Tienen'in Beslenme & Egzersiz Günlüğü

oryantal 2/30
mari winsor 32
tiffany 26

2 bardak elma sirkesi

oryantal 3/30
mari 33
tiffany 27
2 bardak elma sirkesi
3 lt su

bugün 1 ay oldu düzenli bir şekilde spor yapısım falan.....Etkide etti ve etmeye devam ediyorrr.....
oryantal 4/30
mari 34
tiffany 28
2 bardak elma sirkesi
3 lt su

forumda kimse bana ayak uydurmuyor galiba katılsanız süper olurdu kızlar...

tartılmadım ama başladığımda bel 68 civarıydı simdi 64.5

günlüğüne hayran kaldım =) takipteyim seni bol bol... şuan ailemin evindeyim pek egzersiz mümkün olmuyor sadee yürüyüş ve leslie filan yapabiliyorum ama.. 1 ay sonra kendi evime dönünce tavsiye ettiğin videolara muhakkak göz atacayım.
burda net kotalı malesef giremiyorum pek o yüzden :) tavsiyeler vermeye devam et bize

sen bunlarin yaninda diyet de yapiyomusun canim?yoksa istedigin gibi yiyomusun

hayır canım sadece beyaz ekmek ve pilav yemiyorum 1 ayda yediysemde 2-3 kere anca yemişimdir :) kuru kayısı incir falan yemeye calısıyorum birde yemeklerin yanında

tesekkur ederim canım muhakkak beklerim neresinden baslasak kardırr ama oryantal aerobiği kesinlikle tavsiye ediyorum

takipçinimm yalnızz hanfendi kaç kilo fazlalığınız vardı :) eminim benim kadar değildirrr hatta hiç değildir

takipçinimm yalnızz hanfendi kaç kilo fazlalığınız vardı :) eminim benim kadar değildirrr hatta hiç değildir

hahhaha beni yakından görmüs gibi konusuyorsunuz hanfendi....
bugün tartıldım ve acıı haberr inceldiğimi hissetmeme rağmen 52 kilo çıktımmm 4 kiloyu cok güzel bir şekilde almışım!!!!!! ama devam o 4 kiloyu normalde 1 ayda kolayca veririmde hazirana kadar bol vaktim olduğu için uyuşuk davranıyorum

biraz önce sporumu yaptımm hıhhhh dün mola günümdü.
oryantal 5/30
mari winsor 35/60
tiffany 29/30
2 bardak elma sirkesi
3 lt su..

oryantal 6/30
mari winsor 36
tiffany 30/30
2 bardak elma sirkesi
3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…