- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
yetkililerle görüşeceğim,peki
Kendimi emniyete almak için ne demek 6 yıllık evliyim böyle düşüncem olmadı böyle düşünülen evlilik ne kadar sağlıklı hiç hoş değil yani mal para konuları para alınan yerden emirde alınır onların evinde oturuyorsanız bi çok şeye susacaksınız üzgünüm amabunu bana tehdit amaçlı söylüyor.mezarına götürsün o yüzden diyorum ya hatta böyle yapmasa bile yine kendimi emniyete almak için para biriktiririm evlenirken eşim özel sektörde çalışıyordu kpederimle ortak iş yapmıyordu.
ben 30 yıllık anneme güvendiğim için anneme gittim.bana kalsa hep kendi evimde pişirip yiyeyim eşim uymuyor buna sonra beni iki arada bi derece bırakıyor.
eşimle kesemiz ayrı çünkübence asıl mesele sizin eşinizle aranızda... neden keseniz ortak değil, neden ayrı eviniz varken evinizde yemek pişiremeyecekmişsiniz. ikinizin de hem işleri var, üstelik eşiniz babasına da yardım ediyormuş hayvancılıkta.
bu zamanda kira-ev almak zor, size 4 duvar da olsa bir ev vermişler, içini yaptırıp oturmuşsunuz, kiracı olsanız uzun vadede daha çok masraf olurdu. belki mesafeli olmanız, hergün annenize gitmeniz gözlerine batmıştır? siz annenizde yemek yerken eşiniz nerde yiyor?
tüp bebek tedavisi-ilaçlar çok masraflı bunun için para biriktirdiğinizi biliyorlar mı?
inşallah siz eşinizle anlaşabilirsiniz ve sorunlar böylelikle daha rahat çözülür. evliliklerde ayrı kese-ortak sofraya oturma anları olmaması çok kötü. asıl düzeltmeniz gereken bu.
ev kvaldemin üstüne ben kvaldeme yardımcı olmaktan gocunmuyorum ama kpederin niyeti kötü.onların evi mevzusu da işte eşim sağolsun yoksa böyle bi dert olmayacaktı.Kendimi emniyete almak için ne demek 6 yıllık evliyim böyle düşüncem olmadı böyle düşünülen evlilik ne kadar sağlıklı hiç hoş değil yani mal para konuları para alınan yerden emirde alınır onların evinde oturuyorsanız bi çok şeye susacaksınız üzgünüm ama
konuda en basit ortak kestik kurban yenecek etleri neden aldın diyor ben hepsini almadımki paylaştık evde de iki yumurta kıracak kadar bişey olsun yani.elalemin hakkını yemiyorum kiKonunun acilis yorumunu okudum. K.peder sizden nasil geçiniyor anlamadim ben.
:)Sucuk,bükme,kese ,çay,çekirdek çitleme var ama şeker hastalığı ile alaka ne onu göremedim.siz çekirdek çitlerden kayınpeder sinirle çekirdekleri önünüzden mi çekiyor sonra ben şeker hastasıyım tuzlu şeyler sevmem mi diyor ??? Anlayan bana da anlatsın.
17 yaşındaki delikanlı ne alaka,yemek yerken 17lik kayın sorun oluyor da çekirdek çitlerken olmuyor mu? Hiç bişey anlamadım.canım da sucuk ve çekirdek çekti iyi mi??
Ay ınanmıyorum cok tatlısınSucuk,bükme,kese ,çay,çekirdek çitleme var ama şeker hastalığı ile alaka ne onu göremedim.siz çekirdek çitlerden kayınpeder sinirle çekirdekleri önünüzden mi çekiyor sonra ben şeker hastasıyım tuzlu şeyler sevmem mi diyor ??? Anlayan bana da anlatsın.
17 yaşındaki delikanlı ne alaka,yemek yerken 17lik kayın sorun oluyor da çekirdek çitlerken olmuyor mu? Hiç bişey anlamadım.canım da sucuk ve çekirdek çekti iyi mi??
-Hamileler okumasın,bu yazı ağır aşerme içerebilir-Ay ınanmıyorum cok tatlısın
olsada bu sucuk mangal ekmek arası off be valla ayranla fılan colaya bıle gerek yok
-Hamileler okumasın,bu yazı ağır aşerme içerebilir-
Şöyle taze çıtır çıtır ekmeğin arasına mangalda nar gibi kızarmış sucuk olsa ne güzel yerdik değil mi yakola,ayran aynen dediğin gibi olmasa da olur.Bi su olsa yeterdi canım.
-Hamileler okumasın,bu yazı ağır aşerme içerebilir-
Şöyle taze çıtır çıtır ekmeğin arasına mangalda nar gibi kızarmış sucuk olsa ne güzel yerdik değil mi yakola,ayran aynen dediğin gibi olmasa da olur.Bi su olsa yeterdi canım.
Sucuksuz ve sunumsuz yakalandık
eşimle kesemiz ayrı çünkü
-çoğu kere kpeder dibindeki tarlayı kiralama koyun almak gibi kendi işine yarayacak. işlere eşimi ikna edip para istetti.
-maalesef eşim maddi konuları babası ile paylaştığı için bizim gelenden gidenden haberleri oluyor hiç hoş bir şey değil.hatta onun ağzınla eşim annemin maaşını bile sordu.
-kartı hep elimden almaları için kışkırttı.
-elimizdeki ziynetleri (sanki karunun hazinesi zannediyorlar heralde) almak için baskı yaptı.
daha neden sayarım ama uzun olacak bu kadar yeterli.
sonuna kadar hak veriyorum.şu var onun ailesi yakın bir yere getirterek bizi (kira ödemessiniz bahanesi ile)eşini ikna et, tüp bebek tedavisi göreceğiz paranı bana ver bende dursun de, tabi evinize erzak vs alıp aylık harcamalarınızı yapıp her ay bi miktar da biriktirme yoluna gidin.
17 lik delikanlı belki sınava hazırlanıyordur hergün gitmeniz hoş olmaz, herkesin evinin düzeni var.
ben şahsen kendi anneme de hergün gidip yemek yemeyi istemezdim, ona yük olduğumu da düşünürdüm.
sizin yapmanız gereken eşinizle anlaşmanız.
harcamalarınızı, kömürününüzü, erzağınızı, faturanızı hesap edip kalanı da birikiyorsa biriktirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?