Ters dubleks

Engin derken anlayamadım canım kusura bakma ??
Bahçe duvarı ve balkonu çok alçak özellikle bahçe duvarı alçak hırsızlar rahatlıkla girebilir yani,Demir kapıda var ama açılması zor olmaz hırsızlar için.

Bahçe duvarı ve balkonu çok alçak özellikle bahçe duvarı alçak hırsızlar rahatlıkla girebilir yani,Demir kapıda var ama açılması zor olmaz hırsızlar için.
Bunları örnek koydum bizimki iki insan boyu kadar artı korkuluk yapacaklar ama hırsızın giremeyeceği yer yok allaha emanetiz

Ters dublex daha kullanışlı normal dublekslere oranla.ayrıca evi ısıtmakta daha basit ve daha ekonomik
Nasil evi isitmak basit mi.baba evim dubleks evdi.en ust kat ve dubleks evde buyudum.
1.her kis oyle faturalar odedikki hem alt hem ust isitmanin nesi ekonomik.
Alti tek yaksan sicagi ust kata yayiliyor isinmiyor hep yuksek derece isitman gerekiyor.800_900 yakit oderler hala.istanbulda bu ev bu arada.

2.yillarca temizligi yordu bizi.bide terasimiz vardi.iki banyo iki tuvalet..tum haftasonum o evi temizlemekle gecerdi.

3.hic samimi degil.tum kardesler herkes kendi odasina cekilirdi.
Asagidan yukariya seslen yada yukardan asagi seslen..

4.bebek olunca evin merdivenlerinden dustu dusecek korkusu.

5.mutfaga in su al cay servis yap.alt kat ust kat mekik cek.

Hic ama hic sevmiyorum dubleks evleri.doydum yasadim biliyorum.abimin eside cok istedi dubleks ev aldilar suan benzer sikintilari yasiyolar.
Bense suan evliyim kiradayim.evim iki oda bi salon.sicakmi sicak.temizligi iki saat suruyor.balkonu bi tane cok cok yetiyor.
Yakitimiz daha 170 igecmedi.
Ilerde ev alma durumumuz var kredi borclari bitince asla dusunmuyorum.
Bunlar benim fikrim.iki kere dusunun dubleks ev isteyenler....

canım çok çok haklısın ama ara katlara herkes temelden giriyor biraz uygun olur düşüncesi ile alıyorlar çok aradık gönlümüze göre ama yok olanlarda hem küçük hem pahalı bizim ki çatı dubleks değil ters dubleks ters dublekste ısınma sorunu pek yok diyorlar. Evin cephesi güneye bakıyor mutfak tuvalet, salon ve bir oda yukarıda geri kalan odalar aşağıda bizim..

Kuzenimin evi ters dubleks, aynı tarif ettiğin gibi. alt katında rutubet var. Alt katta olduğu için. ara kat olsa iyi ama gene alt katı iyi ısınmıyor üst daha iyi ısınıyor. Yazın böcek olayı falan oluyor. Geceleri alt katın camını açamıyor bir şey girer diye. Yani pişman oldu.

Hmm bi sure yasadim ogrenciyken. Ev surekli karanlik basik mutsuzluk dolu gunler. Havalandirma icin cami acsak kediler doluyodu camlara lokasyonda kedi coktu. Toz toprak da bocek olayi da coktu. Binanin yalitimi guzeldi isinma problemi yasamadik ama rutubet mahvediyodu. Mumkunse ara kat al degilse biraz daha para biriktir oyle ev al yani yine ara kat al

Hayatım ben ters dublex ten bahsettim.elbette dublex demek ekstra fatura demek her anlamda!ama normal dublexe göre ters dublex bu konuda daha ekonomik,bayanda onu sormuş zaten,normal daire ve dublex arasındaki farki sormamış,bende mesleğim bu olunda cevap verme istegi duydum.ama dediklerine Katılıyorum

İnşallah canım bakalım hayırlısı artık teşekkür ederim :)

Teşekkürler bella cım güzel ve değerli bilgilerin için :*

Yıllarca oturdum giriş katta, gürültüsünden, pisliğinden yıldım
Rutubet ayrı dert
Hırsıza, dedikoducuya davetiye; dedikoducu ne alaka diyeceksiniz, perdeleri açık tutamıyor insan giriş katta
Velhasıl yazık, satın alacaksınız, yakmayın kendinizi

Teşekkürler canım değerlendireceğim ..

Teyzem gilin evi o sekil.
Ilk basta hic hos bi koku yok. Rutubet koyuyor ev.
Ust katlarin borulari tikana tikana tumu alt katta birikiyormus.
Hatta bi bag varmi emin degilim ama bi kac sene once teyzem gil ölumden dondu.
Gaz zehirlemesi yasadilar kanoluver borusunda sorun yasanmisti.
Egerki enistem namaza kalkmasaymis su an kimbilir belkide ailecek kaybetmistik hepsini Allah korusun.
Diger bi yani ise soyle:
Teyzem gilde giris kapisindan girdiginde 2 adim sonra asagi inen merdivenler var.
Evde asagi inmek istersen kesinlikle giristeki ayakkablik bolumunden gecmen lazim.
Buda demek oluyoki ayakkabilarn bulundugu yerin tum pisligini asagi tssiyosun.
Ama tabi bu her ters dublexte boyle degildir.
Temizlik en onemlisi bana gore evde, ve o evlerde diyebilirmki temizlik cok zor oluyor.
Dahasida var, eve kac kere hirsiz girdi.
Neyseki sadece aldiklari para oldu.
Evlenmeden once 5 kiz kuzenim hepsi alt katta kaliyordular.
Allah korudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…