- 6 Temmuz 2015
- 167
- 130
- 53
Merhaba kizlar.Evliyim ogretmenim ve 1yasinda oglum var. Yeni kapandım sayılır.1yil kadar oldu.kapanmadan once isler benim ayagima gelirken kapandiktan sonra bi kapidan kovulmadigim kaldi. Bi is gorusmesi olayimi anlatayim size;
Cv birakmaya bi dersaneye gittim. Yanimda arkadasim vardi ve dış gorunus olarak birbirimize cok zit olan bir arkadasim. Adam geldi arkadasima merhaba hosgeldiniz nasilsiniz hangi brans diye sordu. Ben mal gibi kaldim oyle. Sonra bu sorulari ben cevaplayinca adamin surati dustu ve biz sizi aricaz diyip gonderdi.
Bunun gibi cok olayim var. Calismaya alismis bi kadin olarak bu benim psikolojimi cok etkiledi. Evde oturmak zoruma gidiyo. Kendimi sömürücü gibi hissediyorum.
Bundan sonra ömrüm evde oturarak gecicek galiba. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Okudugunuz icin tesekkur ederim.
Cv birakmaya bi dersaneye gittim. Yanimda arkadasim vardi ve dış gorunus olarak birbirimize cok zit olan bir arkadasim. Adam geldi arkadasima merhaba hosgeldiniz nasilsiniz hangi brans diye sordu. Ben mal gibi kaldim oyle. Sonra bu sorulari ben cevaplayinca adamin surati dustu ve biz sizi aricaz diyip gonderdi.
Bunun gibi cok olayim var. Calismaya alismis bi kadin olarak bu benim psikolojimi cok etkiledi. Evde oturmak zoruma gidiyo. Kendimi sömürücü gibi hissediyorum.
Bundan sonra ömrüm evde oturarak gecicek galiba. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Okudugunuz icin tesekkur ederim.