teyzemin ölümüne ben mi sebep oldum??

ben suçlumuyum sizce

• hayır kader bu ..eceli gelmiş. her kavga eden ölüyormu ?

OY: 72 49,3%
  • evet ona saygı göstermeliydin üzüntü kalbine vurmuş olabilir.

OY: 74 50,7%

• Ankete Katılan
    146
Tetikleme olmuş anneniz sizi susturmaliydi sizde ergen atari varmis. Anneniz saygisizlik yapma demeliydi. Kötü bir durum.. Adina hayır yapmanızı tavsiye ederim...

olay esnasında yaşınız 16 olmuş olabilir fakat terbiye dışı beter sözcükler kullanmışsınız. inşallah şimdi o denli insanları kırabilecek sözleri etmiyorsunuzdur. olaya gelince belki üzüntü tetiklemiştir ama geriye bakıp keşke demek sizi acıya sürükler. gerek de yok. Teyzeniz adına sadaka verin.Dua edin. Allah dan af dileyin. İnşallah diğer tarafta Allahü teala aranızı bulur. Hep aynı şeyleri düşünüp hayatı kendinize kanser etmeyin.

Bu konuda hata annenizde bence. Hem o an o laflar ağzınızdan çıkmadan tartışma büyümeden sizi susturup odanıza yollamalıydı.yani teyzeniz yerine sizin kalbiniz kırılmalıydı. Hem de sizi teyzenize ya da herhangi bir büyüğünüze boyunuzdan büyük laflar etmeyecek şekilde yetiştirmeliydi.
Ama artık olan olmuş. Bu sağlık sonuçta bilemeyiz ki neden olmuş ya da siz suçlusunuz diyemem ben.

Olan olmuş başınız sağolsun.
Teyzenizin vefatında payınız var mı? Varsa ne kadar? Bunu ancak Allah bilir.
Siz bundan sonra insanlarla olan iletişim ve ilişkinize dikkat edin.
18 yaşında bir oğlum var,o da ergenlik döneminde biraz hırçındı ama siz teyzenize karşı terbiye sınırlarını çok zorlamışsınız.
Ben en çok buna takılmalısınız ve bu huyunuzu en azından törpülemelisiniz diyorum.

Ah canım nasıl dokunmuşsa artık yazık ya eltimi çok sevdiniz umarım eltim gibi bir eşiniz olur zira belki ben yalan söylüyorum o melektir. Bakın dua ettim size

Ah canım nasıl dokunmuşsa artık yazık ya eltimi çok sevdiniz umarım eltim gibi bir eşiniz olur zira belki ben yalan söylüyorum o melektir. Bakın dua ettim size

Elti sevilir mi ya Kuma gemisi yürürmüş de elti gemisi yürümezmiş. Hep bunu derdi annem

sizin durumunuzla aynı şey değil.. orada çantasıyla yüklenen çocuk annenizi metrobüsten kovsa, binbir türlü hakaret etse, ardından anneniz fenalaşsa burada yine bu konuya yapılan yorumlar gelirdi.. hatta kendi adıma keşke kafayı çaksaydınız da derdim.. o yüzden burada da keşke anne, konu sahibinin kafasını buzdolabına sürtüp kıvılcım çıkartsaydı diyorum..

Vahiy geldi demekki. Apar topar gittiler :)

Malesef sizde sorumlusunuz
Evet herkesin vadesi belli ancak sebebi de belli onunda sebebi siz olmussunuz
Allah rahmet eylesin
Bol bol dua ederek yattığı yerini huzurlu yapın vicdanınızda belki rahatlar

Kimseyle küs kırgın kalmamak gerekiyor

Ben Rahmetlı teyzenınde cok kotu bır uslupla konusmaya basladıgını dusunuyorum .
Sızı arkadasınızın yanında rencıde etmemelıydı, sız zaten sınırları fazla fazla asmıssınız ama kucuktunuz herhalde dıye dusunuyorum

Evet hasta anneni otobüs e bindirme taksi tut demen ki o gün param yoktu koydu argolaşacak zengindin ya faturayı sana yollarım
Benim gibileri nerden iyi bilirmişsiniz ya eşimi de biliyormuşsun.
Senle fazla muhattap olmayacağım kalbim çok kötü sırf hava basıyorsun her konun gerildim!!!!
Yarıldım!!!
Ünlem!!!
Eltini her gördüğün yerde sokuşturuyormuşsun
Argo argo yok koydu yok bilmem ne
Ben eltine benzemen git başımdan
Takdın mı takıyorsun
Millete yalancı tutarsız diyorsun ben de senin de var hatan dedim anneme bana laf edemezsin
Akşama kadar düşünmüşsün daha da muhattap olmam senle banlansam da oh be.
Keşke nickini taşıdığın jak bey ve janet hamım gibi saygılı konuşsan

Son düzenleme:
Kendine bir iyilik yap ve beni gözardı et seni kiblemeyeceğim merak etme zira pek dokunmadı yazdıkların :)

Yazıda herhangi bir pişmanlık yok.Aklıma kendi açınızdan biraz yumuşatarak , biraz kendinizi haklı çıkararak yazmış olabileceği ihtimali bile geldi .
Bu arada teyzenize Allah rahmet eylesin.

Aynen tarzı o,eltiyi de nasıl kudurttuysa artık gelip burada mağduru oynuyor :)

Hadi senin yaşın küçüktü, ergenlikten diyelim.
Seni vaktinde susturmayan annen suçlu asıl.

Soruna cevap: Valla eceli belli muhakkak ama sebep sanki sen olmuşsun gibi üzgünüm..

Aynen tarzı o,eltiyi de nasıl kudurttuysa artık gelip burada mağduru oynuyor :)
Jak beyi görürsem gösteririm adının kullanılıp böyle argo yok koydu vs yazılmasına ne der acaba?
Çok iyidir adını kullandığı insanlara hürmeten sussa ...
Sonuna kadar gidiyor kıpkırmızı oldum .
Aynen kudurttup madur rolu iyi yapıyor. Bir de eltiyi dinlesek
Tüm ailesi deli dedi.
O konuşmuş hanımefendi susmuş .
Oh beeee içimde kalmadı banlansam da gam yemem

Jak beyi görürseniz selamımı da söyleyin lütfen :)size de bir iki şarkı söylesinler sinirleriniz açılır, gevşersiniz :)

Jak beyi görürseniz selamımı da söyleyin lütfen :)size de bir iki şarkı söylesinler sinirleriniz açılır, gevşersiniz :)
Ne münasebet...

Çok ayıp sahnesi yoksa niye söylesin

Ben gidiyorum topic kk size kalsın ay susmayacaksınız belli arkamdan konuş dur.

Umarım hep çok paran olur birgün yaşlı ve hasta olup otobüslere binmezsin
Para senin için çok önemli
Eltin de gider tüm güç sen de kalır
Başka biri gelirse kv den önce senle tanışmalı
Sağlıcakla kal
Güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…