Teyzeme nasıl davranmalıyım?

Teyzeciğim benim aldığımı beğenmiyosun en iyisi kendin al der çıkarım işin içinden annem olsa öyle naz çekmem o neymiş ya! Kullandırma sakın kendini. İyidir hoştur diyosun da hangi konuda iyi hoş onu da merak ettim.

param yetmiyor teyze de.. arabanın benzini gazı az de ya da bilmem neresinde sorun var çıkaramıyorum de. sal gitsin amannn canını sıktığına değmez yapmak istemiyorsan yapma

benimde işim var yapamam diceksin

Kusura bakma teyze alamam hem alsam da beğenmiyorsun de geç, ben aynı şeyi ikiden fazla yapmayı ya da söylemeyi sevmem o yuzden öyle derdim muhtemelen

'Beğenmediysen ben bunlari geri alayim teyzecim' deseydin keşke.
Kesinlikle kullaniliyosun.

O kadar üstümde yok diyip alma bir dahada bir şey.

yanımda para yok de yada şakayla ayy teyze ben alıyorum beğenmiyorsun boşuna hamallık yapmıyım sen alıver de:)

param yok benzin yok vs de

Annem de sürekli bana "Saygısızlık yapma olsun teyzen yine de yapıver, ediver" diyor. O yüzden buraya yazdım dedim abartıyor muyum acaba? Çünkü kime söylesem "Bir şey olmaz" falan diyorlar. Dediğiniz gibi bahane bulmalıyım ama araba için zorlanıyorum daha çok çünkü akşam saatlerinde ve dolmuş otobüsün olmadığı zamanlarda söylüyor hep. Bıraksan bir türlü, bırakmasan bir türlü.

Birdahaki sefer bir şey istediğin de almayın bahane uydurmaya gerek yok . Aldıklarımı beğenmiyorsun o yüzden alamam deyip konunun içinden çıkın.

Çok ciddi değildi ama bir ameliyat geçirmiştim, o zaman tek başımda duran annemle beraber bu teyzemdi. O konuda hakkını yemek istemedim :)

Ben olsam çok sık görüşmem.İşim var uzaktayım diyip almayın istediğini.

Çok ciddi değildi ama bir ameliyat geçirmiştim, o zaman tek başımda duran annemle beraber bu teyzemdi. O konuda hakkını yemek istemedim :)

Başında durmuş ama ağzına da mıçmış şimdi bana kızma ama benim çok hassas olduğum konular.
Gerçi kimse benim kadar sert tepki vermez orası ayrı
Ben haksızlığa zerre tahammül edemem tabii sen yine de kendi üslubunca reddedip kendini kullandırtma.

Yok niye kızayım doğru söylüyorsunuz. :) Bir arkadaşım olsa buraya konu diye açmam bile, ama teyzem sonuçta yakın bir akrabam. Saygısızlık yapmadan halletmeye çalışıyorum işi, yoksa kestirir atardım.

ayağımı burktum debriyaj fln basamam deyin araba hararet yaptı suyu bitmiş fln sallayı verin bir şey sizin anneniz onun çocuklarından bişiler istiyor mu? benim tayzemde öyle kendi çocuğuna bir kilo elma taşıtmaz ama bana 10 kiloyu yükleyi verir

Düşüncesizlik, bencillik, haksızlık ne ararsan var. Sen satıcı mısın ki almam deyip bırakıyor. Sen onun için almışsın, taşımışsın.
Ben olsam kusura bakma teyze alamam sonra beğenmiyorsun derim.
Eve bırakmak sorun değil, çok dolaştırırsa yine kusura bakma acelem var diyebilirsin.
En çok sipariş konusuna kızdım, ne ayıp.

Bence biraz mesafe koy aradığında açma müsait olunca dönerim mesajı at dönme. Sorarsa aa unutmuşum teyze de. Eve geldiğinde çok yorgunum uyuyacam de odana çekil. Kırmadan uzaklaş. Keşke bir teyzem olsaydı da bu tür dertlerini çekseydim sadece :)

Yok hayır zaten onun çocuklarının kendine hayrı yok maalesef :)

Bunun parasini vermem ne demek
İstemiş almışsin
Çok ayıp yaptığı
Begenmedim diyebilir ama çıkarıp parasini vermeli
Sen benim aldiklarimi begenmiyorsun teyze kendin seç al derim bi daha da almam

Yok hayır zaten onun çocuklarının kendine hayrı yok maalesef :)
hımm ya maddi olarakta kullanıyor gibi bence bak şimdi benim içimden gelir karşı tarafın hesabını 10 kere öderim ama baktım 11.de karşı taraf elini cebine atmıyor kullanıldığımı duşunur uzaklaşırım

bir daha bırsey alma ben beceremıyorum de:)

sırf begenmediği için sipariş ettiği şeyin parasını vermem demesi çok ayıp.begenseydi verecekmiş yani. teyzecim ben sana bundan sonra hiç bişey alamam kusura bakma aldıklarımı beğenmiyorsun de bişey istediğinde. yok yok beğenirim al dersede hayır teyze kararlıyım de. bir yere getirip götürme konusu olduğunda da programının olduğunu söyle

Yorumlarından gayet mantıklı genç bir bayan olduğun belli. Ne yapman gerektiğini biliyorsun bence; kırmak, iğnelemek değil ama net olmak lazım hakkaden insanlara. Ben derim: "Yok teyze valla, sen zaten aldığım hiç bişeyi beğenmiyorsun, uğraşamam" diye...

O portakalları aldı mı peki? Aldıysa bu nasıl bir yüzsüzlük hakkaten?

Bunun parasini vermem ne demek
İstemiş almışsin
Çok ayıp yaptığı
Begenmedim diyebilir ama çıkarıp parasini vermeli
Sen benim aldiklarimi begenmiyorsun teyze kendin seç al derim bi daha da almam

İnanın parasında değilim vermeye çalışsa da almam zaten. Tavırları sinirimi bozuyor sanki beğenmeyince para vermemek normalmiş gibi. Ben süpermarket değilim ki oldu olacak iade ver yani.

Teşekkür ederim :) Aldı tabii ki. Aradan birkaç gün geçtikten sonra beni arayıp "Getirdiğin portakallar güzel değilmiş, parasını vermem ben bunun" dedi. Yani şey yapmak için söylemiyorum da 5-6 tl bişeydi sanırım ödediğim. Verse ne vermese ne, muhtaçmışım gibi. Çok bozuldum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…