Teyzeme nasıl davranmalıyım?

Seni kullanıyor. Rahatsız olduğun şeyi belirt. Bir şeyde almak istemediğini söyle kes at. Senin canın sıkılcağına onunki sıkılsın. Bazen insanların yüzüne bazı şeyleri söylemekte fayda var.

Sırf bir şeyler aldırsa iyi, bir yerlere götürmek falan filan gibi işleri de yaptırıyor arabam var diye. Kuzenimin de var ama "O spora gidiyor" diye oğlunu çağırmıyor, deli oluyorum artık.

Ee sen de gitme. Bahane bulmak zorunda bile değilsin. İsim var teyze. Sen taksiyle git ben parasını veririm :) dersin. Bu kadar basit. Sonra da fiş getirmedin mi fiş almadan olmaz veremem parasını der geçersin. Bakalım ne diyecek.

Ne münasebet muhtaç da olabilirdin o paraya. Muhtaç olmak kötü birşey değil. Yaptığı büyük ayıp.

Oğlunu çağır ben müsait değilim şu anda de. Çok zor değil.

Ne münasebet muhtaç da olabilirdin o paraya. Muhtaç olmak kötü birşey değil. Yaptığı büyük ayıp.

Yok yanlış anladınız, muhtaç olmak elbette kötü değil ve son paramı çıkartıp vermiş de olabilirdim. Kastettiğim o değildi. Tavırları o stil, bundan hoşlanmıyorum. Artık kendince kar mı etmeye çalışıyor napıyorsa anlamadım. Ve bir sürü kuzenim var tek yeğeni ben değilim, niyeyse hep benden istiyor. Kırmayım da istiyorum bir yandan çünkü ters bir şey söylesem "Büyüğüne saygısızlık etti, ben onun teyzesiyim, öyle bir şey demedim" diye üste çıkar.

Çok ayıp; gerçekten kötü bile olsa sen der misin böyle bişey, sonuçta verilen bir emek var? Bir de sonradan sırf bunu söylemek için telefon açmış. Enerjini böyle saçma sebeplerle aşağa çeken insanlara fırsat verme. Yerinde cevabını ver mutlaka. O seni düşünüyor mu ne hisseder diye?

Yani aslında söylenecek çok şey var da inanın "Bana saygısızlık etti" diye milletin içinde üste çıkamasın diye ters konuşmamaya çalışıyorum.

yoo abartmıyorsun, teyzen bayağı bi patavatsız, hem sana hizmetli gibi iş yaptırıyor hem beğenmiyor hem parasını vermiyor, bence yapman gereken biraz kendinden uzaklaştırıp bir iki reddetmek, herkes çıkıp kendi pastasını kendi alsın
her mesajına hemen cevap verme, her aradığında açma, görmedin etmedim, işim vardı de...

Üste çıksın ne olcak ki kalbini, olani Allah biliyor. Er ya da geç doğru ortaya çıkar. Böyle giderse bu kadının istekleri bitmez tepene biner.

Üste çıksın ne olcak ki kalbini, olani Allah biliyor. Er ya da geç doğru ortaya çıkar. Böyle giderse bu kadının istekleri bitmez tepene biner.

Doğru söylüyorsunuz sanırım artık ters konuşacağım bir daha buna benzer bir durum olursa.

Başkası olsa dert değil ama teyzeniz olunca yapın gitsin bee:)

Kullanıyor net. Büyüklerimiz için yaptığımız iyilikler, yaptığımız jestler aslında insanın gözüne asla batmaz ve gönülden yaparız. Fakat bu örnekteki kasti olarak içten pazarlıklı davranış, insanı kullanıldığını hissettiriyor ve o kişilerden soğumasına sebep oluyor.

Ben olsam bir daha ki isteğinde aldığımı beğenmiyorsun sen alıver ben almayayım anlamıyorum bu işlerden de ve kıkırda.
Beni götür dediğinde ben şuan müsait değilim de. Merak etme arzsız oluyor böylesi pek alınmaz. Alınanda alınsın. Senin canın sıkılacağına onun sıkılsın.

Bu kullanılma olayına karşı çok hassasım ben..değil teyzem gözüm olsa acımam ben inan. Üstelik zamanında yanında olması da seni böylesine dipsiz,ölçüsüz kullanmasına hak tanımaz. Yukarda bir sürü öneri sunulmuş,seç beğen birini al kullan. Ama daha fazla müsaade etme

Maalesef öyle ben de bu zamana kadar bu yüzden yaptım ama artık illallah ettim. Bir de insan başta konduramıyor teyzem sonuçta. Ama dediğim gibi burada yazan herkesin yorumları çok değerli, hepsini dikkate alacağım.

Evet ben de böyle düşünüyorum. Ama aileden birisi sonuçta kolay kolay da uzak tutamam ki. Tepki çekebilirim.
Sen benim aldıklarımi beğenmiyorsun teyze ben hiç uğraşmam almakla diyebilirsiniz bir de sürekli mi bırakmanızi istiyor arada bir mi. Arada bir işe bu kadar takmayin

Kullanıyor mu bilemem ama ince düşünceli olmadığı kesin. Bence de tavrı hiç hoş değil. Bir değil iki değil; sürekli aynı tavır içerisindeyse mesafenizi koymanız daha iyi olacaktır. Bir daha bir şey isterse açık açık " Aldığım şeyi beğenmiyorsun, o yüzden kusura bakma ama alamam" de, geç.

Mesajımı editlemiştim. Tekrar yazayım.
Benim.aldığımı beğenmiyorsun sen alıver teyze de kıkırdayarak gül.
Bir yere götürmeni istediğinde müsait değilim de.

Bi daha bi şey isteyince ayy almammı alırdım teyzeciğim ama ben bilemem şimdi senin beğenip beğenmeyeceğini sen beğenmezsin şimdi yoksa almammı hiç de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…