Sen benim aldıklarımi beğenmiyorsun teyze ben hiç uğraşmam almakla diyebilirsiniz bir de sürekli mi bırakmanızi istiyor arada bir mi. Arada bir işe bu kadar takmayin
Bir daha sende ona sakayla karışık aman teyze şimdi alsam begenmezsin senin zevkin benimle ayni degi de. Cok istiyorsan sen al paranı yanina beraber ben sana eşlik ederim de.
Gül geç.
Araba konusunda da seni evinden kalk gel diyorsa illaki bahane bulabilirsin.
Evet sinir bozucu ama keske teyzem halam yakin olsada boyle derdim olsa. Bir allahin kulu yok oturdum yere yakinMerhaba arkadaşlar, bir konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Sorunum teyzem. Teyzemi severim aslında, iyidir hoştur ama bir huyu var ki çok sinirimi bozuyor. Örnekle daha iyi anlarsınız. Mesela bu yaz tatile gitmiştim Antalya'ya. Onlar benden önce gitmişlerdi. Teyzem tatil dönüşü bana rica etti, "Astoria'cığım gelirken portakal alır mısın, biz aldık da bitti. Ben sana parasını veririm." diye. Ben de aldım. Bu arada işin kesinlikle parasında değilim, buraya sürekli yorum yazarım, aşağı yukarı bilenler hakkımda fikir sahibi olmuşlardır. Verse de almam zaten. Neyse getirdim portakalları, "Ay bu getirdiklerin hiç güzel değilmiş ya, ben bunun parasını vermem" dedi. Ya beğensen de parasını istediğim yok zaten, o kadar yoldan getirmişim. Özenle seçerek aldım, "Güzel değil" denir mi çok bozuldum.
Geçenlerde de kuzenimin doğum günü vardı. Teyzem yine beni aradı "Astoria ben çıkıp alamadım, pasta alır mısın ben veririm parasını." dedi. Aldım gittim, "Ay bizim istediğimiz bundan değildi" dedi, parasını tabi ki yine vermedi. İnanın yani para verip vermemesinden ziyade bahane bularak kendini haklı gibi göstermesine bozuluyorum. Anneme söyledim, biraz şakayla karışık bozulduğumu söylemiş ama ciddiye almamış.
En son da bir misafirliğe gitmiştik. Yakın yerlerde oturuyoruz. "Evime bırakır mısın?" dedi, "Tabi teyze bırakırım" dedim. Yolda bir sürü yere uğrattı beni. Tamam uğrarım sorun değil de artık kendimi gerçekten kullanılıyor gibi hissediyorum. Yine de teyzem, büyüğüm, kırmak da istemiyorum. Sizce abartıyor muyum, yanlış mı düşünüyorum? Abartmıyorsam ne yapmamı önerirsiniz, kırmadan derdimi nasıl anlatırım?
Yorumlarınız benim için çok değerli. Şimdiden teşekkürler. :)
Yok yanlış anladınız, muhtaç olmak elbette kötü değil ve son paramı çıkartıp vermiş de olabilirdim. Kastettiğim o değildi. Tavırları o stil, bundan hoşlanmıyorum. Artık kendince kar mı etmeye çalışıyor napıyorsa anlamadım. Ve bir sürü kuzenim var tek yeğeni ben değilim, niyeyse hep benden istiyor. Kırmayım da istiyorum bir yandan çünkü ters bir şey söylesem "Büyüğüne saygısızlık etti, ben onun teyzesiyim, öyle bir şey demedim" diye üste çıkar.
Evet sinir bozucu ama keske teyzem halam yakin olsada boyle derdim olsa. Bir allahin kulu yok oturdum yere yakin
Anladım sen diğer kuzenlere göre daha naif mi kalıyorsun acaba? Diğer kuzenlere bu şekilde davranmıyorsa onlar için böyle söylese bile takmayacak tipler demekki. Söylerse söylesin. Bence önemseme.
