terbiyesizliğin adı olmuş şeker hastalığı

İki tarafın da haklı olduğu noktalar var.

Yani kayınpeder söylediklerinde, sen yaşadıklarında haksız değilsin.

Keşke kayınpederine "bana değil oğluna anlat bunları" deyip kestirip atsaydın.

neyse bir şey demedim varsayın.

Sorun küçük ilçelerde erkeklerin mesleği yoktur zaten gündelik çalışırlar , oda bağ bahçe işleri ile alakalı genelde kadınlar çalışır ve aktiftir

İki tarafın da haklı olduğu noktalar var.

Yani kayınpeder söylediklerinde, sen yaşadıklarında haksız değilsin.

Keşke kayınpederine "bana değil oğluna anlat bunları" deyip kestirip atsaydın.
aynen bende hak veriyorum.o an çok sinirlendim diyemedim.kocama bileniyor da olabilir.kocam ayarını bilse yine de bir kıskançlık çıkacağına eminim maalesef.

Şayet kayınpederiniz bu yaptıklarına şeker hastalığını kılıf olarak uyduruyorsa bişey diyemem. Onun dışında bu karakter çeşidinin şeker hastalığıyla alakasını anlayamadım. Ben de şeker hastasıyım, belki bu yüzden biraz da alınganlık gösterdim açıkcası. Biz şeker hastalarının biyolojik olarak bize verdiği zararlardan başka etrafa bi zararımız yoktur

Konunuzda çok net şekilde sen ben olayını gördüm önce biz olun sonra kv kp uğraşın malını istediğinin üzerine yapar sonuçta kimse ailelere güvenip evlenmiyor

Dedıgım gıbı hala olan sorunu anlamadım sonucta onlarla yemek zorunda degıldınız kendı evınmızde kendınız pısırıp yıyebılırdınız ancak sız beraber yemege calısmıssınız ancak sureklı sız aldıgınız ıcın rahatsız olmussunuz bu seferde esınız annesınde sızde kendı anneızde yemeye baslamıssınız
ben boyle anladım

Sorun küçük ilçelerde erkeklerin mesleği yoktur zaten gündelik çalışırlar , oda bağ bahçe işleri ile alakalı genelde kadınlar çalışır ve aktiftir
evet hala köy yaşamının yarısı var ilçelerde.
aynen kılıf olarak kullanıyor.hatta bu hastalığı kullanıp kvaldeme ve eşime duygu sömürüsü yapıyor.

Para biriktirme hırsından oluyor böyle sorunlar ...

Konunuzda çok net şekilde sen ben olayını gördüm önce biz olun sonra kv kp uğraşın malını istediğinin üzerine yapar sonuçta kimse ailelere güvenip evlenmiyor
bunu bana tehdit amaçlı söylüyor.mezarına götürsün o yüzden diyorum ya hatta böyle yapmasa bile yine kendimi emniyete almak için para biriktiririm evlenirken eşim özel sektörde çalışıyordu kpederimle ortak iş yapmıyordu.

ben 30 yıllık anneme güvendiğim için anneme gittim.bana kalsa hep kendi evimde pişirip yiyeyim eşim uymuyor buna sonra beni iki arada bi derece bırakıyor.

Valla bence sıze bırı bır ıyılık yapıyorsa bunun karsılıgını vermenız gerekıyor.
Yanı kımseye guvenmıyorum demıssınız sonra anneme guvendım gıttım demıssınız bılemedım benım kayınvalıdemlerle aramdakı ılıskı sevgı saygı
guven en son aklıma gelecek sozcuk olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…