terbiyesizliğin adı olmuş şeker hastalığı

Tam anlamadım samımı oldugunuzdada bıkkınlık verdıgınızı dusundurecek seyler mı oldu?
Beraber yedınız mı pekı
hadi biz alalım beraber yiyelim olduk ama öyle de yaranamadık.ben kvaldeme beraber bir şey yemek için getirmeye gocunmuyorumda kpederin hali vakti yerindeyken bizden geçinmesini kabullenemiyorum.

anlayamadım?17 yaşında kaynınız var diye,niye kayınvalidenin evinde yemek yemiyorsunuz da,sadece çay içip,çekirdek çitliyorsunuz?
beraber yemeğe değilde artık çay çekirdek yeriz fazla bıktırmadan gideriz evimize diye anlaşmıştık eşimle.

Şeker hastaları ölsün mü istiyosun anlamadım?

Kötülere bişey olmaz derken?

Çıkın kiraya böyle aile apartmanlarında huzur olmuyo işte

Ne saçma bir yazı ya okurken sıkıldım çoğu yerini atladım.
Şeker hastası ve kötülere bir şey olmuyor demişsiniz. Ölmesini mi istiyorsunuz adamın??
Pardon da, taşının gidin o zaman!!
Anlaşamıyor olabilirsiniz, sevmiyor olabilirsiniz ama evinde oturup bu şekilde konuşmanız sizin de pek iyi olmadığınızı gösteriyor bence.
Bu arada eşiniz neden evde yemek yaptırmıyor onu hiç anlamadım.

Bu hep böyledir hiç kimse kendi zenginliğini başkasına yaşatmaz çıkın o evden ve toki evlerine müracaat edin , akraba ile uğraşmak zor , sürekli morel bozukluğu evlerini başlarına çalsınlar

S susuleta
Şeker hastaları ölsün mü istiyosun anlamadım?

karaktersiz insanlar bu hastalığa sıgınıyorlar diyorum

Kötülere bişey olmaz derken?

yani adam dünyaya kötülük için gelmiş bir böbrek yok kalp şeker tansiyon var pöfür pöfür sigara içer senden benden diri.

Çıkın kiraya böyle aile apartmanlarında huzur olmuyo işte

en baştan dedim ama olduramadık bi türlü.

Valla ne derdiniz var ben anlayamadım. Kadın size ev vermiş tabii ki kusura bakmayın içini de yaptırıverin zaten kira ödemiyorsunuz onların sayesinde ama kadının kapısını bile çalmıyorsun aşağıda oturmasına rağme çikirdek yemeye çay içmeye gidiyorsun.

Çalışmıyorsun evde oturuyorsun bir de eşine yemek bile yapmıyorsun gidip annende yiyorsun eşinde buna izin veriyor ama onun annesine gelince görüşmem etmem diyorsun. Madem bu kadar rahatsızsın sende çalış elini taşın altına koy kendi evine çık.

Tüp bebek için para biriktiriyorum onlara el açmıyorum demişsin o kadar da yap zaten senin tedavi paranı da onlar verecek değil. Hem evlerinde oturup hem çalışmayıp he doğrudüzgün evinde yemek yapmayım annene gidip hem de şikayet ediyorsunuz Mesafeli olan sizsiniz şikayetçi olan yine sizsiniz.

Bu hep böyledir hiç kimse kendi zenginliğini başkasına yaşatmaz çıkın o evden ve toki evlerine müracaat edin , akraba ile uğraşmak zor , sürekli morel bozukluğu evlerini başlarına çalsınlar
bunun böyle olacağı belli de eşimin derdi bizi de geriyor maalesef.

Esiniz kahvede oturup top oynamasin bi işi gücü olsun evini gecindirsin kira vermeden de geçinin.. Esiniz rahata düşkün asıl sorun bu bence..

sesli güldüm
zaten ben çalışıyorum. eşim illa o eve oturttu.

yok 17 yaşında ki kaynınızı ,özellikle vurgulamışsınız.onu soruyorum.ne demek istediniz diye?

Esiniz kahvede oturup top oynamasin bi işi gücü olsun evini gecindirsin kira vermeden de geçinin.. Esiniz rahata düşkün asıl sorun bu bence..
bu yönüyle hak veriyorum.eşim kvaldemden geçinmek istiyor.ben onu engellemeye çalıştım evimizde yiyelim dedim.evde baskı yapıyor doğalgaz yakamıyorum.soba ile ısınıyoruz.ya ben geçinmeye uğraşıyorum bi de böyle düşünüp eşimi karşılarına alıp konuşsalar.

Ben hala tam olarak sorunun ne oldugunu anlamadım . Beraber yerken sız alırsınız kadın pısırır yıyebılırdınız

yok 17 yaşında ki kaynınızı ,özellikle vurgulamışsınız.onu soruyorum.ne demek istediniz diye?
ya 17 yaşında genç beni yicek değilde.ben rahat olamıyorum. bazen bakışlarından "a yine mi" gibi okuyorum belki evde ben olunca o da rahat olamıyor kendi evinde.

Ben hala tam olarak sorunun ne oldugunu anlamadım . Beraber yerken sız alırsınız kadın pısırır yıyebılırdınız
biz aldık kvaldem pişirdi kısa bir süre yine onların istediği gibi olmadı ne eksik anlamadım.o yüzden kocama dedim evimizde yiyelim diye.ayıp oluyor evliyiz çalışıyoruz. akraba akraba gezmiyoruz.eşim hep yardıma gidiyor zaten.

ya 17 yaşında genç beni yicek değilde.ben rahat olamıyorum. bazen bakışlarından "a yine mi" gibi okuyorum belki evde ben olunca o da rahat olamıyor kendi evinde.

yok olmamış,bu cevap.
kaynınızın rahatsız olduğunu düşünseydiniz,baştan konuyu yazarken,kaynım evine gitmemizden hoşlanmıyor diye yazardınız.şimdi başta yazdığınız,lafı çevirmek için böyle yazıyorsunuz.siz ,17 yaşında ki kaynınızdan rahatsız oluyorsunuz, açık ve net.pesss diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…