- 18 Ağustos 2016
- 5.301
- 22.206
- 348
neyse bir şey demedim varsayın.yok olmamış,bu cevap.
kaynınızın rahatsız olduğunu düşünseydiniz,baştan konuyu yazarken,kaynım evine gitmemizden hoşlanmıyor diye yazardınız.şimdi başta yazdığınız,lafı çevirmek için böyle yazıyorsunuz.siz ,17 yaşında ki kaynınızdan rahatsız oluyorsunuz, açık ve net.pesss diyorum.
aynen bende hak veriyorum.o an çok sinirlendim diyemedim.kocama bileniyor da olabilir.kocam ayarını bilse yine de bir kıskançlık çıkacağına eminim maalesef.İki tarafın da haklı olduğu noktalar var.
Yani kayınpeder söylediklerinde, sen yaşadıklarında haksız değilsin.
Keşke kayınpederine "bana değil oğluna anlat bunları" deyip kestirip atsaydın.
konuyu bulandırıyorsunuz bu kadar yorum yeterli sizden yorum istemiyorum.Açık ve net.
Dedıgım gıbı hala olan sorunu anlamadım sonucta onlarla yemek zorunda degıldınız kendı evınmızde kendınız pısırıp yıyebılırdınız ancak sız beraber yemege calısmıssınız ancak sureklı sız aldıgınız ıcın rahatsız olmussunuz bu seferde esınız annesınde sızde kendı anneızde yemeye baslamıssınızbiz aldık kvaldem pişirdi kısa bir süre yine onların istediği gibi olmadı ne eksik anlamadım.o yüzden kocama dedim evimizde yiyelim diye.ayıp oluyor evliyiz çalışıyoruz. akraba akraba gezmiyoruz.eşim hep yardıma gidiyor zaten.
evet hala köy yaşamının yarısı var ilçelerde.Sorun küçük ilçelerde erkeklerin mesleği yoktur zaten gündelik çalışırlar , oda bağ bahçe işleri ile alakalı genelde kadınlar çalışır ve aktiftir
aynen kılıf olarak kullanıyor.hatta bu hastalığı kullanıp kvaldeme ve eşime duygu sömürüsü yapıyor.Şayet kayınpederiniz bu yaptıklarına şeker hastalığını kılıf olarak uyduruyorsa bişey diyemem. Onun dışında bu karakter çeşidinin şeker hastalığıyla alakasını anlayamadım. Ben de şeker hastasıyım, belki bu yüzden biraz da alınganlık gösterdim açıkcası. Biz şeker hastalarının biyolojik olarak bize verdiği zararlardan başka etrafa bi zararımız yoktur
buraya konu açtıysanız her türlü yoruma hazır olmalısınız.açık ve net.konuyu bulandırıyorsunuz bu kadar yorum yeterli sizden yorum istemiyorum.Açık ve net.
Para biriktirme hırsından oluyor böyle sorunlar ...Dedıgım gıbı hala olan sorunu anlamadım sonucta onlarla yemek zorunda degıldınız kendı evınmızde kendınız pısırıp yıyebılırdınız ancak sız beraber yemege calısmıssınız ancak sureklı sız aldıgınız ıcın rahatsız olmussunuz bu seferde esınız annesınde sızde kendı anneızde yemeye baslamıssınız
ben boyle anladım
bunu bana tehdit amaçlı söylüyor.mezarına götürsün o yüzden diyorum ya hatta böyle yapmasa bile yine kendimi emniyete almak için para biriktiririm evlenirken eşim özel sektörde çalışıyordu kpederimle ortak iş yapmıyordu.Konunuzda çok net şekilde sen ben olayını gördüm önce biz olun sonra kv kp uğraşın malını istediğinin üzerine yapar sonuçta kimse ailelere güvenip evlenmiyor
ben 30 yıllık anneme güvendiğim için anneme gittim.bana kalsa hep kendi evimde pişirip yiyeyim eşim uymuyor buna sonra beni iki arada bi derece bırakıyor.Dedıgım gıbı hala olan sorunu anlamadım sonucta onlarla yemek zorunda degıldınız kendı evınmızde kendınız pısırıp yıyebılırdınız ancak sız beraber yemege calısmıssınız ancak sureklı sız aldıgınız ıcın rahatsız olmussunuz bu seferde esınız annesınde sızde kendı anneızde yemeye baslamıssınız
ben boyle anladım
saygısız ve seviyesiz yorumlara açık olmadığım için özür dilerim daha da ısrar ederseniz yetkililerle görüşeceğim.buraya konu açtıysanız her türlü yoruma hazır olmalısınız.açık ve net.
Valla bence sıze bırı bır ıyılık yapıyorsa bunun karsılıgını vermenız gerekıyor.bunu bana tehdit amaçlı söylüyor.mezarına götürsün o yüzden diyorum ya hatta böyle yapmasa bile yine kendimi emniyete almak için para biriktiririm evlenirken eşim özel sektörde çalışıyordu kpederimle ortak iş yapmıyordu.
ben 30 yıllık anneme güvendiğim için anneme gittim.bana kalsa hep kendi evimde pişirip yiyeyim eşim uymuyor buna sonra beni iki arada bi derece bırakıyor.
saygısız ve seviyesiz yorumlara açık olmadığım için özür dilerim daha da ısrar ederseniz yetkililerle görüşeceğim.
yetkililerle görüşeceğim,pekisaygısız ve seviyesiz yorumlara açık olmadığım için özür dilerim daha da ısrar ederseniz yetkililerle görüşeceğim.
tabi ki görüşüyorum.Saygısız ve seviyesiz derken??
Bence de lütfen görüşün yetkililerle!!
anlayamadım?17 yaşında kaynınız var diye,niye kayınvalidenin evinde yemek yemiyorsunuz da,sadece çay içip,çekirdek çitliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?