Terkeden sevgilimden uzun bir mesaj?

İyilestiniz tabi.Bu önemli beklemiş iyi olun diye artık evlenirde Allah korusun başınıza birşey gelirse siz iyi olana kadar gider Almanya'da yaşar 6 ay olmaz 3 sene olur.Birde niye inanmıyoruz böyle pismanim diye dönenlere çünkü yetişkin insanlar pişman olacakları birşey yapsalar bile hemen pişman olurlar hemen telafi ederler 3 ay sonra değil .Olay böyle olunca ben başka birşey düşünüyorum .Siz bilirsiniz ben mutlu birşey görmüyorum bu ilişkide sizin için

Ne durumda olduğumu iyi olup olmadığımı bilmiyor aslında. Pişmanlık konusunda haklısınız neden 3 ay sonra gezdi tozdu tatilini yaptı.

Ne durumda olduğumu iyi olup olmadığımı bilmiyor aslında. Pişmanlık konusunda haklısınız neden 3 ay sonra gezdi tozdu tatilini yaptı.
Ben bu tarz konularda mesaja kadınların ve kızların değerimi anladı kapımda surunecek mantığının çok saçma olduğunu düşünüyorum değer bilen ilişki sürerken bilir normali bu sizin için değil bence istenmiyorsa ne cevap ne nokta ne arama engel de gereksiz kapında yatarsa ez geç.Cünkü zaten bugüne kadar ne yaptı ne olursa olsun isteyen biri olarak ne yaptı ? Düşünün.Ben inanmıyorum böyle pismanliklara fakat her insan yaşayıp öğrenmeli bunuda biliyorum.İnsanlarin böyle lamba cini gibi durduk yere sevgisinden kıymet bilmesinden 180 derece farklı şekilde dönmesinin sebebi kesinlikle sevgi aşk olamaz

Zor günümde yanımda olmayanın şimdiki hayatımda yeri yok de engelle
Çok haklısınız benimde hatalarım vardı ama psikolojim bozuktu biliyorsunuz ki son cümlelerimde de açık kapı bırakmıştım ama bişey demedi ve aradan 3 ay geçmiş ne oldu yani

Geçenlerde yine bu çocukla ilgili konu açmamış mıydın?
Sal bu çocuğu. Tekrar kötü bir dönem yaşadığında yine gidecek.
Denenmişi denemek olmaz hele ki seni böyle bir durumda bıraktıysa

Aynen o zaman yoklamış cevap vermeyince de üstelemeye başladı.
Geçenlerde yine bu çocukla ilgili konu açmamış mıydın?
Sal bu çocuğu. Tekrar kötü bir dönem yaşadığında yine gidecek.
Denenmişi denemek olmaz hele ki seni böyle bir durumda bıraktıysa

Günahına girmeyim ama belki birileriyle görüştü bu arada ve sizden iyisini bulamayacağı kafasına dank etti. Yani eğer zaten güveniniz yoksa, zaten ayrılmışsınız kendinizi de toplamanıza sevindim hiç bulaşmayın tekrar. Hani ex'ten next olmaz derler ya bu doğru.
6 ay Türkiye'de, 6 ay Almanya'da uzak mesafe evliliği pek evlilik olmaz. Hani zorunluluktan 1 sene olur, iki sene olur ama devamlı olmaz gibime geliyor. Biz de bir zorunluluk nedeniyle eşimle geçen sene 6 ay ayrı kaldık, herkes böyle evlilik mi olur dedi. Arada da yine 3 ay falan ayrı kalıyoruz ama yani çok da normal ve ideal bir durum değil bu. Neyse önemli olan sizin kendinizi toparlamış olmanız, zaten güçlü bağlarla bağlanmamış olduğunuz, size böylesine bir kırgınlık yaşatan ve en önemlisi güveninizin olmadığı bir insanla tekrar denemeyin derim.

Vicdanını rahatlatmaya gelmiş de olabillir. Bak ben yanında oldum der ama başka bir şeyden sorun çıkartıp da tekrar ayrılabilir de. Bence hiç hayatına alma tekrardan.

Bence de öyle evlilik olmaz o evlilikte olan kadına olur yine. Ben de çok oraya gitmek istiyordum hastalık maalesef engelledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…