yazıyı güncelledim.Konunun Şeker hastalığıyla ilgisini çözemedim .
Anladım. sanırım hastalığının arkasına sığınıyor biraz da,bana birsey diyemezler gibisinden. Allah sabır versin size ve eşinize. başka eve geçemez misiniz?en azından kafanız rahat olurdu.yazıyı güncelledim.
yazıyı güncelledim.
eşime dedim en baştan tadilat yaptırmayacaktık.anlamak istemedi .hadi tamam onun imtihanıda kurunun yanında yaş gibi bende yanıyorum arada.Anladım. sanırım hastalığının arkasına sığınıyor biraz da,bana birsey diyemezler gibisinden. Allah sabır versin size ve eşinize. başka eve geçemez misiniz?en azından kafanı rahat olurdu.
ben kazanıyorum onlara vermiyorum demek gibi bir şey heralde ben biriktiriyorsam kendi anneme de yağdırmıyorum biliyor.yine de bizden çok parası var gözü bizim 3 kuruşumuzda.zaten para kocamda toplansaydı kesinlikle allim kallum eder elinden almaya çalışırdı.kendime kese yapıyormuşum derken ?
ekstradan iş yerim de var dediğiniz gibi biri.Konunun tamamını okumadım ama istediği lafı söyleyip insanları kırıp sonra ben şeker hastayım idare edeceksiniz beni diyen 1 tanıdığım vardı.
of ben tamamen yanlış anlamışım.banyo kesesi sandım bu da ne demek diyorumben kazanıyorum onlara vermiyorum demek gibi bir şey heralde ben biriktiriyorsam kendi anneme de yağdırmıyorum biliyor.yine de bizden çok parası var gözü bizim 3 kuruşumuzda.zaten para kocamda toplansaydı kesinlikle allim kallum eder elinden almaya çalışırdı.
ne yazıkki samimiyetlerine güvenmiyorum.tartışmamak için uzak durdum hatta yakın durmayı da denedim bıktı insanlar bizden.evinizde doğalgazınızı yakın oturun bile demeye başladı kvaldem bende yakın olduğumda bakış açısı bu olunca mesafe koydum.kimse kendi evladından bıkmaz ama başkasından bıkabilir diye düşünüyorum.Öncelikle nereden baslasam bılemedım.
Nacizane sunu soylemek ıstıyorum.
Bu devırde kıra odemek kolay degıl, bu devırde ev satın almak herkesın harcı degıl bılıyorsunuzdur.
Sıze ev verılmiş, allah razı olsun vermek zorunda degıllerdı kıraya verıp gelır elde edebılırlerdı.
Vermemısler sıze hedıye etmısler sızde ıcını yaptırmıssınız ancak yazıdada bellı ettıgınız gıbı uzak durmussunuz , hoslanmayabılırsınız ancak bır sekılde omur boyu mınnet etmenız demekte demek ıstemıyorum ancak ılla esınızın olmasına gerek yok gıtmenız ıcın . Arada gıdebılırdınız cat kapı, sonucta sız aılesınız ve aynı bınada oturuyorsunuz.
Kp neden sorun cıkarmıs bunlardan dolayı dıye anladım ama baska bısey varsada yazmamıssınız.
Sımdı sızı cıkarcak olsalar onlarda bız onları kıraya sayıyoruz para mara vermeyızde dıyebılırler, keza ıs bu noktaya gelırse cok kotu olur sonucta aıle bagları zedelenır. Bundan sonra ne olur bılmıyorum ama eger gecınmek ıstıyorsanız bence evınde oturdugunuz aıleye bıraz daha yakınlık gostermenız gerekıyor.
Ayrıca her aksam annenızde yemek yemenız belkı tasarruftur amacı bılemem ama ne gerek var buna. Ev bedava yemek bedava..
Tam anlamadım samımı oldugunuzdada bıkkınlık verdıgınızı dusundurecek seyler mı oldu?ne yazıkki samimiyetlerine güvenmiyorum.tartışmamak için uzak durdum hatta yakın durmayı da denedim bıktı insanlar bizden.evinizde doğalgazınızı yakın oturun bile demeye başladı kvaldem bende yakın olduğumda bakış açısı bu olunca mesafe koydum.kimse kendi evladından bıkmaz ama başkasından bıkabilir diye düşünüyorum.
seviyeyi terbiyeyi bozmadan iyicene bedavacı durumuna düşmeden arada mesafe bıraktım kocamı hep eve çağırdım ki evini bilsin ben gitmeyelim görüşmeyelim demiyorum ikimizde akşam ancak evde oluyoruz.eşim kvaldeme gitmek konusunda beni zorlamıyor.
kpederle ilgili yazmadığım kısım eşimi yakın bir eve getirince heralde elimizdekilere el koyar karnını bizden doyurur gibi hayalleri vardı.baktı olmuyor istediği patladı gibi.
bu konu eşimin imtihanı ama olan bana da oluyor yani şu " babana bile güvenmeyeceksin bu devirde"sözündeki baba benim kpeder.bildiği halde hala üstüne gidiyor.eşim ve ailesi kpederi çok büyütüyorlar gözlerinde.bende pek bişey demiyorum yada fazla abartmıyorum her şey ortada gömmdükçe daha bi kıymet verecek eşim böyle bir babaya bile.laftan anlasa çoktan daha iyi yerde idik kira öderdik ama para da biriktirirdik.kimsenin dırıltısını çekmezdik.ben dedim gitme diye eşimde olay büyür diyo kpeder sorun icat ediyor nereye kadar bunun hatalarını böyle görecekler bilmiyorum.Amann hic cekemem çık evden kurtulun. 1+1 olsun sizin olsun . Kocanda koyun bakmaaya gtitmesin 17 yasinda olan çocuk gitsin. Cekin elinizi ayaginizi onlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?