Terkeden sevgilimden uzun bir mesaj?

Diz kireçlenmesi ağır olanı. Maalesef adım dahi atamadım uzunca bir süre şimdi daha iyiyim çok şükür daha da iyi olucam
Ay zannedersin olecek hastalık ondan terk etmiş haspam. Bence sizi engelli kalacaginjzj dusundu ugrasamam dedi bıraktı köpek ya. Ay bu gerizekali için bir cümle daha yazıp enerji harcamayın ya yalnız kalmak bununla olmaktan iyidir

Aynen yine olan kadına olacak
O diğer 6 ayda da ben yanına gidecekmişim iznim kadar saçma sapan işte
Kendi adıma söylüyorum böyle bi adamla birlikte olacağıma salatalıkla birlikte olurum
Dün bi konu vardı x’de ordan aklıma geldi salatalık, depdorant

Bu yamuk g*tler ne sanıyor kendini ilginç koskoca prensler sevdikleri kadın uğruna nelerden vazgeçti… Bu da sana yılda 6 ay vaad ediyor….

Kesinlikle öyle çoook haklısınız

Üstelik hala da diyorki buraya gelirsen de demiştim 1-2 sene iş bulamasan da her açıdan destek olurum verdiği sürede 1-2 sene. Kesinlikle salatalığı tercih ediyorum

Aynen yine olan kadına olacak
O diğer 6 ayda da ben yanına gidecekmişim iznim kadar saçma sapan işte
Kendi adıma söylüyorum böyle bi adamla birlikte olacağıma salatalıkla birlikte olurum
Dün bi konu vardı x’de ordan aklıma geldi salatalık, depdorant

Bu yamuk g*tler ne sanıyor kendini ilginç koskoca prensler sevdikleri kadın uğruna nelerden vazgeçti… Bu da sana yılda 6 ay vaad ediyor….
Üstelik hala da diyorki buraya gelirsen de demiştim 1-2 sene iş bulamasan da her açıdan destek olurum verdiği sürede 1-2 sene. Kesinlikle salatalığı tercih ediyorum

Hiç değilse bu yamuk g*t*n stand şeyine mahkum olmazsın, istediğin boy kalınlığı seçersin.
Valla seks shoplarda titreşimlileri var ayol

İnsanı böyle konuşturuyorlar, erkek kalmadı ortada valla. Adam olmak zor olmamalı bu kadar.
Bir kadının sorumluluğunu almak istemeyen adam bunlar…

Bi tanıdık vardı. Tamam çok yakışıklı değil ama okumuş, geçerli mesleği olan, iyi para kazanan vs vs.
İnan kendini heba etti adam, çok da iyi ve güzel bir sevgilisi vardı.
Kadın bunun ne olduğunu anladı bu da sanıyor ki böyle devran döner.
Kadını o güzelliği ile kim bırakır, anında biri ile tanıştı. Adam yakışıklı, iş güç sahibi evlendi.
Bu şok oldu.

İnşallah sende bu çapulinge böyle bi şok yaşatırsın.

Ahahahahha Gerçekten erkek kalmadı.
Çok aminnnnnn inşallahh

Ahaha
Haklısınız valla ne diyimki :)
Defalarca kireçlenmenizi anlattınız. Evet her hastalık önemli ama sanki kanser olmuşsunuz gibi abarttınız. Yaşayan bilir de demeyin. Çok ağır ameliyatlar geçirmiş biriyim . Bu durumda nasıl evleneceksiniz? Tek başınıza bile normal hayatınızı sürdürmüyorsunuz. Hep aynı konuyu açıyorsunuz.Önce bir psikoloğa gidin bu sorunu çözün. Gençsiniz daha yahu. 70 yaşındaki teyze gibi dizim de dizim diyorsunuz hep. Sonra seveceğiniz biriyle bir ilişkiye başlarsınız.

Ama ağrıyor dizim hastalığın yaşı mı var 70 yaşındaki teyze gibiyse dizimin için ağlamayayımda ne yapayım
Zaten evlilik düşünmüyorum. Erkekte yok yani sağlıklıykende bulamadık:) hep aynı konuyu açmayayım da ne açayım uhud savaşını mı konuşalım şu an problemim bu. Buradaki insanlar sorunu neyse zaten haklı olarak defalarca onla ilgili konu açıyor normal bir durum daha dün uzman psikoloğumla görüştüm seninle gurur duyuyorum dedi teşekkür ederim psikolojimi düşündüğünüz için gayet iyiyim

Takıntı yapmışsınız dizinizi ama. Bu şekilde yaşanmaz ki. Dr larınız ne tedavi verdiyse uygulayın, gerisini hayata bırakın. Evlilikte gayet düşünün . Tek adam eski sevgiliniz değildi. Eş sorunları aile sorunları vs ile başedilemez psikoloğa gidilir gayet doğal. Ama bu kireçlenme için devamlı gidiyorsanız , burada bir sorun var demektir. Sağlıklı uzun bir ömür dilerim

Kireçlenme için gitmiyorum artık son seansı yaptık ihtiyacınız olduğunda gelirsiniz artık dedi. Şu an iyileşemedim tedavi aşamasındayım hala haliyle aktif tedavi sürerken hastalığım hayatımın önemli kısmını oluşturmakta ama zamanla azalacak inşallah. Evlilik iyi biri çıkarsa olabilir tabi ama şu an fikrim bu şekilde herkese de uygun değil hastalıktan önce de tereddütlerim vardı. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…