tesettür 2011 moda ...

Merhaba kızlar başlığı çok beğendim... :)

Damlalar tarzına bayıldım harika giyinmişsin, bu arada bende Zeytinburnunda yaşıyorum. :) Kıyafetlerini nerde diktiriyorsun? Benimde bir terziye ihtiyacım var.

Bende 2 yıldır kapalıyım , elimden geldiğince güzel şeyler bulmaya çalışıyorum ama özellikle yazın çok zor. Bundan sonra burada paylaşım yaparak birbirimize destek olabiliriz.

merhaba bayanlar

Kıyafet konusunda dertliyim, bulunduğum yerde istediğim gibi kıyafetler bulamadım bu yaz.

Özellikle pantolon üzerine giymek için TUNİK arıyorum. Uzun kollu Yarım elbise ya da uzun gömlekler de olabilir.
Açıkçası ünlü markalara pek bakmıyorum, cebimi yakmayacak daha uygun yerlere bakmam gerek.

Yakında İstanbul'a geleceğim. Bu tarz bir Alışveriş için tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?
Cevap verirseniz çok makbule geçer.

Merhaba kızlar bende pazar günü bi pardesü
aldım.indirime girmişti şansıma çok sevindim.
70 tl aldım hemde yazlık,açık krem rengi.resmini ekliycem kısa zamanda.

tatilin ardından soluğu burada aldım paylaşımlarınız için teşekkürler
tunik modeli soran arkadaş zeytinburnu bahçivanda güzel tunikler vardı 45 tl civarında resimlerini bulabilirsem eklerim

mAŞALLAH Cok güzel bir konu olmus
bende bazı markaların kıyafet ve pardesulerını cok begenıyorum fakat butce o kdr ımkan vermıyor -ki bana israf geliyor bir bez parcasına o kdr para dökmek .
diktirme taraftarı olarak begendıgım ve dıktırmek ıstedıgım birkac model var arkadaslar..
sizlerle paylasmak ıstedım..

uzun bombeli kollu siyah yada pudra pembesi istiyorum

bikaç model daha var ama resımlerı bulamadım malesef.
pendikte ki magazaarda kapalılara göre cok güzel elbise ve kıyafetler var ama fiyatlar biraz fahiş..

Ben de hem yazlık hem de ara mevsimlik bir kap arıyorum ama yok yok yok...
Güzeller çok pahalı uygun fiyatlılar da cok klasik...
İstanbul'da olanlar daha sanslı bu kıyafet konusunda..

tesettür kıyafetleri gerçekten çok pahalı :2: kardeşimin düğünü için kapalı abiye bakıyorum fiyat 400 den aşağı inmiyor
şu resimdeki hoşuma gitti ama fiyatı ne kadar bilmiyorum

kayranın modelleride çooooooooooook pahalı maalesef ama 400 uçuk dün daha bakındım nişanlanacak arkadaşım 100 - 300 arası çok model vardı

resım nasıl eklenıo kızlar
bıkac resmımı koyacağım belkı fıkır olur
buradan yükleyebilirsin canım
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

bu pardesü canım çok beğendim bu modelideeeee

Evet malesef kapalı kıyafetler çok pahalı.artı aradığımı çoğu zaman bulamıyorum. o yüzden ihtiyacım olmasada fiyatı uygunsa denk gelince muhakkak alıyorum.sonra tek tek aldıklarımı kombinliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…