tesettür 2011 moda ...

Slm kizlar vakkonun esarp fiyatlari ne kadar acaba.guzel modelleri var 2011 yaz koleksiyonunda

Slm kizlar vakkonun esarp fiyatlari ne kadar acaba.guzel modelleri var 2011 yaz koleksiyonunda

Pahalıdır sanırım bende yeni kapandım yavaş yavaş alıyorum ama kendime çok yakıştırdığım eşarp bulamadım işte bu diyeileceğim eşarp bulamadım

Pahalıdır sanırım bende yeni kapandım yavaş yavaş alıyorum ama kendime çok yakıştırdığım eşarp bulamadım işte bu diyeileceğim eşarp bulamadım

Canim oncelikle hayirli olsun.bende senin gibiyim aslinda.icime sinen model yok hic. vakkonun modellerini begendi aslinda.birde armineyede bakabilirsin.tiwil esarplarina ozellikle.akeri cok begenmiyorum.genelde gullu dalli oluyor esarplari

Son düzenleme:
kizlar vakkonun online magazasini baktim.esarp fiyatlari cook pahali geldi.150 200 arasi.

kimseler yok konuyla ilgilenen
neysem arminenin bir pardesüsünü çok beğendim
nasıl sizce fiyatı çok yüksek ?

Diktirince koyarım canım kendi düşündüğüm bir modeldi internette yok Yazın ne giyiyorsunuz ya ben kapanalı bir ayı geçti pek birşeyi yokta:26:

hayırlı olsun canım Allah yardım eder
genelde dışarı çıkarken tunik yada perdesü (yazlık gayet hafif )
elbiseyi çok tercih etsemde bulunamıyor fazla ancak diktirmek gerek
yani kendi tarzına göre çokgüzel modeller bulup giyebilirsin dar açık kısa olmamak kaydıyla :)
kısa yada sıfır kollu kıyafetlerin varsa bunlarıda üzerine bolero ile giyebilrisin

Sağol canım elbiselerimin üstünede bolero diktiriyorum uzun kollu elbiseler diktiyorum etek falan idare edicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…