- 22 Kasım 2014
- 70
- 11
- 13
- 40
- Konu Sahibi damlasarikaya
-
Ben kullanışlı olduğunu düşünmüyorum kendi adıma.
Büyük ihtimalle alt katı yatak odası yapacaksınız öyle olur çünkü.
Beni basar sanırım.
Bir de rutubet olayı var tabiki.
Ben almazdım.
Bahçe duvarı çok Engin değil mi ayrıca balkon sanırım üstteki resim oda çok Engin.Canım örnek olarak böyle alt katı binanın gömülü değil ki 4+1
Eki Görüntüle 1420354 Eki Görüntüle 1420358
Engin derken anlayamadım canım kusura bakma ??Bahçe duvarı çok Engin değil mi ayrıca balkon sanırım üstteki resim oda çok Engin.
Bahçe duvarı ve balkonu çok alçak özellikle bahçe duvarı alçak hırsızlar rahatlıkla girebilir yani,Demir kapıda var ama açılması zor olmaz hırsızlar için.Engin derken anlayamadım canım kusura bakma ??
Bunları örnek koydum bizimki iki insan boyu kadar artı korkuluk yapacaklar ama hırsızın giremeyeceği yer yok allaha emanetizBahçe duvarı ve balkonu çok alçak özellikle bahçe duvarı alçak hırsızlar rahatlıkla girebilir yani,Demir kapıda var ama açılması zor olmaz hırsızlar için.
Bu resimler sizin alacağınız eve ait değil mi?Bunları örnek koydum bizimki iki insan boyu kadar artı korkuluk yapacaklar ama hırsızın giremeyeceği yer yok allaha emanetiz
hayır canım onları örnek olarak attım biz gece çektğimiz için pek belli olmadı resimler ama belli olanları koyayım asıl resimler bunlar şimdi bakabilirsinBu resimler sizin alacağınız eve ait değil mi?
Nasil evi isitmak basit mi.baba evim dubleks evdi.en ust kat ve dubleks evde buyudum.Ters dublex daha kullanışlı normal dublekslere oranla.ayrıca evi ısıtmakta daha basit ve daha ekonomik
Nasil evi isitmak basit mi.baba evim dubleks evdi.en ust kat ve dubleks evde buyudum.
1.her kis oyle faturalar odedikki hem alt hem ust isitmanin nesi ekonomik.
Alti tek yaksan sicagi ust kata yayiliyor isinmiyor hep yuksek derece isitman gerekiyor.800_900 yakit oderler hala.istanbulda bu ev bu arada.
2.yillarca temizligi yordu bizi.bide terasimiz vardi.iki banyo iki tuvalet..tum haftasonum o evi temizlemekle gecerdi.
3.hic samimi degil.tum kardesler herkes kendi odasina cekilirdi.
Asagidan yukariya seslen yada yukardan asagi seslen..
4.bebek olunca evin merdivenlerinden dustu dusecek korkusu.
5.mutfaga in su al cay servis yap.alt kat ust kat mekik cek.
Hic ama hic sevmiyorum dubleks evleri.doydum yasadim biliyorum.abimin eside cok istedi dubleks ev aldilar suan benzer sikintilari yasiyolar.
Bense suan evliyim kiradayim.evim iki oda bi salon.sicakmi sicak.temizligi iki saat suruyor.balkonu bi tane cok cok yetiyor.
Yakitimiz daha 170 igecmedi.
Ilerde ev alma durumumuz var kredi borclari bitince asla dusunmuyorum.
Bunlar benim fikrim.iki kere dusunun dubleks ev isteyenler....
Hayatım ben ters dublex ten bahsettim.elbette dublex demek ekstra fatura demek her anlamda!ama normal dublexe göre ters dublex bu konuda daha ekonomik,bayanda onu sormuş zaten,normal daire ve dublex arasındaki farki sormamış,bende mesleğim bu olunda cevap verme istegi duydum.ama dediklerine KatılıyorumNasil evi isitmak basit mi.baba evim dubleks evdi.en ust kat ve dubleks evde buyudum.
1.her kis oyle faturalar odedikki hem alt hem ust isitmanin nesi ekonomik.
Alti tek yaksan sicagi ust kata yayiliyor isinmiyor hep yuksek derece isitman gerekiyor.800_900 yakit oderler hala.istanbulda bu ev bu arada.
2.yillarca temizligi yordu bizi.bide terasimiz vardi.iki banyo iki tuvalet..tum haftasonum o evi temizlemekle gecerdi.
3.hic samimi degil.tum kardesler herkes kendi odasina cekilirdi.
Asagidan yukariya seslen yada yukardan asagi seslen..
4.bebek olunca evin merdivenlerinden dustu dusecek korkusu.
5.mutfaga in su al cay servis yap.alt kat ust kat mekik cek.
Hic ama hic sevmiyorum dubleks evleri.doydum yasadim biliyorum.abimin eside cok istedi dubleks ev aldilar suan benzer sikintilari yasiyolar.
Bense suan evliyim kiradayim.evim iki oda bi salon.sicakmi sicak.temizligi iki saat suruyor.balkonu bi tane cok cok yetiyor.
Yakitimiz daha 170 igecmedi.
Ilerde ev alma durumumuz var kredi borclari bitince asla dusunmuyorum.
Bunlar benim fikrim.iki kere dusunun dubleks ev isteyenler....
İnşallah canım bakalım hayırlısı artık teşekkür ederim :)Hmm bi sure yasadim ogrenciyken. Ev surekli karanlik basik mutsuzluk dolu gunler. Havalandirma icin cami acsak kediler doluyodu camlara lokasyonda kedi coktu. Toz toprak da bocek olayi da coktu. Binanin yalitimi guzeldi isinma problemi yasamadik ama rutubet mahvediyodu. Mumkunse ara kat al degilse biraz daha para biriktir oyle ev al yani yine ara kat al
Teşekkürler bella cım güzel ve değerli bilgilerin için :*Hayatım ben ters dublex ten bahsettim.elbette dublex demek ekstra fatura demek her anlamda!ama normal dublexe göre ters dublex bu konuda daha ekonomik,bayanda onu sormuş zaten,normal daire ve dublex arasındaki farki sormamış,bende mesleğim bu olunda cevap verme istegi duydum.ama dediklerine Katılıyorum
Teşekkürler canım değerlendireceğim ..Yıllarca oturdum giriş katta, gürültüsünden, pisliğinden yıldım
Rutubet ayrı dert
Hırsıza, dedikoducuya davetiye; dedikoducu ne alaka diyeceksiniz, perdeleri açık tutamıyor insan giriş katta
Velhasıl yazık, satın alacaksınız, yakmayın kendinizi
rica ederim tatlim güle güle oturunTeşekkürler bella cım güzel ve değerli bilgilerin için :*
hayırlısı olsun bakalım..rica ederim tatlim güle güle oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?