teyzemin ölümüne ben mi sebep oldum??

ben suçlumuyum sizce

• hayır kader bu ..eceli gelmiş. her kavga eden ölüyormu ?

OY: 72 49,3%
  • evet ona saygı göstermeliydin üzüntü kalbine vurmuş olabilir.

OY: 74 50,7%

• Ankete Katılan
    146

Agzina, yuregine parmaklarina saglikkk, senin cevaplari okudukca hieehhh hehhh iste cevap bu dedim.

Valla kadını üzüntüden siz öldürmüşsünüz maalesef. Kimbilir nasıl üzüldü. Of vicdan azabından kahrolurdum ben.
İyide o an düşünememiş ve 16 yaşında ergen sizinde kocaman kadınsınız elitinizle konunuz var burnundan getireceğim diye ki boşanıyor ya ölse !!!
kavga bu bir sinir olmuş keşke olmadaymış vicdan azabı

Yas 16 ama kurulan cumleler 36 ...
Ne olume ne dirine bilmem ne, ertesi aksam eve gec gelebiliyorsunuz ama cocuksunuz...

Elbette olum vadeye bagli, vadesi dolmus ama sizde bir nevi sebebi olmussunuz.
Kusura bakmayin, kucuktum falan hikaye.annenize sasirdim, oda varligindan rahatsizmis demekki gik dememis..

Ayrica abla sizsiniz bence..

dedektif gibisiniz mahşallah konu sallamasyon mu diye düşünmeye başladım

Forumdaki ilk dedektifliğim olabilir. Hep can sıkıntısından
Bana da konu sahte gibi geldi. Çok duygusuz yazılmış. Vicdan azabı çeken insan ölen kişiden "bu" diye bahsetmez sanırım.

Kalp hastası biri önce kendi sağlıgını düşünmüyor sinirleniyorsa bagırıyorsa sonuçlarını düşünmeli bence kendi hatası gerçi ecel gelince hersey bahane olur adamın biri bir dagı cok severmiş gelip geçer dağa bakarmış birgün dağa gitmiş gidince azrail as karsılamış ve demişki bende seni bekliyordum. Buna vb örneklere ecel cagırmış denir bence teyzeyide ecel çağırmış sizin yaptınız kirletmek pasta yemek ortalığı dagıtmak bunlar bahane siz değil baska sinirlense yine aynısı olacak bence

Kibledim bakalım eski konusunun içeriği gelir. Kardeş var mı yok mu anlarız ki adım gibi eminim yok :)

Zaten şu "arkadaşımın hesabı, komşumun hesabı" olayını hiç anlamıyorum. Üye olmak parayla sanki. Bir gün biri panik yapıp "kaynımın hesabı" diyecek diye korkuyorum :)

teyzen sana değil daha çok senı susturmayan kızkardeşine üzülmüş ve kalp krizi geçirmiştir ,

Küçüklüğümde bizim evden misafir eksik olmazdı. Yakın, uzak akrabalar. İlk önce yalnız gelip sonrasında tüm ailesini getirenler falan. Bu misafirin rahat bırakmama, herşeye karışma konusında aşırı birikmişim var içimde. Ama sizin yaptığınız terbiyesizliği hiç kimseye yapmamışımdır. Teyzem kuzenlerimizle gelir rahat 1-1,5 ay kalırdı. Çocuklarından tiksinirdik ama teyzem üzülmesin diye ses çıkarmazdık. Bilirdikki annem kadar sever bizi. Çocukları kenarda kıstırıp dövmüşüzdür belki o ayrı konu. 35 yaşımdayım hala hiçkimse için ne ölüne ne dirine cümlesini kurabilmiş değilim. Çok büyük laflar bunlar. Yazıyla duygu anlatmak zor iş ama böyle bir konuyu emojilerle anlatmak duygularınız hakkında beni önyargılı olmaya itiyor. Sizin yüzünüzden öldü mü bilemeyiz. Ama ölmeden önce bu kadar yakın birini çok çok üzmüşsünüz vicdan azabı çekin tabi. Bu vicdan azabından belki birşeyler öğrenirsiniz insan ilişkilerine dair.

Konu yalan mı bilemem onla yönetim ilgilenir zaten tamamen doğru olduğundan yola çıkıyorum
Bir konum var annem kalp rahatsızlığı var yaşlı otobüste gençin biri anneme yüklendi çantasıyla
Orda bana taksi tutsaydın dendi param yoktu ki
Bende gençken düşünmezdim dendi
Tüm kinini çocuktan çıkartıyorsun dendi.
Şimdi burda yaşlıya öyle denir mi?
Sen öldürmüşsün deniyor .
Bu ne perhiz ne lahana turşusu.
Onu Allah bilir
Ben bu olayda hasta misafirine yerleri sildiren annede kavgada gel abla bahçede oturalım demeyen annede
Burası benim evim derken kızına sus onunda evi nereye gidiyorsun abla demeyen annede suç bulurum.
İşte bazen karşımızdaki insan hiç ölmeyecekmiş gibi geliyor ama ölümlü dünya keşke öfke baldan tatlı olmasa
Ölen ölmüş Allah rahmet eylesin .
Vicdan azabı hep olur zaten .

Pek dindar bir insan değilim ama Allah’ın biçtiği kadar ömrümüz olduğuna inanırım. Teyzenizin vakti saati gelmiş ve vefat etmiş allah rahmet eylesin. Vicdanınız rahat etsin isterseniz aklınıza geldikçe bol bol ona dua edin ve özür dileyin İnan’ın bana duyacaktır

hatalı davranmışsınız ve telafi etmeye fırsatınız olmamış. Ama malesef 15 yaşındaymışsınız. Şimdi olsa asla yapmayacağınız bir şeyi yapmışsınız belki de. Ciddi bi travma sizin için de açıkcası. Teyzenize bol bol dua edin ondan af dileyin emin olun ona ulaşacaktır.

İyi de eltim kalp hastası mı? Arkadaş siz bana çok kinlenmişsiniz ama ben sizi tanımıyorum

Sebep olmussunuz denilemez ama sebepsiz oldu de diyemeyiz.
Uzuntu kalbine vurdu buyuk ihtimal.
Annenizin tavri dahil sizde hatalisiniz.

16 yaşında değilmiş arkadaşlar. Sayfasindaki mesajlarina göre şuan 37 yaşında. 10 yil önce de 27 yaş. Kavgaya tutuşacak kadar ergen yaşı değil.

Sebep sizsiniz diyemem ölecegi varmis ölmus te .Ben daha cok bu yuk niye beni buldu bu olaydan ne ders almaliyim ne suc isledimde bu agir yükle imtihan oluyorum derdim .
Sizi suclayanlarda olmustur ,vicdan pesinizi birakmaz zor bi durum .

Kendinize yüklenmeyin, ecel geldiği zaman önüne kimse geçemiyor. Sadece sevdiklerimizi her an kaybedebileceğimizin bilinciyle yaşamak gerek, kırmadan incitmeden yaşamak. Yaşanandan gerekli dersi çıkarmışsınız ki hala vicdan azabı çekiyorsunuz. Bu ölümüne sizin sebep olduğunuz anlamına gelmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…