- 22 Kasım 2014
- 70
- 11
- 13
- 40
- Konu Sahibi damlasarikaya
-
Arkadaşlarım merhaba,
Ters dubleks ev almak üzereyiz böyle bir evde oturan arkadaşlarımın ne gibi sıkıntıları var ? Ev benim hoşuma gitti ama tek sorunu apartmanın giriş kısmına bakması ama istediğim fiyatada arakat yok malesef olanlarda istediğim muhitte değil ev tam ters dublekste değil toprak üstü bahçe katı ve üst giriş diyelim.. Fikirlerinizi bekliyorum canlar :)
annemler oturuyor ters dublekste..
oda hep ısıtamam korkusu yaşıyordu ama normal bir daire gibi ısınıyor..
ben çok beğeniyorum o tip evleri..
en alt olmasından ve giderlerden kaynaklı bazen lavabolardan koku vurabiliyor yalnızca, onuda sprey parfüm tarzı şeylerle çözdü..
alt katın camları ufak ama dğeerlendirmede hiç skıntı yaşamadı,
aksine fransız cam gibi tül diktirip, iki yanına fon bağladı.. hiçte öyle kot görüntüsü olmuyor..
Sizindemi ters dubleksKesinlikle kullanisli degil. Rutubet sorunu. Havalandirma sorunu.bortu bocek sorunu.bunlar bazilari.
giderlerden kesin emin olamazsınız rögar girişine kadar tesisatı kontrol etmek gerek ki bunu da siz anlayamazsınız ustasını bulmak lazım misal s borusu yoksa rögara giden kanalda işte giderde o zaman sıkıntı yaşarsınız yani bunun garantisi yok sıfırdan girmiyorsanız orada oturmuş olanlara bir danışın derimSizindemi ters dubleks
Sıfır bina canım.. Şuan sıvası yapılıyor o kadar inceleme şansımız olmadı malesef..giderlerden kesin emin olamazsınız rögar girişine kadar tesisatı kontrol etmek gerek ki bunu da siz anlayamazsınız ustasını bulmak lazım misal s borusu yoksa rögara giden kanalda işte giderde o zaman sıkıntı yaşarsınız yani bunun garantisi yok sıfırdan girmiyorsanız orada oturmuş olanlara bir danışın derim
o zaman kumar gibi girmeden anlayamazsınız malesef inşallah sıkıntı yoktur tesisatta müteahhitin yaptığı diğer işlere de bakın mülk sahipleriyle konuşun diğer projelerden belli eder zaten kendiniSıfır bina canım.. Şuan sıvası yapılıyor o kadar inceleme şansımız olmadı malesef..
giriş ve girişin altı.Topraktamı sizinde toprak üstümü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?