Terkeden sevgilimden uzun bir mesaj?

ben de canlı örneğini gördüm
kadın kanser olunca kocası terk ediyor. kadın iyileşiyor. şuan tekrar beraberler. birbirlerine karşı sevgileri yok o kadar belli ki kadın sürekli söyleniyor artık aşk yokmuş o eskilerdeymiş de bilmem ne, adam uzaklarda hep kendi aleminde, gözü dışarıda belli

Kadın neden birleşir ki bu durumda

Kadın neden birleşir ki bu durumda
bilemiyorum ona sorabileceğim bir yakınlığım yok ama zor bir süreç atlatmış. belki de çok yalnızdı ve eşine kırgınlığı büyüktü, telafi etsin istedi. belki adamdan kopmak için son bir sefere ihtiyacı vardı. çok uzun ömürlü olduklarını sanmıyorum. hani ölümle yüzleşince insanlarda bir şey değişir, kontrol edebileceklerinin çok kısıtlı olduğunu anlar ve değiştirebileceği şeylerin sorumluluğunu alır. belki ölüm bile çare değildir bazılarına veya kendisinin değişim süreci budur işte. şuan o sürecin içindedir. belki bir şeyi değiştirmek için çok yorgundur. yargılamak istemiyorum. dışarıdan mutsuz görünüyor

İyice kudurdu mesajlarına cevap vermeyince kaç yıl seni bekledim gördüğüm muamele bu mu heryerden engellemişsin diyor pislik ya
E kendini ifade etmemişsin. Zor günümde yanımda değildin şimdi ne yüzle yazıyorsun deyip lafı ağzına tıkmamışsın. O da üste çıkacak yüzü bulmuş. Tabi üste çıkması tamamen yanlış. Nasıl biri olduğunu iyice görmüş oldun

İşte daha iyi oldu soğumam için terbiyesiz. Yazıcam yazıcam hepsini.

Siz hastayken yanınızda olmamış bakın bunu kendinize yüksek sesle söyleyin, bir kağıda büyük harflerle yazıp okuyun, "hastayken yanınızda olmamış" gerisi teferruat... Üç ay merak etmemiş sonra gelmiş göz boyamak için yalanlar sallıyor, geri dönmeyi hak etmiyor defedin. Umarım sağlığınıza kavuşmuşsunuzdur, geçmiş olsun

o kadar haklısınız ki zaten sürekli aklımda hastalığın üzüntüsüne ayrılık üzüntüsü ekledi sağolsun. Sağlığım çok daha iyi tam kavuşamasam da. Çok teşekkür ederim mesajınız için.

Çok haklısınız benimde hatalarım vardı ama psikolojim bozuktu biliyorsunuz ki son cümlelerimde de açık kapı bırakmıştım ama bişey demedi ve aradan 3 ay geçmiş ne oldu yani
Nasıl çat diye bitirmek bu hem kapı bırakıyorsun hem çat diye bitirdim diyorsun çok güldüm

Nasıl çat diye bitirmek bu hem kapı bırakıyorsun hem çat diye bitirdim diyorsun çok güldüm
Son cümlelerimde açık kapı bıraktım ondan cevap gelmeyince de çat diye bitirdim sosyal medyadan engelledim sildim numarasını o anda. Açık kapı bırakmadım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…