terbiyesizliğin adı olmuş şeker hastalığı

şeker hastalığıyla,17 lik kayınla falan ilgisi yok konunun bence.

bu arada siz çok bedavaya alışmışsınız sanırım herkes sizden bıkmış. bir de bu açıdan baksanız olaya. birikim milletin üzerinden geçinerek olmaz ki. kendi harcamalarınızı mutfak yakıt fatura vs. ödedikten sonra dikkatli harcayarak birikim yapılır.ama siz kazandığınız bütün parayı biriktirmek istiyorsunuz bu gidişle anneniz bile pes edebilir

Sinirden heralde çok düzgün yazamamışsınız prk anlamadım

Bir de düşün kayınvaliden Allah bilir ne çekiyor kocasından. Bu arada yaşı kaç? Kafa gidiyor olabilir mi?

Bu arada ben pek anlamadım ama evde yemek yapmama falan neden? Neden sürekli annende yemek yiyorsun? Ne bileyim o ev olmayada bilirdi. Ailenizden uzak yerde de yaşıyor olabilirdiniz. Ev kirası, fatura mutfak masrafı hepsi sizin üzerinizde olsa nasıl geçinecektiniz? Ve maddi durumlar sıkıntıysa çocuk olana kadar sen de bir işin ucundan tutabilirsin yemeği bile sen yapmıyorsan evde otur otur nereye kadar bence ev bütçesine katkı zamanı.

Profilinde Manisa yazıyor. Tahmin etmistim. Tam da ege bölgesi nin köylü kesiminin cahil kafalarının içinde kalmışsın. kv kp den bahsediyorum.
Gelini çalıştırır elinden de parayı alır. Parayı almaya gelince onlar bir ailedir para verilmelidir ama kp kv bi yardım edecek olurlarsa herkesin kesesi ayrılıverir ne hikmetse. Eminim bunlar sana evlenirken de pek değer vermemiştir. Şu insanların kalın kafalılıgı doğuda bile yok yemin ederim!
Çık o evden boşver. Bu insanları çekeceğine 300-400 kira ver daha rahat edersin

Tam da ege bölgesi nin köylükesiminin cahil kafalarının içinde bu nasıl bi cümle ve genelleme allah aşkına yaaa

Tam da ege bölgesi nin köylükesiminin cahil kafalarının içinde bu nasıl bi cümle ve genelleme allah aşkına yaaa
Canım ben de egeliyim biz de köylü yüz ve anlatılanlar çok tanıdık geldi. Bu yüzden acıdım kıza. Yoksa kimseyi yermek değil amacım.

Insanlar yaşlandıkça çok problem çıkarıyorlar. Çok anlayışsız oluyorlar evlatlatına karsı. Birde bu evlat ayrımı yapanlar varya Allah onları bildigi gibi yapsın. Nacizane fikrim onların evlerinde oturuyormuşsunuz ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin. Yok ben ayrilamam diyorsan (benim gibi ) söylenenleri sineye ćekeceksin.

Hanımlar üsluplara dikkat ediniz, polemiğe girmeyiniz.

ben 30 yıllık anneme güvendiğim için anneme gittim.bana kalsa hep kendi evimde pişirip yiyeyim eşim uymuyor buna sonra beni iki arada bi derece bırakıyor.[/QUOTE]

Bence asıl sorununuz eşiniz. Kusura bakmayın ama evlenmeyi bilen evini gecindirmeyi, evinde bir kap as pişirmeyi, sobasini tüttürmeyı de bilmeli.

bi kap yemegin, dogalgazin parasını ödeyemeyecek olan hesaplayan bi zahmet evlenmesin.

Insaniz yani zor zamanlar olabilir ama eşiniz bedavacilik yaoiyor bunu yaşam biçimi haline getirmek istiyor.

Kimseye eyvallahim olmasın diyorsanız kendi ayaklarınız üzerinde durmayı bilmelisiniz.

Kayinpederle anlasamiyor musunuz çıkın o evden. Ayrı en tutun kimsenin de lafını isitmeyin.

Annemden bilirim ilk şeker hastalığına yakalandığında aşırı alınganlık ve sinir vardı halende alıngan bence şeker hastaları karekter değiştiriyor bu doğru kayın peder de şekerhastası oda çok sinirli doğruluk payı var
çünkü bazılarında şeker sinir sistemini etkiliyor nede olsa damar hastalığı

Sorun açık ve net esin. Esin izin vermese kimse gik diyemez.

Son düzenleme:
sanırım şeker hastalığını şundan dedi konu sahibi. kayınpeder lafının ayarını bilmiyor dibine dibine söylüyor sonrada şeker o ne dediğini bilmiyora bağlanıyor konu.

ama onun haricinde yazıdan şunu anlıyorum. para biriktrimek için orda burda yemek yiyen bir çift. acayip itici duruyor burdan bakınca. annenize de gitmeyin oturun evde yeyin yemeğinizi. 2 maaşdan bir öğün yemek yapamayacaksanız çalışmayın daha iyi.
ayrıca evde eşinizin hakkı da var onu da anladım. kv zaten diyor ev benim üstüme takılmayın babaya ee büyütmeyin sizde.
ve 17 yaşında kaynınızın olduğunu söylemeniz de sanki çocuk sapıkmış gibi durmuş. o da çok ayıp. böyle şeyler ima bile edilmez durduk yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…