlarının işlemeye başladığı zamanda..Bunu zihniyet olarak görmemeli..
Değil kuzenine, hiç bir kıza/kadına bu şekilde bakmaması ve karşı cinse saygı göstermesi gerektiği öğretilmeli o çocuğa.. Ama döverek söverek değil. Oturup konuşarak.

Annede iş yok yalnız..Fazla korumacı ve çocuğuna toz kondurmuyor(yanlış anlamadıysam)..Erkek çocuk için bu her zaman sıkıntıdır.

Kararsiz, devir cidden bizim devrimiz gibi değil..O yaştaki çocukların zihniyeti ya da bu çocukları ayıran ebeveynlerin zihniyeti olarak bakmamalı olaya. Kontrollü olmak her zaman iyidir..
Depresif çok yanlış bir şey söylememiş aslında.

Dinimizde bile eger imkaniniz varsa 7 yasindan sonra ayri cinsiyetteki cocuklarinizi ayni odada yatirmayin odalarini ayirin....
imkanlar dahilinde....

Heh, ben de ne zaman konu dine bağlanacak diyordum

Son düzenleyen: Moderatör:
çocukları ayırdık dıyelim kuzenlerden peki okulda ne olacak sonra okuldada ayrılsınlar sonra sonumuz ne olacak bakın ıstısnalar her zaman olur karılarını öldüren bır suru koca var ozaman kımse evlenmesin evlilerde boşansınmı

Cocuk dedigin annenin babanin verdiginin (yada daha dogrusu vermediginin) egitimin sonucudur.

Eltilerin davranislarina bakarsak az çok bu egitim nasil veril(me)digini düsünebiliyorum.
kararsiz cocugu 9 yasinda tanidim o zamanda boyleydi simdide boyle (masum degil yani) surekli saygisiz terbiyesiz el kol hareketi
anneside guluyo

dedigim gibi terbiyesini bir zahmet annnesi otursun versin
yoksa sizin deyiminizle kapisina dayanan cok olur
el kol hareketi dedigim cirkin cirkin seyler yapiyo parmaklariyla
yani etrafindakilere degil hadi o zaman disardakilerden ogreniyo diyorduk kucuk gozuyle bAkiyoduk.

Kusura bakmayin ama gunumuzde bu denli teknolojiyle ic ice buyuyen cocuklar hic te masum degiller...

çocuklar ana babanın aynasıdır diye boşuna demiyolar...ah ahh benimde var bebeğim allah sonumuzu hayır etsin

Katie tabi ki çocukları ayırmasınlar, kuzen kardeş onlar, ama kontrollü olmak lazım bence. Mesela bir odada beraber yalnızlarken arada bir kapının kenarından bakılabilir. Çocuklar ne oynuyorsunuz diye sorulabilir ne bileyim bu gibi şeyler...

Son düzenleme:

canım valla yorumlarını okurken dayanamadım ..sakin ol kimse seni suclayamaz burda kimse amca cocuklarınıda suclayamaz tabiki sadece fikirlerimizi söylüyoruz mevzu biraz hassas olunca farklı yerlere gidiyo bence.. sen ne yasadını ve nasıl insanların icinde yasadını biliyosun en dogrusunu sen bilirsin ...sevgiler:)

Size tavsiyem kesinlikle kiz çocuğunuzu Yok amcanın ogluymus Yok dayımının ogluymus kesinlikle yalnız bırakmayın ne gelirse yakinlardan geliyor ne yazıkki hele böyle bir laftan sonra daha dikkatli olmalısınız
Babam bizi en yakinlarimizda bile yatiya bırakmazdı hep uyarirdi dikkatli olun kimseye güvenmeyin diye

Son düzenleme:

bu çocuk gıbı bı akraba varsa tabıkı böyle olmalı depresifim istisnalar olacak ne yazıkkı ama amanda ayıralım nasıl oynarlar bırlıkte nasıl bıraktınız gibi şeyyleri kabul edemıyorum bizde komşu komşuya bile bakmazdı tabı devır değişti farkındayım ama benımde bir oğlum var yanı akrabalarım kızlarını oğlumdan kaçıracakmı bu bana ters gelen kontrol konusunda hem fıkırım erkek erkeğe yada kızkızı oynasalar bıle bi gözü üstünde olmalı annenın ne yazıkki cinslerde karıştı zamanımızda zaten oğlum buyuduğunde arkadaşlarını yakınende tanımak istiyorum daha şimdiden kontrol mekanızmamaı planlıyorum benım derdim aşırılığa kaçılması

Canim konuyu acmamdaki maksat nasil hareket etmem gerekiyor bu ogrenmek istedim ben bir anneyim cocugumu bilerek bir tehlikeye atarmiyim bazi ardadaslar biraz abartiyo acaba siruyorum onlara onlar acaba hic kuzenleriyle falan teke tek kalmamismilar

Evet bugun den itibaren onu anladim ....

bazı hanımlarda konu sahibini suçlamış onun ne sucu var böyle olacağını nerden bilsin amca cocukları sonuçta tabiki bir arada bulunurlar ben bile sinirlendim canım ya ama sakin olmaya çalış artık bundan sonra daha dikkat edersn

Ben şahsen kalmadım canım dediğim gibi babam bu konuda çok titizdi ve çok çok haklı bence kuzen kardeş değildir

yarıldım
bende onu anlamaya çalışıyorum..
çocuklar birbirlerinemi tükürmüş acaba...

Şimdi en son mecaziymiş herhalde :) Neyse Allah herkese birbirinin yüzünü yıkayan dostlar nasip etsin :)

Cocuk saygisizlikta sinir tanimiyor hadi diyelim cinsellik bilmiyo durtuleri falan basladi merakli vs.
Gecen gun oturuyoruz bana ne dese begenirsiniz yengeee sen 47 kromozomlusun
ben sok oldum...
Annesi daha kromozomun ne oldugunu bilmiyor pis pis guluyor saniyorki oglu cok komik birsey dedi

ben kizdim tabi nasil boyle birseyi espiri konusu yapabiliyorsun cok ayip cok gunah
Yarin birgun oyle bir cocugun olsun istermisin dedim

Annesi anladi yanlis bir sey soyledigini..
Bu sefer gostermelik olsun diye kalkmis cocuga kiziyor

artik bunun nesi cocuksa.? Siz karar verin cocukmu degilmi diye?
Simdi bu cocuga surekli benim mi terbiye vermem gerekiyor
annesi bir cocuga daha buyukleriyle nasil konusmasi gerektigini ogretememis cinselligimi ogretecek!

Çocukken ben 13, diger 2 erkek kuzenim 11er yaşındayken " hadi biz ikizmişiz, sen bizim ablamizsin, en küçük 3 yaşındaki kuzen de küçük kız kardeşimizmis" diye oyun oynatırlardi bana..
Annem ve yengemler de " öyleymişiz değil cocuklar, siz zaten kardeş gibisiniz. Anne ya da babalariniz kardeş çünkü.." derlerdi.
Yani işin özü, olay ailede bitiyor.!!
O çocuk küfür ederken gülen;
Doğru dürüst cinsel eğitim vermeyen;
'Arkadaşımdan alırım' diye uyaniklik yapma cabasindayken 'çok ayıp, bu yaptığın çok yanlis' diye uyarmayan anne-babalar..
Ilerde çocuklarınin her yaptığı yanlısı sineye çeken;
Karısını aldatsa 'elinin kiridir' diyen;
Oğullarına toz kondurmayip, gelinleri ise delirten kv lere dönüşüyorlar işte..!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…