- 9 Ağustos 2025
- 116
- 175
- 18
sana güvenmiyorum deyincevap ne yazayım bilmiyorum. Hastayım evlilik bana göre değil diyim
ben de canlı örneğini gördümGeçen bir haber vardı. Kanser olan hemşire, tanı aldığı gün eşi tarafından terk edilmiş ve birkaç hafta içinde boşanmışlardı. Adam, madem kanser oldun benim için bu evlilik bitti demiş.kadın kanseri yenmiş ama bence o adamın attığı kazık hayat boyu unutulmayacak bir şey. Duyunca öyle şaşırdım ki ama şaşırmamak lazım. Sizin bu eski erkek arkadaş (!) tam da evlenince ilk darbeyi vuracak kişi. Asla ama asla dönmeyin.
Mesela Allah korusun ben kanserim vs deseniz bakalım sizinle tekrar görüşecek mi?
sana güvenmiyorum deyin
ben de canlı örneğini gördüm
kadın kanser olunca kocası terk ediyor. kadın iyileşiyor. şuan tekrar beraberler. birbirlerine karşı sevgileri yok o kadar belli kikadın sürekli söyleniyor artık aşk yokmuş o eskilerdeymiş de bilmem ne, adam uzaklarda hep kendi aleminde, gözü dışarıda belli
bilemiyorum ona sorabileceğim bir yakınlığım yok ama zor bir süreç atlatmış. belki de çok yalnızdı ve eşine kırgınlığı büyüktü, telafi etsin istedi. belki adamdan kopmak için son bir sefere ihtiyacı vardı. çok uzun ömürlü olduklarını sanmıyorum. hani ölümle yüzleşince insanlarda bir şey değişir, kontrol edebileceklerinin çok kısıtlı olduğunu anlar ve değiştirebileceği şeylerin sorumluluğunu alır. belki ölüm bile çare değildir bazılarına veya kendisinin değişim süreci budur işte. şuan o sürecin içindedir. belki bir şeyi değiştirmek için çok yorgundur. yargılamak istemiyorum. dışarıdan mutsuz görünüyorKadın neden birleşir ki bu durumda
İyice kudurdu mesajlarına cevap vermeyince kaç yıl seni bekledim gördüğüm muamele bu mu heryerden engellemişsin diyor pislik yasana güvenmiyorum deyin
E kendini ifade etmemişsin. Zor günümde yanımda değildin şimdi ne yüzle yazıyorsun deyip lafı ağzına tıkmamışsın. O da üste çıkacak yüzü bulmuş. Tabi üste çıkması tamamen yanlış. Nasıl biri olduğunu iyice görmüş oldunİyice kudurdu mesajlarına cevap vermeyince kaç yıl seni bekledim gördüğüm muamele bu mu heryerden engellemişsin diyor pislik ya
E kendini ifade etmemişsin. Zor günümde yanımda değildin şimdi ne yüzle yazıyorsun deyip lafı ağzına tıkmamışsın. O da üste çıkacak yüzü bulmuş. Tabi üste çıkması tamamen yanlış. Nasıl biri olduğunu iyice görmüş oldun
Daha çok lafı hakkediyor hele ben haksızlıklarda fena oluyorum neler derdim nelerİşte daha iyi oldu soğumam için terbiyesiz. Yazıcam yazıcam hepsini.
Başıma bela filan olur bu devirde korkuyor insan ya amanDaha çok lafı hakkediyor hele ben haksızlıklarda fena oluyorum neler derdim neler
Siz hastayken yanınızda olmamış bakın bunu kendinize yüksek sesle söyleyin, bir kağıda büyük harflerle yazıp okuyun, "hastayken yanınızda olmamış" gerisi teferruat... Üç ay merak etmemiş sonra gelmiş göz boyamak için yalanlar sallıyor, geri dönmeyi hak etmiyor defedin. Umarım sağlığınıza kavuşmuşsunuzdur, geçmiş olsunArkadaşlar hastalık sürecimde sevgilim yanımda olmamıştı zaten çok aşıkta değildim biliyorsunuz. Ayrılalı 3 ay oldu. Arama, sonrasında üstten bir nasılsın mesajı sonrası bugün upuzun bir mesaj geldi. Kendine çok kızıyormuş hastalık sürecinde yanımda olmadığı için. İlk gördüğü andan beri evleneceği kızmışım hala da öyleymiş. Çözümü de bulmuş 6 ay türkiye de kalcakmış yanımda 6 ay almanyada. Böylece ben de taşınmamış olacakmışım böyle bir evlilikte nasıl olacaksa artık. Her ne olursa olsun benimle görüşmek istiyormuş. Arkadaşlar ayrılırken ben buna açık kapı bırakmıştım aslında görüşmemiz gerek vs gibi ama hiçbişey dememişti ve anında silmiştim. Ayrılığımız aceleye gelmiş. Bana diyecekmiş ama fırsat bulamamış filan. Yeni dank mı etti yada amacı ne kafam karıştı ama güvenim de yok maalesef tam toparlamıştım kendimi
o kadar haklısınız ki zaten sürekli aklımda hastalığın üzüntüsüne ayrılık üzüntüsü ekledi sağolsun. Sağlığım çok daha iyi tam kavuşamasam da. Çok teşekkür ederim mesajınız için.Siz hastayken yanınızda olmamış bakın bunu kendinize yüksek sesle söyleyin, bir kağıda büyük harflerle yazıp okuyun, "hastayken yanınızda olmamış" gerisi teferruat... Üç ay merak etmemiş sonra gelmiş göz boyamak için yalanlar sallıyor, geri dönmeyi hak etmiyor defedin. Umarım sağlığınıza kavuşmuşsunuzdur, geçmiş olsun
Onu bile beceremez ben de gittim böylesini nasıl beğendiysem.6 ay Ayla, 6 ay Olga takılacak diye yorumladım.
Nasıl çat diye bitirmek bu hem kapı bırakıyorsun hem çat diye bitirdim diyorsun çok güldümÇok haklısınız benimde hatalarım vardı ama psikolojim bozuktu biliyorsunuz ki son cümlelerimde de açık kapı bırakmıştım ama bişey demedi ve aradan 3 ay geçmiş ne oldu yani
Hastalığınız nedir ? Ayrıca son durum nedir Meral ettimOnu bile beceremez ben de gittim böylesini nasıl beğendiysem.
Son cümlelerimde açık kapı bıraktım ondan cevap gelmeyince de çat diye bitirdim sosyal medyadan engelledim sildim numarasını o anda. Açık kapı bırakmadım yaniNasıl çat diye bitirmek bu hem kapı bırakıyorsun hem çat diye bitirdim diyorsun çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?