Bir daha bir şey isterse "alamam nasıl olsa beğenmiyorsun " dersin istemesin bi zahmetMerhaba arkadaşlar, bir konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Sorunum teyzem. Teyzemi severim aslında, iyidir hoştur ama bir huyu var ki çok sinirimi bozuyor. Örnekle daha iyi anlarsınız. Mesela bu yaz tatile gitmiştim Antalya'ya. Onlar benden önce gitmişlerdi. Teyzem tatil dönüşü bana rica etti, "Astoria'cığım gelirken portakal alır mısın, biz aldık da bitti. Ben sana parasını veririm." diye. Ben de aldım. Bu arada işin kesinlikle parasında değilim, buraya sürekli yorum yazarım, aşağı yukarı bilenler hakkımda fikir sahibi olmuşlardır. Verse de almam zaten. Neyse getirdim portakalları, "Ay bu getirdiklerin hiç güzel değilmiş ya, ben bunun parasını vermem" dedi. Ya beğensen de parasını istediğim yok zaten, o kadar yoldan getirmişim. Özenle seçerek aldım, "Güzel değil" denir mi çok bozuldum.
Geçenlerde de kuzenimin doğum günü vardı. Teyzem yine beni aradı "Astoria ben çıkıp alamadım, pasta alır mısın ben veririm parasını." dedi. Aldım gittim, "Ay bizim istediğimiz bundan değildi" dedi, parasını tabi ki yine vermedi. İnanın yani para verip vermemesinden ziyade bahane bularak kendini haklı gibi göstermesine bozuluyorum. Anneme söyledim, biraz şakayla karışık bozulduğumu söylemiş ama ciddiye almamış.
En son da bir misafirliğe gitmiştik. Yakın yerlerde oturuyoruz. "Evime bırakır mısın?" dedi, "Tabi teyze bırakırım" dedim. Yolda bir sürü yere uğrattı beni. Tamam uğrarım sorun değil de artık kendimi gerçekten kullanılıyor gibi hissediyorum. Yine de teyzem, büyüğüm, kırmak da istemiyorum. Sizce abartıyor muyum, yanlış mı düşünüyorum? Abartmıyorsam ne yapmamı önerirsiniz, kırmadan derdimi nasıl anlatırım?
Bigunde yaptiklarini ona sen yap pek anliyacak gibi degil ama sen yap icinde kalmasin bir dahada ne derse hayir demeyi bil yoksa başa çikamassin yinede kendin bilirsin
Sende bir kac kez Teyzenden birşeyler isteyip beğenme.. Kisasa kisas.. Ben birak birsey almayi mesafe koyarım araya. Teyze.meyze ... Once teyze gibi davransın
Kulllaniyor sizi çok net. şehir disindan portakal getiriyorsunuz insan saygi gosterir yahu.yok pasta al yok yok beni eve birak deyip islerini sizin arabanizla hallettirmesi.. bence bundan sonra maddi biseyler istediginde "ya yanimda yok, bozugum yok" diyebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar, bir konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Benzin almayi unutmusum teyzecim ya ben gelemem deyin cagirdiginda :) veya sizi cagirdigi zaman tamamen ters yonde olan bi yeri soyleyip oraya gideceginizi ve cok acil gitmek zorunda oldugunuzu soyleyin. ya da en iyisi telefonlarini acmayinSırf bir şeyler aldırsa iyi, bir yerlere götürmek falan filan gibi işleri de yaptırıyor arabam var diye. Kuzenimin de var ama "O spora gidiyor" diye oğlunu çağırmıyor, deli oluyorum artık.
Benzin almayi unutmusum teyzecim ya ben gelemem deyin cagirdiginda :) veya sizi cagirdigi zaman tamamen ters yonde olan bi yeri soyleyip oraya gideceginizi ve cok acil gitmek zorunda oldugunuzu soyleyin. ya da en iyisi telefonlarini acmayinben olsam oyle yapardim. bi sekilde hayır derdim yani. sonucta kullaniyo
Kendi oglunun arabasi olmasa neyse de. bence kendi oglunun birakmasi gerektigini şaka yollu soyleyin. ay ne sinir yaa. bi ara ablami da boyle kullanmaya calismislardi ama ablam artik tavrini koydu, insanlara hayir demedikce kullandiklarini kar biliyorlarOnu yapamam çünkü ayağına çağırmıyor. Bir yerde oturuyoruz işte anneannem diyelim. Anneannemden kalkarken "Yolunun üstü beni de bıraksan" şeklinde istekleri oluyor. Ayağına çağırsa zaten gidemem, şöförü müyüm :) Gerçi yolunun üstü bıraktırırken de hususi şöförüymüşüm gibi davranıyor o ayrı mevzu. Kendi oğluşuna kıyamıyor herhalde benzin yakacak diye, ben su yakıyorum ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?