- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi Sashacrossa
-
Ah canım nasıl dokunmuşsa artık yazık ya eltimi çok sevdiniz umarım eltim gibi bir eşiniz olur zira belki ben yalan söylüyorum o melektir. Bakın dua ettim sizeYoooo yanlış anlamadım tarzına gıcığım bir konu açmıştım beni tanımadan sizin gibileri ben iyi bilirim dedi bence komik kendi kötü kalp diyor ama birinin ölmesini belki ruhu ölür diyor neyse bura yeri değil ama adamına göre muamele çok baskın çıkmak istiyor gerçek hayatta da öyle olabileceğini alttan almak istemediğini tahmin ettim evet hasta annemi çantayla ezildi dedim kendi hep durumunun iyiliğinden bahşeder paramız yoktu taksi tutun dedi içime oturdu burda da konu sahibi gerçek mi bilemem sen öldürdün diyor benim annem de kalp hastası evet tarzına gıcık oldum bende tanımam kendisini sizin gibileri iyi bilirim dedi neyimi biliyormuş ve sinirli tutarsızlıklar bulduğum için türübüne oynuyor herkes onu alkışlasın istiyor.
Beğeni alsın kalp mı kırmış Umru değil
Gerçek hayatta o kadına da ben doprayım aile beni sevsin kimseyi sevemez diye böyle yaptığını düşünüyorum.
Kendi de beddua ediyor beddua çok kötü bir şey
banlanmayı göze alıp yazdım hayatımda bana çok kötülük yapanların beddua edenlere bile belki ruhu ölür demedim.
Sanal da olsa incitirsen incilirsin.
Ah canım nasıl dokunmuşsa artık yazık ya eltimi çok sevdiniz umarım eltim gibi bir eşiniz olur zira belki ben yalan söylüyorum o melektir. Bakın dua ettim size
Konu yalan mı bilemem onla yönetim ilgilenir zaten tamamen doğru olduğundan yola çıkıyorum
Bir konum var annem kalp rahatsızlığı var yaşlı otobüste gençin biri anneme yüklendi çantasıyla
Orda bana taksi tutsaydın dendi param yoktu ki
Bende gençken düşünmezdim dendi
Tüm kinini çocuktan çıkartıyorsun dendi.
Şimdi burda yaşlıya öyle denir mi?
Sen öldürmüşsün deniyor .
Bu ne perhiz ne lahana turşusu.
Onu Allah bilir
Ben bu olayda hasta misafirine yerleri sildiren annede kavgada gel abla bahçede oturalım demeyen annede
Burası benim evim derken kızına sus onunda evi nereye gidiyorsun abla demeyen annede suç bulurum.
İşte bazen karşımızdaki insan hiç ölmeyecekmiş gibi geliyor ama ölümlü dünya keşke öfke baldan tatlı olmasa
Ölen ölmüş Allah rahmet eylesin .
Vicdan azabı hep olur zaten .
Keşke bacaklarımı kırıp bıraksa. Valla boğar oracıkta beni.oy vermedim cevabı bilemem ama ben teyzemle böyle konuşacağım annem de izin verecek, bacaklarımı kırar valla. inanılmaz saygısızsınız, ağzım açık okudum.
Vahiy geldi demekki. Apar topar gittiler :)yaşım küçüktü demişsiniz ama boyunuzdan büyük laflar etmişsiniz, anneniz de bu terbiyesizliğe seyirci kalmış.
olmuşla ölmüşe çare olunmaz ama hepiniz daha saygılı olabilirdiniz, cevabım evet sebep olmuşsunuz.
" ertesi gün bilmem nolduysa zaten 3 gün sonra evlerine döneceklerdi 1 gün daha kalıp döndüler "
şaka gibisiniz ! noldu acaba ?
Evet hasta anneni otobüs e bindirme taksi tut demen ki o gün param yoktu koydu argolaşacak zengindin ya faturayı sana yollarımAh canım nasıl dokunmuşsa artık yazık ya eltimi çok sevdiniz umarım eltim gibi bir eşiniz olur zira belki ben yalan söylüyorum o melektir. Bakın dua ettim size
Kendine bir iyilik yap ve beni gözardı etEvet hasta anneni otobüs e bindirme taksi tut demen ki o gün param yoktu koydu argolaşacak zengindin ya faturayı sana yollarım
Benim gibileri nerden iyi bilirmişsiniz ya eşimi de biliyormuşsun.
Senle fazla muhattap olmayacağım kalbim çok kötü sırf hava basıyorsun her konun gerildim!!!!
Yarıldım!!!
Ünlem!!!
Eltini her gördüğün yerde sokuşturuyormuşsun
Argo argo yok koydu yok bilmem ne
Ben eltine benzemen git başımdan
Takdın mı takıyorsun
Millete yalancı tutarsız diyorsun ben de senin de var hatan dedim anneme bana laf edemezsin
Akşama kadar düşünmüşsün daha da muhattap olmam senle banlansam da oh be.
Keşke nickini taşıdığın jak bey ve janet hamım gibi saygılı konuşsan
Aynen tarzı o,eltiyi de nasıl kudurttuysa artık gelip burada mağduru oynuyor :)Yoooo yanlış anlamadım tarzına gıcığım bir konu açmıştım beni tanımadan sizin gibileri ben iyi bilirim dedi bence komik kendi kötü kalp diyor ama birinin ölmesini belki ruhu ölür diyor neyse bura yeri değil ama adamına göre muamele çok baskın çıkmak istiyor gerçek hayatta da öyle olabileceğini alttan almak istemediğini tahmin ettim evet hasta annemi çantayla ezildi dedim kendi hep durumunun iyiliğinden bahşeder paramız yoktu taksi tutun dedi içime oturdu burda da konu sahibi gerçek mi bilemem sen öldürdün diyor benim annem de kalp hastası evet tarzına gıcık oldum bende tanımam kendisini sizin gibileri iyi bilirim dedi neyimi biliyormuş ve sinirli tutarsızlıklar bulduğum için türübüne oynuyor herkes onu alkışlasın istiyor.
Beğeni alsın kalp mı kırmış Umru değil
Gerçek hayatta o kadına da ben doprayım aile beni sevsin kimseyi sevemez diye böyle yaptığını düşünüyorum.
Kendi de beddua ediyor beddua çok kötü bir şey
banlanmayı göze alıp yazdım hayatımda bana çok kötülük yapanların beddua edenlere bile belki ruhu ölür demedim.
Sanal da olsa incitirsen incilirsin.
Jak beyi görürsem gösteririm adının kullanılıp böyle argo yok koydu vs yazılmasına ne der acaba?Aynen tarzı o,eltiyi de nasıl kudurttuysa artık gelip burada mağduru oynuyor :)
Jak beyi görürseniz selamımı da söyleyin lütfen :)size de bir iki şarkı söylesinler sinirleriniz açılır, gevşersiniz :)Jak beyi görürsem gösteririm adının kullanılıp böyle argo yok koydu vs yazılmasına ne der acaba?
Çok iyidir adını kullandığı insanlara hürmeten sussa ...
Sonuna kadar gidiyor kıpkırmızı oldum .
Aynen kudurttup madur rolu iyi yapıyor. Bir de eltiyi dinlesek
Tüm ailesi deli dedi.
O konuşmuş hanımefendi susmuş .
Oh beeee içimde kalmadı banlansam da gam yemem
Ne münasebet...Jak beyi görürseniz selamımı da söyleyin lütfen :)size de bir iki şarkı söylesinler sinirleriniz açılır, gevşersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?